Heyyy tpu......Caut si eu un anime bun, sugestii? Daca s-ar putea si o mica descriere
Daca cineva se uita la animeul Naruto(Shippuden), la al cincilea hokage parca i se spunea Godaime, la al patrulea yondaime, la ceilalti trei stiti cumva cum li se zice? ( Stiti, nu ma refer...? (mai mult)
Salut, puteti sa imi recomandati niste anime smehcere la care sa ma uit? Mentionez ca pana acum am vazut:Naruto, Death Note, Attack On Titan, Dragon ball z
Hello, niste anime cu zei, zeite etc. Gen : kamigami no asobi? (Dar sa fie romantic )
Hei vrea să fac o pagină de facebook în care să postez: --> Poze amuzante --> Bancuri Mă puteţi ajuta cu nişte nume nume originale şi amuzante?
Îmi puteți recomanda niște yaoi? ( in afara de Junjou Romantica, Sekaiichi Hatsukoi, Koisuru Boukun, Love Stage) Nu trebuie neapărat traduse în română. Știu engleza foarte bine. Și ...? (mai mult)
Imi recomanda cineva un anime bun? Sa nu fie bleach, naruto, sao, deathnote fullmetal alchemist, dragonball sau kiseijuu. La asta m-am uitat.
Imi poate da cineva un link cu toate abilitatile lui Gamora, dar video?
Care este cel mai puternic super erou?
Hei! Unde pot gasi episoadele de la 43 in sus din Soul Eater traduse in romana? Si de preferabil sa fie online.
Bun as vrea niste anime-uri care sa ma faca sa plang! ceva gen razbunare,tristete,neputinta etc cum ar fi legend legendary heroes,no.6, 07ghost
Buna tuturor, imi dati si mie niste anime- uri de dragoste, va rog, si sa fie traduse pe un site mi s- a intamplat sa gassesc anime- uri foarte frumoase dar sa nu fie traduse, cel care va da cele mai ...? (mai mult)
Buna tuturor, imi spuneti si mie va rog ce animeuri sunt pe acest site? in special la 1 :25 va rog!
As dori toate melodiile de inceput si de sfirsit de la anime-ul Ao no Exorcist adica toate 4 sau cite sunt ele acolo.
Buna, Care este episodul/episoadele din naruto in care se lupta sasuke cu itachi si moare itachi la urma?
In ce episod din naruto echipa 7 poarta urechi de pisica?
Unde pot gasi cartea Minecraft Ghidul Incepatorului.Ca o vreau sa vad ce chiesti are in ea si eu nu stiu de ele.
Hei hei! Cine imi spune si mie niste manga-uri de dragoste? Baiatul sa fie tipul "dur"!
Din ce anime e poza asta? https://www.google.com/search?hl=ro&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1152&bih=739&oq=anime+ &gs_l=img.3..0l10.28752.29905.0.30138.6.5.0.1.1.0.103.473.4j1.5.0.msedr...0...1ac.1.60.img..0.6.483.I1Jmn0l7FFw&q=anime#facrc=_&imgdii=_&imgrc=H8FBU83nG8KJtM%253A%3Bvc3Ci3E7YyNsXM%
Ce animeuri mai stiti de dragoste, dar actiunea sa se petreaca la scoala? adica ei sa fie liceeni. mi- ar placea si niste animeuri de dragoste cu final dramatic. si daca se poate mici descrieri la ...? (mai mult)
Am o intrebare:acum ceva timp am citit o manga romance on- going, dar am uitat cum ii zice! cine imi poate zice si mie cum se numeste? In ea este vorba de o fata pe care parintii ei o neglijau, si din ...? (mai mult)
Salut lume, ce mai faceti? Am vazut de cateva ori animeurile Ouran highschool host club, Special A si Kaichou wa maid- sama si vreau sa citesc si manga din cauza finalurilor.Este o problema totusi, ...? (mai mult)
Cine imi pote spune unde gasesc subtitrare la brickleberry sezonul 3 episoadele 8, 9, 10?
Mai sunt alte serii din Naruto in afara de "Naruto" si "Shippuden"?
Hei, știți un anime movie fain? Ceva în gen Tokyo Godfathers, adică să fie o acțiune cât de cât realistă și fără momente prea tăcute și cu chestiuțe magice apărute de nicăieri :)) (îmi...? (mai mult)
Se mai uita cineva la Mr. Pickles? Si daca da, ce parere aveti?
Hei TPU. Caut de ceva timp niste anime care sa- mi placa si sper ca voi sa ma ajutați. Îmi plac cele de tip românce, dar totuși cu o poveste interesanta, niste acțiune nu strica si cel mai important,...? (mai mult)
Cu cine ramane pana la urma Ema (Brothers conflict )?
A vazut cineva anime-ul Tokyo Ghoul? Daca da, mi l-ati recomanda? Dar Ergo Proxy? Ce anime-uri de actiune sau triste stiti?
Incă odată, am nevoie de ajutor. M- a lovit în miez de noapte o amintire cu un desen animat de pe Minimax cred, cu o familie obișnuită care avea un văr (Enzeperix parcă) din viitor. De ...? (mai mult)
Hei, Hei care imi poate face rost de cuprinsul de la cartile Percy Jackson(toate, sau macar primele 2 sau 3) deoarece e chiar amuzant cuprinsul, l'am citit la o fata si logic ca am citit si cartea Funda,...? (mai mult)
Aveti idee cam cand apare pe internet Naruto Shippuden movie "The Last"?
Când va apărea filmul 7 din Naruto Shippuden? Cel mai bun răspuns primeste funda
As vrea sa urmaresc anime-ul Dragon Ball Z, si cred ca sunt mai multe serii, si doresc sa mi le precizati in ordinea firului narativ. Multumesc!
Am nevoie de traducatori, verificatori si encoder pentru anime. Daca doriti sa ma ajutati contactati-ma la skype: ruslan. terenti sau pe www.dark-subs.ga
Naruto la sfârșitul războiului va avea Rinegan? Cel mai bun răspuns funda;)
Cand apare naruto shippuden the last movie in Romania?
Nu stiti pe ce site pot citi manga Naruto 1?
Cand eram mic am vazut un desen frumos si nu mai stiu cum se numeste ....Ma ajutati voi? Imi aduc aminte ca era pe Minimax parca si era vorba despre un broscoi care are o gramada de aventuri si mai erau...? (mai mult)
cine imi da si mie o descriere a animeurilor RWBY si Black Rock Shoter
As avea și eu o întrebare! Cad va apărea seria Naruto Akippuden? Și care vor fi cuplurile? Dau funda la cel mai bun răspuns!;)
Pentru cei care sunt Otaku... Ati vazut anime-ul „sayonara zetsuboi sensei"? Cum este? Ma intereseaza cam care este subiectul :3... Dau Funda!
Am o intrebare: kuroshitsuji book of circus are doar 10 episoade?
Stie cinava desenale: https://www.youtube.com/watch?v=mLqgUIwsZRI&index=3&list=UUZs0yJSZMRbBtArgJgc3q-g Minutul: 0:24
Cand apare sezonul doi din hataraku maou sama? Adica primul a aparut in 2013, nu ar trebui sa apare si al doilea sezon in 2014? Funda cine imi spune data cat mai exacta!
Cui ii place hataraku maou- sama? Si care este personajul vostru preferat, mie imi place maou si urushihara, si ashiya e destul de tare! Vreau sa vad cum vi s- a parut acest anime, apropo eu nu l-...? (mai mult)
Ce animeuri misto si cu grafica buna imi recomandati? gen kuroshitsuji sau pandora hearts. cele mai tari primesc funda
Pentru fanii Naruto, ce tip de persoana este Rin? calitatile ei? cum se comporta? dau funda :)
Buna, am 15 ani si am desenat manga aproximativ de 4 ani, iar acum sunt stapana pe arta dar am o problema uriasa.De fiecare data cand desenez un one shot (poate sa fie al aceleiasi serii ) ma blochez...? (mai mult)
Helooooooooooooo TPU! stiti vreun anime romance in care fata rtebuie sa se dea drept baiat sau baiatul sa se dea drept fata? gen ouran high school host club sau kuragehime. arigato!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Mindfulness întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!