Cine este din boldu judetul Buzau sa vina cu mine la colindat? nu am cu cine sa ma duc dau funda cui vine cu mine
Stie cineva unde pot gasi cartea "Lost girls", cu Mikasa si annie, online? Multumesc anticipat
Bună fani anime! Am rămas în pană de anime- uri. Înţelegeţi gravitatea situaţiei, nu? :)) Ummm. îmi puteţi spune un anime romance scurt şi fără bătăi? Cred că maxim 25 de episoade ar fi...? (mai mult)
Hei. Ca rog sa raspundeti numai daca ați citit întreaga manga in engleză de la Vampire Knight. Eu am citi- o acum un an si nu am inteles mai deloc sfarsitul. Si de atunci si pana acum uneori ma gândesc...? (mai mult)
Cum se numea filmul acela in care shaggy, scooby doo si sccrapy cautau mostenirea lasata de unchi lui shaggy?
Cineva mi- a spus ca exista un episod special de 50 de minute din death note, personaj principal fiind ryuk. adica povesteste din perspectiva lui tot animeu'. daca aveti idee lasati aici link. MULTUMESC!...? (mai mult)
Am o nelamurire. Deci, azi am terminat Tokyo ghoul, si nu inteleg ce s-a întâmplat cu Uta, si cum de Kaneki are parul alb?
Stie cineva unde as putea gasi filmul The Last: Naruto movie? Indiferent daca e cu plata sau nu, doar sa aiba subtitrare in engleza.
Cand apare episodul 7, sezonul 13 din 'Family Guy'? :o3
Cand am vazut episodul din Naruto Shipuden a revenit la viata Madara si m-am intrebat de e se poate regenera? Dau funda
Hey vreau si eu sa imi cumpar o vopsea pentru par. https://www.google.ro/search?q=kaneki&biw=1920&bih=969&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=9mKXVNCtFsn5ywPf0YKgCw&ved=0CAYQ_AUoAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=IktPnyVOkQnYkM%253A%3BJKAASAvudJ1amM%3Bhttps%253A%252F%252Flh4.googleusercontent.com%252F-...? (mai mu
Cine imi da si mie un anime emotionant in care personajul principal sa fie un erou care se "sacrifica" pentru binele celorlalți gen guilty crown? Funda la cel mai tare anime!
Buna! As dori sa aflu de under as putea sa iau melodia in care apare batman stiti melodia aaia de erou daau funda.
Hey iubitori de anime m- am gandit sa fac si eu un grup inchis al baietilor care se uita la anime de ce fetele sa aiba numai ele grupul lor si baietii nu :D Grupul baietilor: www.facebook.com/groups/318520578357874/ ...? (mai mult)
Care e faza cu finalul de la Naruto Shippuden?
Hei! Stiti ceva anime foarte captivant gen Shingeki no kyojin?
Best/Worst Anime 2014? La mine ar fi cam asa: Din categoria celor mai bune ar fi No Game No Life; Zankyou no Terror și Gekkan Shoujo Nozaki- kun. De alea proaste inca nu am dat dar ca un super...? (mai mult)
A fost odata pe Minimax( asta cu ani in urma) un desene Barbie, ci o fata, care avea o mama vitrega(cred) iar aia o inchidea in camera ei, si fata avea in camera, pe podea, niste semne, parca, si...? (mai mult)
Imi dati cateva animeuri asemanatoare cu Akame ga kill? Vreau sa fie cu imperii / regate si cavaleri / revolutionari.Ar fi de preferat sa aiba sub 30 de ep.
Hei TPU, cine stie cand o sa apara naruto the last movie cu subtitrare?
Ce personaj un show obisnuit este maestrul jocului piatra hartie foarfeca?
Helooooooooooooooo TPU! stiti vreun anime de toate genurile amestecate (romance, comedy, aventura, action, horror, psychological, etc... )?
Pe http://www.mangashop.ro transportul este gratuit? Multumesc anticipat si dau funda :D
Buna!:)))Imi puteti spune niste anime-uri frumoase?;)
Cine imi poate spune numele unui anumit anime? Era cam asa: Era vorba despre un fel de Wrestling. Personajul principal era foarte tare si avea niste miscari ciudate din fund. A si avea un prieten...? (mai mult)
Imi ziceti si mie niste anime.uri asemanatoare cu Another? multumes. dau fundoi
Hey hey. As vrea si eu o lista cu anime-uri amuzante si scurte.
Unde pot gasi tradus "Honey X Honey Drops"?
stiti niste anime-uri in care o persoana poate vedea spirite, chestii de genu?
Buna la toti fanii Naruto...imi spune si mie cineva al citulea epizod este acela in care hinata selupta cu pain...Dau funda!
Salut, se va face sezonul 2 din Akame kill? Adica are final, nici nu inteleg cum ar putea continua, dar are un final cam de cacat..Si ma gandeam ca poate se intampla vreo minune si apare sezonul 2. ...? (mai mult)
puteti sa-mi da-ti un anime misto care sa nu fie prea lung? Dau funda
Îmi poate spune cineva daca stie vreun site unde a apărut Naruto The last.Nu contează limba.Dau funda
Salut,Stie cineva un anime gen Tokyo Gohul, Naruto Shippuden? dar in afara de HulterxHulter, Fairy Tail
Am auzit ca va aparea o noua serie manga Naruto anul viitor cu noua generatie. E adevarat?
Buna TPU Cine poate sa imi spuna episodul din naruto shippuden 392 unde mai exact in afla in manga adica la ce capitol din cate am inteles 656 dar nu cred. P.S. Va rog nu d- ati sopilere nu citesc manga...? (mai mult)
Buna,stie cineva cum se numeste animeul in care apare una "yuugi Hoshiguma" gasisem ca ar fi unu touhou project,dar nu sunt sigur, funda
Hei! Am o intrebare urgeenta pentru fanii Naruto. Deci, ma uit de ceva zile si am ajuns la ep 170 ( cand sunt mici) si sunt suuuper nebuna dupa Neji ( da stiu, multi or sa ma faca ciudata) insa omg, ...? (mai mult)
Cine stie un anime gen SAO? Adica sa fie un personaj super OP si ceva romance. Am vazut deja AccelWorld. Nu e neaparat ca actiunea sa aiba loc intr- un joc. Doar sa aiba un personaj principal foarte...? (mai mult)
Stie cineva un anime fain? (in afara de dead note si naruto) mersi :D
In Romania se gsesc benzi desenare?
Buna TPU :D Ce parere aveti despre anime- urile Attack on Titan si Fullmetal Alchemist? NU vreau sa- mi povestiti actiunea ci doar sa- mi dati o idee desprea anime, daca merita sau nu sa ma uit la ...? (mai mult)
Ce capitol din Naruto Manga este similar cu ultimul episod aparut?
Stie cineva daca se mai gasesc in Romania revistele Pif Gadget? Poate stiti si cand au incetat sa mai apara.
Stie cineva cand apare filmul Naruto The Last sau ceva de genu :))
Buna ziua TPU stiu ca nu e categoria potrivita dar nu stiu la ce categorie se incadreaza intrebarea Cand eream mic am vazut niste 2 desene pe cartoon nu imi pot aminti prea multe despre ele in primul...? (mai mult)
Îmi spuneţi un anime romance sau action cu ceva tipi animale pe acolo? Gen Kamisama Hajimemashita, Inu x Boku SS sau Gugure! Kokkuri-san. Mersi!
Hei, stie cineva un anime bun, daca se poate sa il descrieți.
Unde as putea gasi reviste naruto de cumparat?
Heloooooooooooooooooo TPU! stiti vreun anime de actiune si putin hentai, gen high school of the death?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
mmamiruna întreabă:
Mindfulness întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!