ce manga romance buna si finalizata imi recomandati? ps: personajele sa fie desenate frumos, ceva gen stardust wink.
Dati-mi si mie cat mai multe site-uri cu filme de animatie.
Vreau si eu animeuri bune. am vazut destul de multe asa ca sper sa nu se repete :D vreau in mod special cu psihopati funda
Stiti din ce anime e? Sau e doar un fanart? http://i.imgur.com/hI8dZT1.jpg
Stie cineva daca a aparut dragon ball af daca da imi puteti spune unde il pot viziona?
Ce parere ati avea daca ar exista o echipa de super eroi formata din: 1. Tipul de care am mai spus o data in alta intrebare 2.Un samurai cu abilitatile fizice mult mai puternice decat ale unui om obisnuit,...? (mai mult)
Hei! Nu stiti un anime despre o fata care pretinde sa fie baiat, sau invers? Sau un anime in care un baiat bogat se indragosteste de o fata saraca?
Dau funda! Mai demult, prin 2003, parca pe cartoon network sau pe jetix, erau niste desene animate cu niste creaturi cae traiau intr- un baiat cu par saten... si erau toate ciudate, iar una dintre...? (mai mult)
Pe ce sait pot gasi peisoadele 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46... ... din Shugo Chara
Ce este "Naruto SD: Rock Lee no Seishun"?
imi puteti spune ce anime este in acest video:https://www.youtube.com/watch?v=99-Hzo5n2Mk
Heii Imi amintesc ca atunci cand eram mica, era pe minimax un desen animat cu ponei (nu e my little pony- frienship is magic sau my little pony n friends).Nu- mi mai aduc aminte cum se numea dar stiu...? (mai mult)
Imi puteti da niste desene animate de Craciun
Din ce episoade incepe Gintoki din Gintama sa se lupte cu adversari puternici?
In filmul "Naruto : The Last", Naruto nu mai detine puterea lui Kurama?
Buna! As dori niste anime cu dragoste in baieti cit mai multe, dar personajele frumoasea ceva gen Sekai-ichi Hatsukoi si mia multe, Dau funda. dar in afara de loveless love stage jonjou romantica
As dori niste anime cu dragoste in baieti cit mai multe, dar personajele frumoasea ceva gen Sekai-ichi Hatsukoi si mia multe,
Salut, doresc sa ma ajutati sau sa ma lamuriti daca exista un nou sezon (sezonul 2 ) din Shaman King (Regele Shaman) e un serial cu care am copilarit si doresc sa- l revad din nou, am vazut deja primul...? (mai mult)
Pc sait pot gasi shiki sezonul 2?
Sanada Yukimura din Sengoku Basara stapaneste focul sau nu il stapaneste?
M- am uitat la un anime acum o saptamana si i- am uitat numele era vorba despre un grup de citit dint- o scoala (erau vreo 4 fete una dintre ele era mica vreo 5- 8 ani si un baiat)si ei au primit...? (mai mult)
cine imi da si mie idei de anime-uri dar sa nu aibã magie, spirite si multa multa violenta var roog mult dau funda
Ceva serii manga reusite? Sau preferate. Nu stiti? Ohh
Helooooooooooooooo TPU! stiti vreun anime cu actiune, impuscaturi, violenta, sange, crime, terroristi, horror, etc...?
Helooooooooo TPU! stiti vreun anime action asemanator cu zankyou no terror? personajele principale sa fie rele in ochii oamenilor, dar de fapt nu sunt chiar asa de rele.
Fratilor,am ramas in pana de animeuri.Mai dati-mi idei, nu mai stiu la ce sa ma uit
Stiu cineva de unde pot descarca manga format pdf de prefrat in romana (pe calculator). Funda! ^_^
^_^ imi puteti recomanda ceva animeuri cu istorii de dragoste?(nu mar deranja daca sunt si super puteri). si as dori ca personajii sa fie desenati frumos nu cum in son guku"_" astept raspunsuri...? (mai mult)
Pe ce site pot citi manga Attack on Titan romana? Un site care posteaza toate capitolele.
Salut,am vazut mai demult un trailer la un desen animat, in care doi monstri au adus printr-o usa un om in universitatea lor, cum se numeste desenul?
este si continuarea la desenul universitatea monstrilor,?/? ?
Dati-mi si mie un site amuzant.Cel mai bun primeste funda!
Hey! Caut un desen animat(nu e chiar desen, e tip serial).L- a dat pe Jetix undeva intre 2005- 2010. E vorba e un fel de savant, care creeaza tot felul de creaturi(serpi si paianjeni uriasi) si un grup...? (mai mult)
Unde pot gasi revistele the walking dead in romania? Merci
Ce reprezintă semnul lui Sebastian de pe mana? Mi l-am făcut pe mana si cei din clasa mă tot intreaba ce înseamnă.
As dori niste anime- uri romantice cu personage frumoase dar in afara de acestea Tonari no kaibutsu- kun(sigur il vei adora laughing ) Ookami...? (mai mult)
Ce parere ati avea daca ar exista un super erou c- am ca deadpool, dar fara temperamentul lui de psihopat si fara costum si abilitatea de- asi reintregii partile corpului si care are abilitatea de ase ...? (mai mult)
Buna)cine a folosit un creion de albirea dintilor? Rezultatul e vizibil....merita cumparat?
In Romania exista reziste Manga?
Va fi sezonul al 2-lea din Tokyo ravens ...Tocmai l-am terminat de vizionat si este un anime foarte reusit... Funda :)
Cum se numește băiatul din imaginea mea de profil?
Helooo TPU! stiti vreun anime asemanator cu darker than black? despre un erou misterios care opreste criminalii. arigato!
In manga, cand Naruto este aproape mort, fiindca i- a fost extras Kuubi, Minato ii da kuubi lui. Dispare Edo Tensei pe Minato dupa ce face asta? Adica chiar daca i- l da Kuubi, el ramane sa se lupte...? (mai mult)
Cum se numește fata din rolul principal din anime-ul Hiiro No kakera? Nu-mi mai amintesc.
Care super erou are abilitatea regenerarii?
Cand apare Diabolik Lovers sezonul2 sau daca a aparut pe ce sait il gasesc?
Stiu ca va aparea un nou film cu Naruto acum in Deecembrie. Sa-mi explice si mie cineva. Ce se intampla in acest e inainte ca Naruto sa devina Hokage, nu? Funda.
Care sunt abilitatile lui Deadpool si ale lui Megan(din tinerii justitiari)?
Vreu si eu lista de anime.uri cu monstrii si romance in acelasi timp...stiam unul dar nu mai stiu numele poate ma puteti ajuta
Hei! Inca n-am ajuns la zi cu anime-ul Naruto, dar vreau aa stiu, Kushina este reinviata cu Edo Tensei? Stiu de Minato ca apare... Dar Kushina apare? Funda.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Mindfulness întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?