Care este ultimul episod din Batman The Animated Series pentru ca am terminat dar cred ca am vizionat gresit
Cum se numeste al patrulea anime din video asta https://www.youtube.com/watch?v=y1MEjfehiWg
Cate episaode are junjou romantica sez1 dar sez2 si unde le pot vede-a pe toate sub in ro multumesc
Cum se numesc animele din videoclipul asta https://www.youtube.com/watch?v=ndyRsKguMww
stie cineva daca dupa animeul Naruto Shippuden mai apare ceva gen un nou sezon, incep sa povesteasca viata copilului lui Naruto sau nu mai fac nimic? Multumesc pentru raspunsuri!
Buna TPU., uite ma confrunt cu o problema si vreau si eu sa te intreb.Tot cumpar CD- uri de colinzi sau jocuri cei care il fac acel CD sau DVD cum il fac sa fie pus pe CD poza cu jocul sau cantaretul....de...? (mai mult)
Apare sezonul 3 din Young Justice? E serialul meu preferat. Funda
Unde pot citi manga Shinmai Maou no Testament in romana? Unde pot citi manga Absolute duo in romana?
Vreau si eu animeuri in care cei doi sa se placa dar ei sa fie timizi. precum in Kimi ni todoke :D cel mai bun raspuns primeste funda. app animeurile care au aparut zilele astea unde pot sa le urmaresc?...? (mai mult)
Sallut! Imi puteti spune un anime gen: echi puteri supranaturale fantastic sau asa ceva.!
Salut, aveti vreun cont in joaca: World of Tanks care nu va mai jucati sau v- ati saturat de joaca aceasta, pot schimba pe un cont din:Tankionline este o linie si o stea deasupra rosie Are релься...? (mai mult)
exista episoade din the god of high school? Sau este doar manga. Mersi pentru ajutor!
A vazut cineva amandoua sezoanele din avatar? recomand celor care inca nu le-au vazut :D, deci ce parere v-a lasat anime-ul si filmul?
stie cineva un anime de comedie dragoste actiune.Dau funda
Sallut! imi puteti spune un anime gen echi, fantastic si actiune
Fundaaa! Stie cineva cand va mai aparea un film animatic cu scooby doo? Ultimul aparut este cel cu creepy!
Funda 100%! Cine imi zice toate filmele de animatie din 2014! Vreau toate!
Funda! Va mai aparea alt film animatic cu scooby doo in afara de cel creepy!
Fuunda garantata 100%! Care imi zice toate filmele de animatie ce vor aparea in 2015?
am o intrebare: Faceti- mi o descriere la anime- ul Ergo Proxy! :) As vrea sa stiu daca e " horror", pentru ca youtube- ul il asociaza cu deadman wonderland! :) Si vreau sa stiu care-...? (mai mult)
stie cineva un anime asemanator cu akatsuki no yona.Dau funda
Imi poate spune si mie cineva mai exact cate sezoane are seria monogatari? (Facand aluzie la bakemongatari, si nekomonogatari)
Ce anime v-au placut? daca imi puteti zice si o descriere! MS :*...Dau funda!
Cine a scris si ilustrat seria manga One Piece? dau fundita! va rog! e o urgenta!
Hei TPU De ce credeti ca acel episod din desenul animat, , ed ed si edy, , a fost atat de diferit? Cu ce scop credeti ca a fost creat? E putin cam...? (mai mult)
Va rog sa imi recomandati anime sau manga cu yaoi. Dau funda.
Stie cineva daca in Romania exista benzi desenate Marvel? (Originale, nu de la Egmont sau alte astfel de edituri)
Helooooooooooooooo TPU! stiti daca exista desene, manga sau anime in care sa fie personaje creepypasta? si daca da, imi dati si mie un link? mersi.
As vrea sa stiu daca exista regele shaman sezonul 2 va rog spuneti, si daca raspundeti,, da " puneti si site-ul unde il gasesc. Va rog, inseamna foarte mult pentru mine!
spuneti.mi va rog...capitanul Yamato din naruto, unde este? De cand l.au rapit de pe insula aia broasca testoasa cu tepi, el nu a mai aparut..sunt la episodul 366..imi poate spune cineva unde...? (mai mult)
Când apar celelalte episoade din Kamisama Kiss? Am văzut doar pe primul. (sezonul 2). FUNDA!
Imi spuneti si mie niste anime-uri in genul Mondaiji-tachi ga isekai kara Kuru Sou Desu eu sau No game no life? P.S. Nu este foarte enervant cand TPU corecteaza deaiurea greselile care nu exista?
Poate sa imi spuna si mie cineva cum se numeste acest anime din acest videoclip? https://www.youtube.com/watch?v=eOyvn4gBU7E
Hei,spuneti-mi si mie cateva animeuri horror si romance.
SAL,imi dati cateva animeuri gen Freezing? Pe care leati vazut voi... sau le cunoasteti, mersi
Credeti ca itachi s-a lasat batut de sasuke? De ce?
Stie cineva ceva anime-uri yaoi gen Love Stage, Junjou romantica sau Sekai-ichi hatsukoi?
Nu acuma vorbesc serios cum pot deveni vampir va rog nu faceti glume am 11 ani ce vreti sa scoateti de la mine? Eu nu vreau sa ma fac vampir ca stiu ca nu o sa mearga dar vreau sa vad ce trebuie sa faci...? (mai mult)
Ce parere ati avea daca Marvel ar creea un super erou care este un baiat de 11- 12 ani care sa aiba abilitatiile fizice cu 80% mai mari decat un copil obisnuit si sa se poata vindeca rapid si sa se poata...? (mai mult)
Care e diferenta dintre Shonen-ai si Yaoi? Nu sunt cumva acelasi lucru?
Ce inseamna genurile de manga Webtoons si Gender Bender?
am o intrebare pentru cei care frecventeaza Shinobi- Fansub. Stiti cumva daca site- ul e oprit sau ceva de genul?, pentru ca atunci cand incerc sa intru imi apare o eroare, nu e ceva de la...? (mai mult)
am o propunere. Cine este din Drobeta Turnu Severin si este pasionat/a de manga si vrea sa faca o echipa? Eu sunt foarte bun l- a creat povestea si sper sa gasesc pe cineva bun la desen.Am ...? (mai mult)
Spuneti-mi unde as putea gasi animeul yumeiro patissiere in romana.Dau funda.
As dori sa-mi spune-ti in care serie la animeul shugo chara Yoru il aduce pe Ikuto la Amu in casa stiti acolo cind el se simte rau si Yoru il ducela Amu in casa.
Anime-ul Parasyte-the maxim are episodul 13 in romana ca nu il gasesc? Si daca mai stiti animeuri ca acesta as fi recunoscatoare.
Explicati-mi si mie ca la prosti anime - another
Imi spune cineva anime japoneze neobisnuite in afara de tokyo ghoul si shiki?
Eu recent m- am apucat de manga am descoperit ca sunt bun la desen, dar mai mult ma pricep sa fac povestea si m- am apucat de una.Si acum vreau sa va întreb, atunci cand vine acel sentiment...? (mai mult)
Hey ✌ Stie cineva ceva despre the last: naruto the movie? Cand apare la noi sau la cinema ( ma indoiesc )? Orice mic amanunt conteaza ★ Funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
RazvanBogdannn întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!