Stiti cand apare sezonul 3 din SAO? Sword Art Online deoarece e un anime super smecher. Si as mai vrea sa stiu daca va aparea sezonul 2 din Attack on titan si cand. Dau funda pentru raspunsul cel mai...? (mai mult)
Buna TPU.Stiti cumva unde pot sa gasesc si eu manga sa donwloadez?
Imi puteti spune cind va apare naruto the last? Sau naruto movie 7?
spuneti-mi si mie niste manga ecchi care le pot gasi pe issuu.com
Stie cineva ce manga? https://www.facebook.com/305483892841713/photos/pb.305483892841713.-2207520000.1422639110./866729296717167/?type=1&theater
Hey lume :D. Va roog puteti sa imi da-ti un site de animeuri pe care sa pot vedea tokyo ghoul saptamnal tradus.va rooog :3
Niste anime gen : Ao haru ride, Kimi ni todoke, Kaichou Wa Maid-Sama!, Ookami Shoujo to Kuro Ouji + site-ul unde le pot gasi..va rog! :)
Funda! Cum se numeste noul film animatic cu scooby doo care apare in 2015?
Buna tuturor, vreau sa adresez aceasta intrebare iubitorilor de animeuri.Ati putea sa imi spuneti si mie niste anime care sa semene cu animeul Nurarihyon no mago. Daca puteti sa imi puneti si o mica descriere...? (mai mult)
Http://tinypic.com/r/24p9pjb/8 http://tinypic.com/r/10poh1g/8 http://tinypic.com/r/20zph84/8 Din ce anime sunt? Funda!
Salut, as dori niste animeuri faine, fara horror, nu conteaza daca- s echi atata timp cat sunt fara sex si de astea, sa aiba grafica faina.In special as dori niste animeuri ca:AbsoluteDuo, Boku wa Tomodachi...? (mai mult)
Stiti animeuri asemanatoare cu vampire knight(e animeul meu preferat) sau blood lad, soul eater?
Hey fani anime! As vrea si eu anime cu un tip care sa fie asemanator cu Juuzou din Tokyo Ghoul, mai exact sa fie mai nebun si sa arate si bine, logic :3 Sau un tip ca Twelve din Zankyou no terror....? (mai mult)
Funda! Credeti ca va mai aparea un nou film cu scooby doo in 2015?
Stiti vreun anime gen SAO=Swort Art Online? Ceva aventura si dragoste in care cei doi lupta pentru a ajunge in lumea reala. Dar nu ceva gen BTOOOM! Log Horizon Accel World Zeno no tuskiama etc. dau...? (mai mult)
Caut un anime interesant si cu grafica buna. Dau funda raspunsului cu anime-ul care mi-a atras atentia.
Caut un anime interesant si cu o grafica destul de buna. nu conteaza daca e horror sau romance, daca e interesant e bun :). Cel care mi se pare potrivit primeste funda ^^.
Imi puteti recomanda un anime similar cu Kyoukai no Kanata?
Îmi spuneţi un anime gen Kamisama Hajimemashita? Adică amuzant şi cu o poveste drăguţă de dragoste. Nu e nevoie să-mi daţi anime-uri cu baiat jumate animal
Salut, as dori niste animeuri gen:HighSchool DVD, ceva mai echi, dar fără violuri, sex sau alte prostii de astea, si animația sa nu fie ca la Dragon Ball Z. Mulțumesc.
Naruto vs Sasuke. Voi care credeți că e mai puternic?
Heii mina! Am o intrebare, Nu va fi sezonul 2 din Ao no exorcit? Si Tokyo Ravers?
Cand apare filmul ao haru ride tradus in romana? va aparea si sezonul 2? si din cat in cat se pun manga cu acest anime? :X :O este preferatul meu.
Salut.Care sunt Hentai-urile voastre preferate? Ce-mi recomandati, cel mai dragut raspuns primeste fundita :)
Faceti- mi un top 5 cu cele mai bune anime- uri pe care le- ati vazut vreodata, funda celui mai experimentat otaku :D, sa nu depaseasca 50 de episoade. Topul meu: 1 Death Note 2 Tokyo...? (mai mult)
Hei, fani anime! M- am uitat la Vampre Knight animeul, iar acum vreau sa citesc manga. Ce volum si ce capitol e acela dupa ce s- a terminat animeul? Adica atunci cand Yuuki a plecat cu Kaname. Habar ...? (mai mult)
Bai astia otaku de p'aci! Stiti forumuri anime?
Ştie cineva cum se numeste filmul Dragon Ball în care e Pan mica si se lupta cu Goten in turneu?
Vreau sa termin seria Dragon ball care este ordinea cronologica?
Hai si ma ajutati TPU! La ce anime sa ma uit dar sa fie ceva gen Ao no Exorcist sa nu fie nici cu prea multe episoade ca si naruto. Sau macar sa fie in categoria demon- comedy. Oricum nu cred ca am ales...? (mai mult)
Hei TPU cand eram mica ma uitam la un anime (de pe animax) si era vorba despre o rata care traia intr- o casa din copac si isi cauta tatal sau ceva in felul asta si acu vreau sa stiu cum se numea Funda...? (mai mult)
Era un desene animat prin anii 90 despre o gasca de motociclisti dintre care doar unu avea motocicleta si restu fugeau dupa el pe jos si se drogau la ore fixe (cand le suna ceasul). Nu stie cineva cum...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste anime-uri de dragoste aparute recent? Am vazut marea majoritate din cele populare si sunt efectiv disperat =))
Imi puteti spune 20 de anime-uri? Va rog frumos :3 Multumesc Funda xD
Cumse numeşte animeul cu Kukuro?
Stie cineva un anime fain?
Salut, stie cineva un program de facut benzi desenate in care sa incarci sau sa creezi proprile personaje, fundaluri, efecte, etc? Am nevoie cat de repede posibil de un program cat mai profesionist,...? (mai mult)
Fani Homestuck pe aici?
Va apărea până la urmă seria Naruto Akippuden?
Imi spune si mie cineva cum se numeste anime-ul nou acela care iubeste coditele la fere :?
Am vazut de curand Hellsing Ultimate si vreau sa imi ziceti cum il cheama pe tipul/vampir (ceo fi ) cu pelerina si palarie visinie.
Am vazut cateva anime de genul ecchi. Imi poate spune cineva ce inseamna ecchi?
Salut, vin cu cateva intrebari legate de arta *desen/manga* 1. Prima nelamurire este legata de poveste, desi mi- am format ideea principala deja inca mai intampin dificultati (e.x. astazi mi- a venit...? (mai mult)
Imi puteti spune despre ce e Psyco pass? Funda! Dzeko sa nu te aud comentand. Dzeko parca te numeai...
Hei. Am nevoie de câteva idei pentru o poveste cu vampiri și iubire. Cine îmi da cele mai multe idei îi dau FUNDA.
Heii! Am cautat poze cu personaje din anime-uri desenate cu creionul si am gasit una cu unu "Pin" stiti din ce anime este? FUNDA! ☺♥
Exista vreut site unde sa pot cumpara manga? Nu-mi ziceti de mangashop.ro fiindca sunt cam scumpicele cele pe care le vreau. Multumesc anticipat
As vrea sa imi dati niste pareri de anime gen:Naruto; Inuyasha sau Bleach.
Incerc sa gasesc un anime, dar nu mai stiu cum se numeste. E vorba despre un baiat (care cred ca isi pune o dorinta sau ceva de genul) si apare la el o fata inger care devine intr- un fel servitoarea ...? (mai mult)
Pentru fanii Bleach... Am si eu o intrebare....Va afla Ichigo ca tatal sau e shinighami? Daca da in ce episod? Dau funda cine imi spune!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
RazvanBogdannn întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.