Era un anime cu o fata care implinea 16 ani si trebuia sa se marite cu un baiat cu care o logodise bunicul ei. Ea pana in ziua cand a implinit 16 ani nu stia de asta. El era foarte tacut si...? (mai mult)
Anime-ul Hanayaka nari waga ichizoku kinetograph se mai continua sau are numa 2 Ova?
Hey! Stiti din ce anime e poza asta? https://www.google.ro/search?q=len+ anime&espv=2&biw=1280&bih=709&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=OQFyVPT8DoT9ygOj_IDYDg&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=anime+ music+ boy&facrc=_&imgdii=_&imgrc=yFX6vCsJWmNCgM%253A%3B61YcSh218PwbVM%3Bhttp%253A%252F%252Fvergapipe.com%252Fw
Exista Kami-sama Hajimemashita sezon 2 daca da pe ce sait?
In manga, cand Naruto este pe moarte atunci cu razboiul, Minato il salveaza? Asa am inteles. Cine imi poate explica?
Cine poate sa- mi recomande niste filme/ seriale/ animeuri care sa te lase masca. Gen, sa te puna pe ganduri. In special animeuri. Drama, thriller, nu comedie. Ceva gen Nana sau gen Death note :- ? ...? (mai mult)
Acum ceva timp ma uitam la serialul Naruto Shippuden si am vazut mare parte din episoade. imi puteti spune va rog de la ce episod incepe lupta cu Obito. Vreau sa vad episoadele cand Naruto si ...? (mai mult)
Deci nu gasesc de nici o culoare paradise-kiss si marmelade boy in romana. daca stiti un sit ceva va rog sa mi-l recomandati
Unde pot gasi rosario+vampire sezonul3?
Cand credeti ca anime-ul Naruto va ajinge manga si se va termina? Cam cate episoade ar mai fi? :D Funda!
Heloooooooo TPU! stiti vreun anime romance, comedy, action, psyhological, care sa aiba maxim 60 si ceva de episoade? gen soul eater, darker than black, psycho pass? si o descriere scurta! arigato!
Hei! Ce anime imi recomandati? Vreau sa fie ceva gen Bleach...( P.S: am vazut doar Death Note si Bleach) Sa fie de aventura, actiune, dragoste, drama. FUNDA :D
Stiti cumva cand apare continuarea animeului Blood Lad?
In ce ep din Shugo chara doarme Ikuto la Amu?
Hei fani anime. Imi poate spune cineva cum se numeste anime-ul acela cu o fata care are un par magic care traieste intr-o lume plina de pitici?
Va mai fi sezonul 2 din Angel Beats!?
Va mai aparea seronul 3 la Vampire Knight Guilty?
Cand apare tokyo ghoul sezon2?
Salutare, stie cineva cum se numesc melodiile din Naruto Shippuden din episoadele http://www.animekage.com/watch- online/naruto- shippuden- episode- 387.html de la min 3 pana la 4:45 si in episodul http://www.animekage.com/watch-...? (mai mult)
Stiti cumva cand apare sezonul 2 din Mahou Sensou?
As dori niste anime- uri romantice ceva cu liceu personajele sa fie super frumoase. in afara de kaichouwa maid sama, shugo chara ca le- am privit. dau funda la cele mai multe si care respecta...? (mai mult)
Yow, ce mai faceti? Imi puteti spune despre ce este Kurishitsujii 2, adica, cine sunt majordomul cu ochelari si copilul blond si, este vreo rivalitate intre ei si Ciel si Sebastian? Funda celui mai...? (mai mult)
Hey! stiti cand apare kuroko no basket sez3? si ce animeuri mai exact ce continuari ale animeurilor apar in 2015 si pe cat? dau funda :D :*
N- am prea inteles sfarsitul lui Naruto Manga... Adica sa inteleg ca Sasuke si Sakura au un copil? Iar el a plecat si nu se mai intoarce sau ce Doamne!? Nu prea inteleg... Si daca Sasuke a plecat se mai...? (mai mult)
Stie cineva cand apare sau daca apare sezonul 2 din Kaze No Stigma?
Cate episoade are AnoHana?
Cine stie anime cu monstri,gen varcolaci,vampiri, spirite de vulpe..etc? dar sa fie ceva mai romance.
Sall as vrea sa stiu cand se termina naruto shippuden si daca va aparea 1 nou sezon.
Hei, TPU! Sunt o mare fana a serialului animat Tinerii Titani (nu va ganditi la Haideti, Tinri Titani! ) si caut episodul in care Raven ii da o mama de bataie lui Scatch (Trigon sau mai usor taica- sau)....? (mai mult)
Stiu ca e o intrebare stupida dar... se fac reduceri pe mangashop de black friday? Nu se fac, nu?.-.
Heei fani anime! Am auzit niste chestii: Naruto o sa fie impreuna cu Hinata iar Sakura cu Sasuke? Daca da in manga sau in anime? Si in ce episod/capitol? Arigato! Dau funda :*
Stie cineva din ce anime provine acest caracter? http://postimg.org/image/4ogsnmilz/.
Vreau si eu un post frantuzesc de desene animate! urgent! (tema la franceza ) FUNDA!
Al 7-lea film din Naruto este Naruto:The last movie? FUNDA
as avea o intrebare despre animeul Durarara! Izaya este un om? Si daca nu este cear fii? precum atunci cand a spus "imi plac oameni". Funda
Care sunt cele mai tari anime-uri vazute de voi?
Îmi puteti da link-uri cu imagini cu personaje din anime cu grafica buna gen Tokya din Uta no prince sama sau gen Luka din Uraboku si daca se poate sa-mi spuneti si anime-ul.
Stie cineva din ce anime e? http://i.imgur.com/JGgoLC7.jpg
Spuneti-mi si mie cateva anime yaoi gen Love Stage.Dar sa nu ajunga sa fie ceva gen Boku no pico.Dau fundita.P.S doresc o mica descriere.
Salutare TPU De curând am început să mă uit la HighSchool DxD și HighSchool DxD New (Vi- l recomand cu plăcere doar dacă aveți peste 18 ani) Puteți să- mi spuneți niște anime- uri care sunt...? (mai mult)
Pentru fanii anime, cei care au vazut Durarara!, as vrea pareri despre anime- ul acesta. Eu il consider genial, dar vreau sa aud si alte opinii despre poveste, personaje, felul in care evolueaza...? (mai mult)
Bbuna! imi puteti recomanda niste anime romance? + descriere va rog ♥ multumesc anticipat :* :* :*
Https://www.youtube.com/watch?v=CKyXXOVIjhs stie cineva din ce anime e poza?
Bunaaa! As vrea sa imi dati si mie niste sugestii de animeuri de dragoste, in care sa fie si gelozie..Prefer povestea clasica cu, , baiat popular, fata nepopulara".In caz ca ajuta, mi- a placut doarte...? (mai mult)
In ce episod se saruta inuyasha cu kagome?
Despre ce e vorba in Amnesia "anime"? O descriere cat mai lungaaaa :o3 Si unde pot sa-l gasesc in ro. Merci anticipat.Dau fundita :-P
Imi spune cineva cum se numeste si cine canta opening-ul din Yosuga no Sora? va rog :3 (chiar cel din anime)
Cine imi zice si mie o scurta descriere a anime-ului Steins; Gate?
Heyy! Vreau si eu animeuri care sa contina urmatoarele genuri : Echhi, dragoste, actiune si comedie! Funda celui mai bun raspuns!
Imi puteti sugera niste animeuri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Mindfulness întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?