Cu totii stiti despre "Final Fantasy..." din pacate nu am avut placerea de a experimenta gameplay- ul datorita "performantei" pc- ului, insa am vazut pe youtube niste "filme/filulete"(care cred ca sunt...? (mai mult)
Sall am vreo 2 pote 3 intrebari despre animeuri : Vreau sa stiu naruto shippuden 398 = nr manga? Un anime gen naruto inuyasha conan detectivul fara liceu fara sport sau demoni vampiri O parere despre...? (mai mult)
Hey TPU:3. Stiti niste anime- uri mai fainut in genul tokyo ghoul.In sensul ca personajul principal e slab la inceput si devine din ce in ce mai puternic sau se naste cu niste puteri supernaturale, ...? (mai mult)
Imi puteti da niste anime mai noi(cu personaje bine realizate, frumoase) romantice gen Kaichou wa maid sama sau Kamisama Hajimemashita? :*
Salut.Am doua intrebari: 1.Stiti cumva un anime gen Avatar Legend of Aang/Avatar Legend of Korra? 2. Daca ati fost fani ce parere aveti despre finalul acestora?
Salut TPU, cum se numeste filmul acela in care in copilarie un baiat si o fata erau prieteni buni, dar cand au crescut, fata a ajuns regina padurii iar baiatul un servitor al unui imparat si ii porunceste...? (mai mult)
Cateva anime uri shoujo-romance? Fara- kimi ni todoke, kaichou wa maid sama, bokura ga ita, lovely complex, ao haru ride, toradora, special a. :o3
Salut, recent am vazut animeul "Darker Than Black" si nu prea am inteles sfarsitul adica "Hei" dispare si dupa? Dau funda!
Salutare TPU Care imi zice si mie cateva anime nu conteaza genul dar care sa aiba multe episoade nu doar 30-40 sa fie mai multe. Cel mai bun raspuns are funda
Test Death Note 2 : 1. Care dintre geniile " supraparanormale" la prins intrun final pe Kira? M. ( Mett ), M. ( Mello ), L ( Lawliet ) sau N. ( Near )? 2. Ce face Ryuk dupa ce Light moare? 3. Light...? (mai mult)
Merita sa ma uit la One Piece?
Intrebari Death Note : 1. Care sunt prrsonajele principale? 2. Care este numele ADEVARAT a lui L? 3. Cine este Kira? 5. De unde are L atata malai si de ce mananca doar dulciuri? 6. Cum sau " cunoscut...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/user/TamariLevidze/videos?view=0&flow=grid&sort=p Din ce anime sunt personajele?
Din ce anime sunt? http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2012/291/0/5/anime_boy_render_04_by_yuu15- d5i8r5b.png http://s8.favim.com/orig/72/anime- anime- boy- anime- boys- anime- image- Favim.com- 681617.jpg ...? (mai mult)
Hello! Am auzit ca Death Note cu toate ca este un anime cam vechi 2006 a inceput sa fie pe locul 1 in topurile de anime din 2015 lasandul chiar si pe dragul nostru Naruto pe locul 2. Asa ca mam decis ...? (mai mult)
Hey minna! Un anime gen Zankyou no terror sau Deadh note? Funda ^_^
Cine are postere cu Kesha si Big Time Rush?
Heii! Cum se numeste animeul de la 0:24 din acest video : https://www.youtube.com/watch?v=LJog8Xwpsws? Il cau de ceva vreme, am vazut si alte faze misto dar nu imi da numele. FUNDAA!
Cum se numeste animeul de la 4:05 din acest video :https://www.youtube.com/watch?v=LJog8Xwpsws? Il caut de ceva vreme si nu l- am gasit, am vazut si alte faze misto dar tot nu imi da numele...? (mai mult)
Stiti niste animeuri horror gen Another mi.a placut tare mult animeul acela este un anime exceptional si vreau unu ceva in gen cu o poveste interesantă si sa fie la fel de horror ca acesta. Cel...? (mai mult)
Exista sezonul 4 din Shugo chara?
Pe ce site gasesc ro sub animeul din videoclipul asta https://www.youtube.com/watch?v=Fy29JRGaNn8&index=110&list=WL va rog!
Spuneti-mi un anime echi superputeri fatastic actiue sau ceva de genu! !
Exista Corpse Party: Book of shadows ca anime? Sau e doar joc video?
Imi ziceti si mie niste anime- uri gen Anohana? Daca nu l- ati vazut vi- l recomand. E vorba despre un baiat care a avut o prietena in copilarie, dar ea a murit in urma unui accident. De cand...? (mai mult)
Stiti daca exista un anime cu ele: http://s23.postimg.org/v34w54je3/touhou_sayori_work
Imi puteti zice va rog in ce episoade au dat examenul chunin Nejy Sakura si Choji? Chiar sunt foarte curios am vazut in shippuden episodul 397 cum dadeau ei examenul chunin si era misto si vreau...? (mai mult)
O scurta definitie pentru : "Moe", "Tsundere", "Loli". Va rog? ☺
Ce parere aveti despre animeul "Darker Than Black" pentru cei care lau vazut?
:) Spuneti-mi si mie niste animeuri amuzante si romantice, gen Ookami Shoujo to Kuro Ouj. Multumesc aniticipat ^^
Era la un desen animat intr-un episod un balon numit baloonie sau ceva de genul Care era desenul FUNDA
Hei! Imi puteti spune niste animeuri horror?
Vreau si eu niste animatii bune (gen Coraline, Hotel Transylvania, etc.).
Sallut! imi spuneti un anime gen romantic superputeri si fantastic...sau ceva de genu! dau Funda!
Chiar acum am terminat hakkenden touhou hakken ibun si sunt trist... Intrebarea mea este: o sa apara sezonul 3? Si ca o a doua intrebare: o sa apare sezonul 2 din brothers conflict? Funda cel mai...? (mai mult)
Vreau si eu filme gen desene animate. Vine verisoara la mine si vrea sa ne uitam la un film. Ea are 7 ani jumate iar eu 12. Ce ne sugerati?
Exista vreun site de unde pot descarca subtitrari de la diferite animeuri cu aegisub? adica fara video, doar subtitrarea in engleza.
Hey lume :3. Imi spuneti niste anime- uri cu demoni ceva gan tokyo ghoul daca stiti daca nu orce anime cu demoni, vampiri, fantome sunt bine venite, dar vreau o grafica stiti voi acceptabila. Dau...? (mai mult)
Stiti ceva animeuri gen Lovely complex?
stiti cumva daca la cinema ar primi un copil de 9 ani singur la un film de desene animate? ( Adica sa-l astepte parintele afara ) *Funda
Hey lume!:3 imi spune si mie cineva un site de unde pot citi tokyo ghoul? Sezon 2 daca se poate... A si inca ceva ce este tokyo ghoul :re? Unde...? (mai mult)
Sall, unde pot vedea Jojo(anime) cu subtitrare in romana?
Imi poate povesti cineva episodul pierdut din tom si jerry si ed, edd si eddy? Nu vreau in engleza si stiu ca este pe Youtube i romana dar imi este mai usor daca citesc si retin mai usor. dau fundoi
Spuneti-mi unime gen ecchi superputeri demon.Dau funda
Sallut! imi puteti spume un anime gen ecchi superputeri demoni...
FUNDA pentru cel mai bun si lamuritor raspuns! Pentru cei care au vazut sau citit Durarara, se intampla ceva intre Izaya si Shizou? :O Adica doar fanii spera asta sau chiar apar mentionari, secvente...? (mai mult)
Imi ziceti si mie cate sezoane din Power Rangers exista? Sunt chiar curios deoarece pe primul l-am vazut si as vrea sa stiu daca mai sunt si altele :D! Cel mai bun ia FUNDA! BAFTA!
Vreau si eu sa downloadez "Stick figures fight". unul bun...versiune buna..stiti vreun site bun de unde sa il iau sau un program de mixat melodii.
Hei! Pentru cei care au vazut sau citit Durarara, se intampla ceva intre Izaya si Shizou? :O Adica doar fanii spera asta sau chiar apar mentionari sau secvente cu ei? Nu am apucat sa- l vad pe tot, sunt...? (mai mult)
Cine poate sa posteze naruto shippuden movie 4 pe trilulilu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?