Hei prieteni. am nevoie de ajutor, cine doreste si are cunostinte in limba engleza, japoneza. poate deveni traducator pe un super site numit anime g, site- ul are nevoie de ajutor. cu totii urmarim ...? (mai mult)
Buna TPU cine stie ce s-a intamplat cu fikul lui david: naruto akippuden poveste originala? funda!
Pozele astea sunt din anumite manga- uri sau sper...? (mai mult)
Ce anime de dragoste stiti? Va rog sa scrieti si o descriere scurta... multumesc :* Dau funda!
Nu ma injurati daca formulez asta ca naiba, dar nu stiu altfel cum. Pe vremuri, cand eram eu mai mic, stiu ca parca pe jetix dadeau niste desene animate (sau anime- uri) cu niste baieti care ...? (mai mult)
Sall.Cand apare al doilea sezon din Tokyo Ghoul?
As vrea un sait unde as putea gasi animeul Yamato Nadeshiko Shichi Henge in romana. Dau funda.
Un film/serial/anime cu fantome? (dar nu horror!) Unul dragut,in care fantomele sa fie prietenoase, sau chiar cineva sa se indragosteasca de una sau invers.
Hei! Cei care aţi văzut One Piece, îmi puteţi spune episoadele care sunt fillere? Mulţumesc. ^_^
Va rog, spuneti- mi si mie niste FILME ANIME ("Desene Japoneze"). dar sa nu fie :- - - Naruto : Toate filmele Naruto Shipuunden : 7 filme (Toate) Nerawareta Gakuen Sora no Otoshimono Movie ...? (mai mult)
Hey, chiar acum am terminat parasyte( kiseijuu) si sunt cam trist de la sfarsitul dramatic. :( Intrebarea mea este: o sa mai fie un sezon doi din parasyte? Si cam o subintrebare( nu stiu daca exista...? (mai mult)
Ce echipa de super eroi este mai puternica:Gardienii galaxiei, Razbunatorii, X-men sau Liga dreptatii?
Vreau si eu niste anime gen Tokyo ESP, Akatsuki no yona si daca se poate si o mica descriere la fiecare. Ofer funda. Merci :3
aveti idee din ce anime este imaginea? http://33.media.tumblr.com/f6fcc961a466347d785bff54c63860a7/tumblr_n4chedMCeq1s4qvrdo1_500.gif
eu urmaresc naruto shippuden si am vazut episodul 393 si am o mare curiozitate kurama a fost scos din naruto ce se va intampla cu cei doi naruto va de veni din nou jinjurike.
Vreau si eu un anime in fata principala sa fie indragostita de un baiat care este deja cuplat. poate sa fie si drama dar as vrea cu final frumos. daca se poate sa aiba si putina descriere animeul. cel...? (mai mult)
Cand va aparea naruto the last in romana (filmul 7)?
Cate episoade mai sunt din naruto shippuden? Cand se termina?
Cum e anime-ul Spice an Wolf? Merită continuat? Am văzut primul ep dar nu mi se pare cine ştie ce. Totuşi are 2 sezoane. A avut succes. Dar eu tot nu înţeleg de ce. :-?
Nu mai stiu ce sa desenez... Idei? :(
Hei TPU, am o intrebare foarte importanta. Daca cumva vreunul dintre voi a vizionat Pokemon toate serile(invasa de Pokemon DP), imi puteti spune in ce regiuni castiga Ash Kachum Ligile Regionale.
putin ajutor, va rog. Stie cineva unde pot gasi imagini cu caractere anime care sunt asociate cu lunile anului sau asa, adica daca te- ai nascut in mai esti nu stiu ce caracter anime din nu ...? (mai mult)
Imi place sa desenez si m-as intreba cum as putea pune pe youtube un videoclip in care un desen imi ia jumatate de ora si sa-l fac sa fie de 4-5 minute, va rog!
Hei. imi puteti spune cand sau daca va aparea sezonul 2 din Diabolik Lovers? multumesc dau funda
Hey, hey! Am inceput sa ma uit la Deadman Wonderland. Sunt la episodul doi. O intrebare : Yoh si Ganta, vor fii amici?! aaa. si in cate episoade apare? ( Yoh )?
Spuneti- miun film super sf, fantastic sau ceva de genul preferabil animeu dar tin sa anunt ca am vizionat foarte multe si filme si animeuri totusi astept raspuns de la cineva cine stie poate ma poate...? (mai mult)
Unde mai gasesc alte jocuri de astea la fel cu pisica asta?
Hey! Sugestii de anime cu gen supranatural, horor, drama(nu e obligatoriu)? Funda :)
Unde pot gasi agrafe ca ale lui Kuchiki Byakuya? Am caut pe net si nu am gasit decat cosplayul( cu sabia si toate accesoriile), dar nu as cumpara tot costumul pentru 2 agrafe... Deci cine stie unde...? (mai mult)
HEy, hey! Am terminat primul sezon din Tokyo Ghoul. Cand va aparea al doilea sezon?
Hey...Care sunt toate sezoanele din Inazuma eleven si de unde le pot lua? Cel mai bun raspuns are funda;)
Spuneti-m si mie cateva anime-uri de gen actiune,supranatural,drama, etc. Si daca se poate si descrierea lor.Mersi!
stiti daca Diabolik Lovers are sezon 2? Sau cand apare? Va rog :o3... multumesc :D
Sall all! cine imi spune si mie un film animat gen howl's moving castle, cu multa dragoste si sa fie supernatural. urgent! dau funda la cel mai frumos film!
Care a fost sau este supereroul vostru preferat? Cel mai interesant raspuns primeste funda. Argumentati.
Cate sezoane Bleach sunt?
M-am hotarat sa fac un blog despre Japonia. Imi puteti oferi cateva idei despre ce as putea scrie? Eu m-am gandit la urmatoarele: cultura,sport,fashion,manga,anime, noutati. Fundaaa~
Cand paraseste kakashi konoha?
Niște filme gen Dracula untold sau hobbit... Și dacă tot suntem aici, niște anime- uri frumoase...cu paranormal...gen regeleshaman sau bleach...(ași dori numele animeului în care niște...? (mai mult)
Heey! Credeți ca va mai fi un sezon din Parasyte sau din Eternal Summer? ...Am mereu "norocul" sa văd anime care au un sfârșit cam nesfârșit. 0-0
Sunt un mare fan naruto... Si vreau sa fac un grup unde sa vorbim pe wapp si sa discutam mai multe chestii daca vreti sa vorbiti cu mine 0761280915 aici ma gasiti.
1. Cine a vazut Ao no exorcist? Sunt destul de sigura ca la un moment s- a facut o referire la Romania, ceva legat de vampiri parca... Nu mai stiu exact, dar in mod clar era ceva legat de Romania intr-...? (mai mult)
Ce parere aveti despre deadman wonderland, e atat de horror pe cat spune descrierea? Adica nu am vazut nici un episod, dar stiu aproape toate personajele si nu mi se pare mare lucru, as vrea parerea...? (mai mult)
vor mai aparea episoade din kuroshitsuji:book of circus sau nu? unii zic ca da, altii zic ca nu si eu nu stiu ce sa mai cred. Ajutati-ma voi
Mai demult vazusem un film, insa nu-mi pot aminti cum se numeste.Era vorba despre un vrajitor ce a eliberat un demon, care mai apoi il vaneaza.
Heeey! Va mai fi un sezon din Hataraku-maou-sama? :)
Salut, am vazut cateva trailere de la atack on titan2015 in spaniola; mi- ati putea spune ce se intampla cu fiecare personaj; am inteles doar ca au construit un oras subteran pentru a se proteja de titani.Dau...? (mai mult)
Stie cineva daca la naruto shippuden, dupa episodul 393 mai urmeaza si altele. Am cautat pe mai multe site-uri si nu am gasit decat pana la 393. Multumesc anticipat.
Cum se numea animeul ala in care tipa se indragosteste de baiatul care era cu ea in clasa, insa el se tot gandea la fosta lui care murise intr- un accident cand il insela cu fostul ei? pana la urma...? (mai mult)
In urma cu cativa ani am vazut un anime, dar din pacate nu mai stiu cum se numea...Incepea astfel: O fata era in masina cu tatal ei. Din cauza unui atac masina este distrusa iar fata este singura...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
RazvanBogdannn întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!