Îmi spuneți și mie filme cu Bărbie traduse în limba română
Neata' all! am si eu o intrebare urgenta! Am citit mai demult o manga si nu mai stiu cum se numeste, si nici n- am mai gasit- o acolo unde am gasit- o prima data, asa ca va rog sa ma ajuta voi daca stiti:in...? (mai mult)
Seikon No Qwaser despre ce-i vorba si care e varsta recomandata?
Unde gasesc desene animate cu Familia Addams? Nu serialul in care joacaactori :D
Caut un anime cu demoni, este o organizatie care il protejaza pe un baiat, acesta are puterea sa distruga demonii si pe liderul demonilor cred ca il chema raiza sau reyza si cred ca animeul...? (mai mult)
Mai stiti poze de genul cu Ayato? https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t31.0-8/10259018_501519759970617_4149482391097650689_o.jpg?efg=eyJpIjoiYiJ9
Hey! Sugestii de anime gen Mahou sensou sau 07-Ghost? :)
Asta e o intrebare pentru ce.i care folosesc i.ntere.st. Stiu destul de putine despre el (halal otaku mai sunt )...bun...ce imi puteti spune despre el? Cel mai bun raspuns primeste funda
Un anime in genul Papa no Iukoto wo Kikinasai sau Clannad After Story?
stiti cumva niste anime asemanatoare cu Strike the blood; Death note; Highschool dxd; Akatsuki no yona.Dau funda
Onegai, cine e cel din fotografia mea de profil? Va rooog sa-mi spuneti daca stiti. Please, din ce anime e?
Top 10 anime yaoi please!
Stie cineva cand apare sezonul 2 din Attack on titan?
Vreau si eu un anime bun...
Heii! Imi puteti zice ceva anime gen "Kaze no stigma"?
Stie careva de unde pot cumpara manga ieftina? Nu ma luati cu mangashop.ro fiindca sunt cam scumpe cele care le vreau.Nu ma supar nici daca sunt second-hand numai sa fie ieftine.
Hei TPU, as dori daca puteti sa imi da- ti si mie niste anime- uri.Momentan ma uit la Naruto ( primul nu Sinppuder), Si as vrea ca dupa Naruto sa mai urmaresc si alte anime- uri. Daca aveti voi ceva de...? (mai mult)
Hey, hey! Stie cineva cand apare episodul 2 din tokyo ghoul sezonul doi?
Filmele naruto shippuden au vreo legatura cu serialul? Daca da, in ce ordine trebuie vazute?
Dati-mi si mie niste desene animate, in romana. Dau funda!
Salut,pentru fanii Naruto.ce sharinganuri mai exista in afara de al lui Kakashi,Sasuke, Uchiha, Madara si ce fac ele.Raspunsul corect primeste funda
Deci, cine raspunde la urmatoarele intrebarii despre naruto castiga funda. 1.cine este naruto? 2.cand moare obito? 3.cand devine naruto hokage? 4.cum il cheama pe fiul lui naruto? 5.il ...? (mai mult)
Hey! Imi recomandati si mie va rog cateva anime care sa fie cu o fata care locuieste cu mai multi baieti. gen: Brother conflict, siabolik lovers, fruit basket etc etc... FUNDA!
Era un desen destul de fain acum vreo 5 ani ( sper sa nu ma insel ). În desen era vorba de o echipa de " cercetatori " se " plimbau "pe mare si descopereu lucruri noi era cu un domn in varsta si edevarat...? (mai mult)
Cine este fan Pokemon, da- ti cate un raspuns la urmatoarele intrebari: In ce regiuna castiga Ash Kachum Liga din regiunea respectiva? Ex:Ash castiga pe locul 3 Liga Sinnoh. ...? (mai mult)
Sallut! Imi spuneti va rog un anime gen echi superputeri fantastic sau ceva de genu dar sa aiba ec. !
Salut, cand cautam un film, am gasit un burete galben care locuia in apa. Oricum, nu stiu daca e film sau serial, dar, am vazut un episod cred, mai lung, si in acel episod implineau a 117- a aniversare,...? (mai mult)
Test Naruto/Naruto Shippuden :)))) A) Naruto : 1. Care sunt senseii lui Naruto? 2. Care personaje fac parte din echipa 10? 3. Din ce clan face parte Kiba? Dar Neji? ( R. I. P. ) :(((( 4.Cum...? (mai mult)
Heii. Îmi amintesc că acum 1- 2- 3 ani, mă uitam pe Animax la un anime, era vorba despre o fată, cântăreaţă, iar numele ei începea cu "K" şi după numele ei era numit anime- ul. Era blondă,...? (mai mult)
Ce pot să desenez?
Avatar Korra va mai avea un sezon 5 sau o alta serie cu un alt Avatar? Daca stiti daca se vor mai face proiecte. Sau Avatar the last airbrender a avut un sfarsit caruia ar fi trebuit o continuare exista...? (mai mult)
Hei TPU, caut un anime care a aparut pe 13.12. 2014, e gen actiune, SF din ce am vazut in trailer, dar nu mai stiu cum se cheama si nu l mai gasesc nicaieri. dau funda cine imi poate spune
Va rog mult de tot da- timi si mie niste anime- uri YAOI in afara de junjour romantica 1 2 sau gravitation sau love stage, dar as vrea sa IMI DA- TI SI SITE- UL UNDE AS PUTEA SA- L VAD SUB IN...? (mai mult)
URGENT! Ce manga este asta? :)) sau daca stiti anime gen poza asta, cu baieti creepy https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1755155368043725&set=p.1755155368043725&type=1
Heii TPU, Îmi spuneți și mie anime- uri asemănătoare cu Akatsuki no Yona, Soredemo Sekai wa Utsukushii, Kamisama Hajimemashita etc. ...? (mai mult)
Exista vreo sansa sa stie cineva din ce anime e poza asta? Please :o3 https://www.facebook.com/ZoileFogOeeLove/photos/a.264791006971523.59599.264786663638624/698974940219792/?type=1&theater
Cine imi spune anime faine de dragoste/aventura, dau Funda.
Sallut! Spuneti-mi si mie un anime asemanator cu tirity seven
ziceti-mi si mie niste manga romance care atunci cand te apuci sa citesti nu te mai poti oprii... ceva sa fie fain si frumos cele mai frumoase primesc funda!
Buna TPU as vrea sa stiu daca va aprea sezonul 3 din sword art online e un anime care imi place foarte mult
Sunt pasionat de Naruto, am văzut clasicul cu 220 episoade. Acum sunt la el 100 din shippuden, dar nu stiu ce este manga.
Cine stie niste anime-uri ca "Ao haru Ride" sau "Toradora" sau "Tonari no kaibutsu-kun" (adica de romance). Si va rog sa imi faceti un rezumat. Mersi
Stie cineva din ce anime este?: http://38.media.tumblr.com/9995c574e0780a27aefb0dc27508e2d1/tumblr_n1f3v5ayRV1trllx1o1_500.gif
As vrea animeuri cu ingeri va rog
As vrea si eu un desen putin romantic in afara de nana sau ala cu tomoe si nanami
Cine imi poate spune toate seriile din Dragon Ball si unde sa le urmaresc?
Buna am 10 ani si vreau sugestii de animeuri va rog
Sall all! stie cineva cand apare episodul 2 din tokyo ghoul sez 2?
Pentru cei ce au vazut anime-ul Beelzebub. Oga Tatsumi o sa fie impreuna cu Aoi Kunieda?
De ce cand incerc sa ma uit la un anime (Fairy Tail) pe Anime G nu ma lasa sa ma uit na nici-unul dintre cele 3 videoclipuri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
RazvanBogdannn întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!