Niste anime- uri bune..please? Am vazut: Sword art online, Shakugan no Shana, Akame ga kill, high school DxD, Rosario+ Vampire, Vampire Knight, Naruto shippuden, Bleach, Zero no tsukaima, Lovely...? (mai mult)
Heloooooooooooo TPU! stiti vreun anime survival in care personajele trebuie sa se omoare intre ele pentru „a castiga jocul"? gen danganronpa sau mirai nikki. arigato!
Ce este acela un modpack (in minecraft ) ca nu ma lasa sa joc si imi spune : selezion un modpack! dau funda
Am ramas in pana de anime-uri, imi puteti da niste idei. Sa nu fie on-going sau cunoscute, ca le stiu pe toate.
Spuneti-mi niste filme care sa se asemene cu Fozen, Neinfricata, Tangled, hotel Transilvania. Cam asa ceva sa fie in limba romana.Dau numai decit funda celor mai bune filme.
Heey! Unde pot găsi Tokio Ghoul mangna tradus în romana?
Stie cineva ce anime e asta? https://www.youtube.com/watch?v=99-Hzo5n2Mk am inteles ca e hyouka dar nu prea cred. pls e urgent! DAU FUNDA!
Bună fani anime! Îmi puteţi da o mică descriere la anime-ul Akatsuki no Yona şi Chugo Chara? Mersi! ^^
Mie imi place foarte mult sa desenez. Sunt in clasa a- 8- a si as vrea sa merg pe un liceu de arta(desen) apoi sa urmez o facultate tot de arta... Chestia este ca eu vreau sa ajung creator de desen...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi NANA manga in romana?
De mult erau niste desene animate,celebra "O lume disparuta" dupa care s-au facut multe seriale, etc.As vrea si eu ultimul episod al desenului animat, multumesc mult!
Cum se numeste animeul asta https://www.youtube.com/watch?v=YQw2hwLRCTU
Imi puteti da un site pe care sa vad "Akatsuki no Yona" in romana, eu nu am gasit decat pana la episodul 9 si chiar imi placea si acum imi vine sa morr! Ajutati-ma fani anime;) Dau funa! :D
Întrebare pentru fanele yaoi: acum un an am găsit un fanfic yaoi care mi- a plăcut foarte mult si vreau sa- l mai citesc o data. Avea ca personaje principale un băiat pe nume fillippe si alt băiat...? (mai mult)
Cineva, niste anime gen Kami-sama Hajimemashita? Dau funda ♥
Nu mai pot astepta pana apare urmatorul episod din Naruto Shippuden asa ca spuneti-mi, episodul 391 cu ce cap din manga corespunde?
Ce anime sportive cunoasteti? Doresc sa fie cat mai noi.
Mi- ati putea spune cat mai multe anime- uri gen Zero No Tsukaima, NouCome ceva de dragoste. Dar si ceva gen Tokyo Ghoul etc. Cinee zice cele mai multe si sa fie frumoase si tari primeste funda...? (mai mult)
In ce an a inceput animeul Naruto?
Imi puteti spune din ce anime- uri sunt? Funda https://www.google.ro/search?q=anime+ boy&sa=G&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=jvWCVLrSMIWUuASgnIKIAw&ved=0CCAQsAQ&biw=1280&bih=709#facrc=_&imgdii=_&imgrc=l_VpsYc66h6SYM%253A%3BMRtgIyW_7jybuM%3Bhttp%253A%252F%252Fth02.deviantart.net%252Ffs70%252FPRE%25
era un anime hentai cu 2 tipe lesbience, una cu paru alb alta cu paru mov si era ceva cu raceala care sa transmis de la una la alta si era cenzurat din fabricatie... avea un nume ceva mai lung...? (mai mult)
Pentru fanii Naruto, cine stie ep in care Kakashi o salveaza pe Rin, adica amintirea aceea, si inca ceva, asa ca intrebare, imi puteti spune calitatile si defectele lui Rin, cine spune ce mai complet ...? (mai mult)
Pentru cei care urmaresc animeuri nu vi se pare ceva ciudat? adica eu vad acelasi chestii acolo: se indragostesc langa lac sau trebuie sa fie iarna, sau trebuie neaparat sa se impiedice un idiot si sa...? (mai mult)
Pe ce site pot viziona naruto movie 7?
1. Ce parere aveti de anime- ul Mirai Nikki? Dar nu de genul "mi- a placut", "nu mi- a placut", "a fost frumos". Vreau o parere cat mai elaborata (o sa tin cont de asta cand dau funda). 2. Ce manga ...? (mai mult)
Cum sta treaba cu animeul hellsing? cate sezoane are? si cate episoade are fiecare sezon? apropo am vazut undeva ca episoadele ar trebui sa dureze 40 de minute dar eu le- am gasit de 20. :- ? dau...? (mai mult)
TPU! Se pot cumpara reviste manga traduse in limba romana? Daca da, atunci de unde (magazine sau internet)?
Așa de curiozitate, cine de p'aci citește manga SnK/AoT/ăla cu titani/ăla cu Levi/cum îi mai zice idk?
Știți cumva din ce anime este poza asta? ---> file:///C:/Users/plm/Downloads/images.jpg
Era un film cartoon cu 3 printese, cred, mai demult. Aveau ceva puteri magice din ceva diamante/pietricele din flori, luate dintr- o gradina. Stiu ca unu era verde si unu roz, ma uitam pe caseta cand...? (mai mult)
Hei, fani anime! Cine stie niste animeuri romance cu "baiatul rau" dar sa fie dragut. Sa nu fie asa, cu un caracter de fata, sa fie dur!
Aratati-mi manga desenate de voi. Da, puteam s-o scriu si sub forma de intrebare.
Buna, imi recomandati va rog niste anime de dragoste cu grafica gen Hakuouki? :D Dar va rog, nu imi recomandati anime cu personaje care au fete de copii de 10- 11 ani :)) P.S. am vazut Ao Haru ride,...? (mai mult)
Salut,stie cineva unde pot gasi "ayashi no ceres " tradus? daca da sa imi dati va rog adresa dau funda!
am auzit ca a aparut al doilea sezon din kuroshitjuji. este adevarat?
nu stiu daca am ales bine categoria, dar... spuneti- mi si mie un anime frumos, romantic i daca se poate va rog nu- mi dati site- uri pe care sa intru sa- mi aleg, pur si simplu numele animeului...? (mai mult)
Sall TPU, voi stiti desenele alea Jack ighet(http://www.gamestore.ro/product- - Povestea- lui- Jack- Inghet- Renul- Robbie- The- Tale- of- Jack- Frost- The- Reindeer- - 5810.html)vreau sa stiu unde le...? (mai mult)
Dupa cum am inteles Tokyo Ghoul va avea si un sezon 2. Cine stie pe ce data (prin ianuarie am citit)? Unde as putea citi manga in romana?
Pentru fanii Tokyo Ghoul: Îmi spuneţi şi mie în ce episod apare Juuzou? Dar de S2 ştiţi ceva? Mulţumesc! Dau fundă! ^^
Am o urgenta! am ramas in pana de animeuri! ceva ajutor? cele mai multe primesc funda
Salut TPU! Dati- mi si mie niste anume- uri (multe) dar sa fie bine desenate, oricare gen, sa le descrieti. Funda! P.S. : fara Bleach(vazut) Naruto(nu imi place) ...? (mai mult)
Stiti cumva daca este sezonul 2 din Nisekoi sau daca va aparea. Daca exista sezonul 2 unde il pot viziona in romana sau macar in engleza.
Hei! Imi dati si mie niste anime-uri romance. Dau funda puntru cele mai multe anime-uri.
Stir vine a cans apare Naruto the ultimate Naruto movie in Romania? Dau funda
Unde pot gasi filmul Death Note(ambele parti) cu subtitrare in romana?
Stie cineva cand apare sezonul 2 din Attack on Titan? S- a confirmat ca va aparea dar nu stiu cand. Finalul m- a lasat cu ochii in soare. N- am inteles de ce vrea Annie sa- l ia pe Eren, habar...? (mai mult)
Era o data pe Disney Channel un film de Craciun, cu un tip al carui tata era chiar Mos Craciun. Tipul era casatorit, avea o familie frumoasa si traia parca in New York, nu conteaza prea mult...? (mai mult)
Ce super eroi au abilitati energetice?
Salut, imi puteti da niste idei de nume pentru un grup pe facebook gen : No Anime No Life, sau Anime Romania? Cele mai bune primesc funda
mai demult se difuza pe Animax un anime cu o fata fantoma caruia ii trimiteai un mesaj parca daca vroiai sa moara cineva, iar ea iti aducea un snur legat de un bat parca, iar daca dezlegai funda...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Mindfulness întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!