Va rog daca stiti cum se numea desenul animat cu 2 iepuri, o fata si un baiat care erau in jungla (fata era mai inalta ca baiatul) daca va ajuta baiatul era prost si fata deșteaptă.
M-am decis să mă apuc de văzut anime-uri. Ce-mi recomandați?
Mai este cineva interesat de RPG forumist pe un forum de genul celui din link? http://rpganimeromania.forumgratuit.ro
Buna seara TPU am vazut la tom si jerry intr- un episod unde jerry si cu tuffy patinau pe apa in bucatarie cu ajutorul unor fire de la un frigider cum se numes acele fire si daca se mai fac asemenea frigidere...? (mai mult)
am uitat numele unei carti manga ...era vorba de o tipa care nu mai stiu exact daca se marita sau nu cu un tip bogat, se muta impreuna (tin se precizez ca aveau pana in 18 ani cred) si au problemele...? (mai mult)
Daca cineva a citit manga Attack on Titan imi poate spune de ce marleyenii transforma eldienii in titani?
Este cineva pe Instagram care posteaza meme- uri cu Naruto si avea o poza cu Itachi pe care scria "look closely" si arata degetul mijlociu. Stie cineva cum gasesc pagina de Instagram? PS din cate stiu ...? (mai mult)
Cine credeti ca este RedX din Teen Titans? Mie imi da de banuit ca ar fi Jason Todd.
Vreau să citesc o serie Marvel nu prea mare, maxim 7 sau 8 numere.Ce îmi recomandați, am citit Deadpool Killustrated, Deadpool Kill Universe Marvel, Deadpool Kills Deadpool si Marvel vs DC.Voi ce...? (mai mult)
Stie cineva daca un scriitor de manga trebuie sa plateasca sau nu daca vrea ca manga-ul lui sa fie un anime?
Hello minna :3 Stie cineva unde as putea gasi aceasta manga? Shuumatsu Nani Shitemasu ca? Isogashii desu ca? Sukutte Moratte Ii desu ca?
Vreau să cumpăr benzi desenate de pe supererou.ro. Întrebarea care se pune e dacă sunt de încredere. Adică na preturile sunt foarte accesibile. Poate voi ați mai cumparat si stiti cum e.
Unde pot gasi benzi desenate cu un cub de gheata?
Cine a vizionat Boku no pico? V-a placut?
Cănd pot urmări sezonul trei din diabolik lovers?
In ce episod se termina razboiul ninja?
Îmi puteți da vă rog versurile de la Bibi și Tina in romana? Nu le găsesc decât în engleză și germană.
Salutare TPU, as dori si eu un top 5- 10 al anime- urilor voastre, de preferat sa aiba intre 12- 26 episoade (aproximativ si doar de preferat). Orice gen de anime e bun dar va rog fara haremuri daca...? (mai mult)
Personajul Optimus Prime liderul autobotiilor din Transformers se spune ca este nu doar cel mai puternic transformer dar si cel mai intelept si asta pentru ca el este un Prime. Ce inseamna sa fi un Prime...? (mai mult)
Bună ziua. Fetița mea îi place și dorește să facă desene animate, dar și desene în creion. Cum mă sfătuiți să o ajut pentru a o ridica în acest sens? Vă mulțumesc.
Poate să-mi spune cineva cine este pasărea aia Nero din Black Clover!
Animeuri in genul hunter x hunter, boku no hero academia, genul in care personajul se antreneaza sa ajunga din ce in ce mai bun?
Stie cineva de unde pot lua o subtitrare pentru Tensei shitara Slime Datta Ken?
Cui ii placea vechiul canal MiniMaX. Ca mie imi placea. Ce parere aveti? Dadeau desene bune educative cu fizica, desenese distractive, desene de cultura tot felul insa. Acum s- a transportat in canal...? (mai mult)
Salutare tuturor. Am vazut intr- o zi un hentai..era vorba despre ceva cu o studenta nimfomana care la un moment dat facea sex cu unul dintre studenti undeva intr- o magazie sau un vestiar si era privita...? (mai mult)
In Tokyo Ghoul manga capitolul 59, Uta vine si el cu restul grupului sa il salveze pe Kaneki. El spune ca vine pentru ca e ceva ce ar vrea sa vada. Ce vrea sa vada? O masca? Pe cineva? Nu inteleg la ...? (mai mult)
ma puteti ajuta cu un serial animat marvel? Preferabil sa includa majoritatea caracterelor Marvel, am vazut cateva secvente pe internet dar nu stiu cum se numeste, Multumesc anticipat.
Salut, cine mai are jocul ala de la medie kinder secretul pergamentului roșii complet?
Doresc si eu o lista cu Anime-uri, fara yaoi/yuri, am vazut peste 300 de serii...astept sa ma impresionati.;)
Hey! Am terminat toate anime-urile si nu stiu la ce sa ma mai uit. Daca aveti idei va rog sa ma ajutati.
Cam câte episoade are Black Clover?
Anime in care personajul se antreneaza sa devina din ce in ce mai bun?
Stie cineva din ce anime sau manga e baiatul? https://pinimg.icu/wall/0x0/i-don-t-trust-no-body-no-body-trust-Cd191527c7c854d988a0f3cb24952270a.jpg
Salut, există sezonul 2 din magi sinbad no bouken subtitrat(dacă dă lasati un link)?
Ce benzi desenate Marvel mai există in genul Deadpool Killustrated ( mi-a plăcut enorm si as vrea să mai citesc ). Mulțumesc anticipat
Unde pot citi Owari no Serapf sezonul 3 manga?
Unde pot gasi episoadele de manga de la Owari no Seraph, sezonul 3?
Știți câte episoade are boruto? Nu câte episoade au apărut pana acum.Sau măcar când îl trrmina? Pentru ca as vrea sa mă uit la el și vreau sa fie terminat
Mai știe cineva regulile bakugan? Dau funda
Poate să imi recomande cineva un site în română cu multe chestii despre supereroi si alte chestii mai nerd? Multumesc
Erau mai demult niste desene si erau niste oameni adevarati si se transformau in chestii verzi scarboase, cine poate sa-mi spuna?
Știe cineva vreun site de unde pot cumpăra o pelerina gen medievala verde? Am nevoie pentru un cosplay și nu găsesc nicăieri.
Salutare lume, am si eu o intrebare. As vrea sa ma uit la sezonul 3 din sword art online dar am vazut ceva pe un site ca are viol in el si urasc chestiile de genu in anime. Am asteptat pana a aparut...? (mai mult)
Stie cineva daca se găsesc subtitrate toate seriile Dragon Ball? Multumesc!
Era un desene vechi pe minimax, acum vreo 15 ani, pe minimax, cu un elicopter care vorbea. Stiu ca nu este de mare ajutor descrierea, dar nu mi- l pot aminti si v- as fi recunoscator daca ati putea...? (mai mult)
Ok TPU...Asta e o temă cam ciudățica, dar mna.Deci am nevoie de multe nume de ponei(cai)... Gen ca în desenele micii ponei doar că nu alea! Vă rog repede!
Un prieten de-al meu a inceput o serie de comics pe Instagram: https://www.instagram.com/might.art. Cum vi se pare? Credeti ca ar trebui sa continue cu asta?
Imi poate explica si mie cineva ce este premiul de excelenta si daca e mai bun ca premiul 1, va rog! Multumesc! Am primit la un concurs de benzi desenate.
Unde pot sa vad Baki 2018 manga gratis fara sa-mi fac cont? Daca se poate imi dati si link
Vreau si eu o teorie despre desene animate faina! Eu am un canal cu 3k si ce teorie aleg îi fac o promovare pe insta/yt/Facebook
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Anonimms128 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)