Cand o sa apara naruto shippuden movie 7 in Romania?
Hey, hey! Vreau si eu o mica descriere la anime-ul Tokyo Ghoul...
Stie careva un anime gen Black Bullet si Tokyo Ghoul?
Chackra naturala te ajuta sa te regenerezi?
Stie cineva cine au fost colegi de echipa ai lui Minato al patrule hokage?
Buna as vrea sa stiu cum se numesc anime-urile din videoclipul Believe in you-Tiara.i pare rau daca am gresit categoria sunt noua asa ca nu prea cunosc. Multumesc anticipat!
Stie cineva pe ce data va aparea noul sezon din bleach?
Imi ziceti si mie niste anime gen Brothers Conflict, Diabolik Lovers sau Kamigami no Asobi. Sau orice anime interesant stil shoujo. Va rog sa scrieti si o descriere. Dau funda celui mai bun raspuns. ...? (mai mult)
Imi tot apar reclame cu naruto si ca va aparea un nou serial sau film Naruto The Last si tot caut si nu imi apare. Imi puteti spune cind va incepe acest film?
Din ce animeu sunt cei 2: https://www.youtube.com/watch?v=EfulwOdzx8A
Buuuna, dati-mi niste anime-uri cu multa actiune si captivante, sau cu o poveste reusita. Ceva mai deosebit nu cele mai populare va rog:) nu conteaza grafica.Dau funda +vot.
FUNDA! In ce ordine trebuie sa vad Hell Girl. Stiu ca sunt 3 parti.
Ce anime? https://www.facebook.com/305483892841713/photos/pb.305483892841713.-2207520000.1419790047./846639352059495/?type=1&theater
Hey! Credeți ca va fi lansat sezonul 2 din Mahou Sensou? :)
Hei, stie cineva cand va reveni Bleach anime-ul. Stiu ca manga e on going si am auzit ca si anime-ul va reveni in 2014, apoi ca va reveni in 2015...deci nu mai stiu ce sa cred...
Era mai demult cand eram mic pe tvr1 sau tvr2 un desen animat cu 1 baiat care avea o nava zburatoare care se transforma in robot acea nava decola dintr- un munte unde era o cascada doar atat imi amintesc...? (mai mult)
Hey, sunt o fata care face RPC- uri dar m- am cam plictisit sa le fac mereu in acelasi mod - _- ... Adica imi ies asa: http://light.sunphoto.ro/photos/normal/101323283_VWHPXKH.jpg http://light.sunphoto.ro/photos/normal/101324966_LRGCYGY3.jpg ...? (mai mult)
Imi spune cineva cum se termina anime ul Amnesia? :3
Care din anime-urile Shounen Onmyouji si Hiiro no kakera il recomandati? De ce? ^^
Salut as vrea sa stiu daca exista seriale facute dupa urmatoarele desene: Pokemon, YU-GI-YO, Digimon si altele. Daca exista pe se sait le pot urmari
:D Am auzit ca intre partile de la Dragon Ball sunt niste filme pe care ar trebui sa le vezi, stie cineva cum sta treaba cu ele si care sunt? Multumesc! :D :o3
Puteti sa- mi spuneti unde gasesc filmul Printesa Sissi? Eu m- am uitat pe AXN WHITE era in limba germana am vazut 2 parti si a3a n- am mai vazut- o. V- as fi foarte recunoscatoare daca mi-...? (mai mult)
Cum se numeste filmul in care Batman se lupta cu Deathstroke, un lunetist trage intr-un container si cade pe Deathstroke si il ucide?
Hei, unde as putea sa gasesc si eu episoadele din Lovely complex fara subtitrare?
Acum ceva timp ajunsesem si eu pe la episodul 100 si ceva din Naruto (normal, nu Shippuden). Acum as dori sa ma uit in continuare, dar problema e ca nu imi mai amintesc ceva. Ajunsesem la partea cand...? (mai mult)
Cum se numea filmul in care pinguinii din Madagascar se bateau cu o bunicuta? Dau funda :)
Un anime gen diabolik lovers, sau unul cu grafica buna, personaje frumoase, genul romance/ horror. Dar doar unul, nu o lista, ca sa mă ia durerile de cap.:D Funda!
Black boltbolt este super erou sau super raufacator si ce super puteri are?
Hei, știe cineva dacă anime-ul Hunter x Hunter va continua. Adică s-a terminat la 148 și după a apărut un nou episod cu HxH Ultima misiune. Va mai fi un alt sezon HxH?
imi puteti da un top al personajelor voastre preferate(din anime-uri..doar precizez)masculine si feminine, si de ce anume va plac acele personaje?
As vrea sa-mi dati vreun sait de unde as putea lua animeul kilari in romana, su subtritre in romana. Dau funda.
Din ce anime e imaginea asta: https://www.facebook.com/sitedeseneanime/photos/a.400040626744205.98516.231517016929901/761378580610406/?type=1&theater
O sa apara sez 2 la animeul dance in the vampire bund?
Ce parere aveti despre anime-ul Watamote?
Vreau sa vad Frumoasa si Bestia-the IMAX experience 2002, ma ajuta cineva cu vreun site?
Heey! Exista sezonul 4 din Black Butler pentru ca sezonal 3 a avut un final ciudat...și de ce Ciel nu e demon în sezonul 3? 0-0
O descriere a animeului diabolik lovers please! Funda!;)
Ce I-a spus Kurama lui Gaara?
Heloooooooooooooooooo TPU! stiti vreun anime de actiune fain cu multe personaje?
De ce lui Madara Uchiha cand a înviat in ep 391, numai avea ochi?
Care e cel mai bun anime văzut de voi? Daţi-mi vă rog şi o scurtă descriere şi genul anime-ului. Mersi că mă scoteţi din plictiseală. xD
Heii :) ma puteti ajuta si pe mine cu niste anime-uri gen Akame ga kill sau sao?
spuneti-mi un sait cu anime mai noi si cu descriere cel mai bun raspuns primeste funda
Repede, trebuie sa stiu! Este dintr-un anime sau nu? FUNDOI! http://www.mediafire.com/convkey/8ff4/x1fm1775f4bh2w0zg.jpg?size_id=b
Am o intrebare petru cei care au vazut anime- ul Bleach : in episodul 203 Aizen pleaca sa distruga Karakura, asta dupa ce vorbeste cu Orihime.Iar Orihime, inainte sa fie rapita din nou urma sa ii...? (mai mult)
vreau sa stiu daca a aparut capu3 (sezonul 3) la rosario to vampire.Dac a aparut puteti sa-mi lasati linkul.
Hey! Exista sezonul 3 din Black Butler?
Îmi spuneţi şi mie despre ce e vorba în anime-ul True Tears? Din nume mi se pare a fi o dramă. :-?
Hei hei! :D Cine imi spune si mie top 5 cele mai faine manga-uri de dragoste? Si va rog sa nu fie peste 18 :))
Cine stie ceva anime cu milte episoade si foarte tare. Dar nu Naruto sau Fairy Tail. :)) Cel mai bun raspuns primeste Funda :* dar imi trebuie un pic de rezumat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
mmamiruna întreabă:
Mindfulness întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!