Heei fani anime! Stiti un site unde pot gasi manga la ookami shoujo to kuro ouji? De preferat in romana dar merge si in engleza! Arigato! Dau fundaa
As dori si eu niste seriale anime cu lupte (gen Hajime no Ippo, Baki the Grappler etc...) fara puteri magice sau alte d'astea. Daca puteti as dori si niste seriale anime cu spadasini in timpurile...? (mai mult)
Stie cineva sa-mi spuna daca mai este un sezon din anime-ul Makai Ouji:Devils and Realist sau daca e in plan sa apara un nou sezon:P Funda!
Heei, imi puteti recomanda niste anime interesante? Preferabil sa fie tip harem (cand mai multi baieti plac o fata) si cu lupte, gen Hakuouki.Bine, nu- i neaparat sa fie si cu lupte, dar sa fie romantice....? (mai mult)
Credeți că este o rușine ca mă uit la desene anime? Vă rog să-mi spuneți ce părere aveți.
Kaichou wa maid sama sezonul 2 in romana, stie cineva? :'( Dau fundita. :>
Heei fani anime :) Dau funda celui care imi spune niste anime tip harem (cand mai multi baieti plac o fata) cu descrieri. P.S. Baietii sa fie frumosi :D
Hei sall TPU! Credeti ca Naruto va fi cu Hinata? Adica ea il iubeste pe Naruto si Naruto nu prea se mai uita la Sakura de mult timp. Va
Era un serial de desene animate despre corpul omenesc in care doi anticorpi făceau pe polițiștii daca știe cineva cum se numește as aprecia sa îmi spună
Melodia de la serialul anime, Diabolik Lovers, cea de la inceput{opening}; puteti sa imi dati o adresa unde il gasesc complet nu doar un min si 30 sec? Deasemenaea, daca gasiti, o traducere completa...? (mai mult)
Imi puteti recomanda anime(manga) horror, singeroase(ca attack on titan)
Puteti sa imi dati seriale anime in gen Vampire Knight{Guilty} sau Diabolik Lovers? Apropo stiti ceva despre cand apare sezonul doi din Diabolik Lovers?
Era mai demult pe Animax un anime cu cativa tineri (si un copil cred de vreo 10ani)ce aveau o pisica neagra( pe care o posedase un spirit) cu ochii de diferite culori. Unul era albastru iar celalalt....? (mai mult)
Heloo TPU! stiti vreun anime de actiune, cu inpuscaturi si mister, surival games?
Hey! Stiti cum se num animeul din imag : http://www.animeforum.org.uk/picture.php?albumid=64&pictureid=645 Funda :)
Îmi puteti spune daca Nanami va rămâne la sfarsit cu Tokya? Va rog spuneti ca da. (Uta No prince sama-anime).
Hey! Ce mai faceti? Puteti sa-mi dati niste site-uri cu personaje din anime-uri cu grafica buna gen uta No prince sama sau uraboku.
Hei, am citit putin din manga bleach si nu am vrut sa-mi dau multe spoilere dar stiu ca ichigo va deveni quincy, in ce capitol afla de asta si cand isi foloseste puterile?
Pentru cei care se uita la Bleach: sunt la episodul 311, si stiu ca sunt 366 episoade, insa am auzit va se va continua in Ianuarie 2015, dupa ce va fi finalizata manga. Asa este? :) :) :)
Helooooooo TPU! stiti vreun anime care sa aiba vreun personaj asemanator cu Neuro din animeul majin tantei Nougami Neuro? adica sa fie sacaitor si sadic, dar totusi sa fie o persoana buna.
Puteti sa imi spuneti cand apare Tokyo Ghoul sezonul al doilea? Si unde il pot gasi cand apare?
Imi puteti recomanda niste anime Horror ca de exemplu Another cu 12 sau 24 episoade? Funda :)
Exista vreo legatura intre DC Comic si Marvel?
Hey! Cum se num animeul din poza asta?: http://www.wallpapervortex.com/wallpaper-6654_1_other_anime_hd_wallpapers_horror_creepy_blood.html#.VGPrsRmYvqA funda :3
Hey! Ce animeuri știți gen romantic dar și cu supranatural?
URGENT! mi- am adus aminte de un vechi desen la care ma uitam cand eram mic se numea ceva gen, , stapanul jucariilor, , (ceva de genu) era cu un copil care se putea duce in lumea jucariilor unde...? (mai mult)
O intrebare : Unde pot vedea Pinocchio in varianta koreeana? Adica am avut acum cateva minute, cum ca ar fi martea si joia, dar eu nu stiu unde sa le vad... Funda :P
acum ca s- a terminat naruto pacat totusi a fost happy end oricum in fine, serialu ala nou cu primavara naruto sau ceva de gen oricum degeaba va fi un nou serial naruto ca naruto va fi hokage...? (mai mult)
Vreau sa aflu mai multe anime realizate de desenatoarea care a creat "ao haru ride". multumesc mult (dau funda)
In partea a2 a din Aldnoah Zero o sa mai apara Nao, nu? Adica nu a murit, nu?;-; Funda
Pentru fanii Naruto. Ce parere aveti despre finalul din manga? Credeti ca va mai exista o continuare?
As vrea sa stiu si eu cateva anime- uri gen comedie, romance care merita intr- adevar vazute. Niste anime- uri inafara de Brothers Conflict, Kaichou wa maid sama, Uta no prince sama, sukitte...? (mai mult)
Are cineva idee din ce manga e poza asta? https://www.facebook.com/ZoileFogOeeLove/photos/a.264791006971523.59599.264786663638624/660237830760170/?type=1&theater
Hey! am gasit acest anime genial de curand si astept cu nerabdare urmatoarele episoade. ma refer la ookami shoujo to kuro ouji. voi ce parere aveti de acest anime? sa curga parerile
Cine imi da si mie un animeu de dragoste foarte frumos(sau mai multe, nu ma supar:)) ) Dar sa aiba anime frumoase.(colorate.etc) In afara de "Say I love you" si "kamisama hajimemashita"
Stiti vreun anime in care eleva si profesorul se indragostesc? Sau ceva genul. dragoste interzisa
Recomandati-mi niste filme gen desene animate care sa se asemene cu : ( Frozen, O poveste incilcita, Neinfricata), deci asa ceva. Mersi.Dau funda celui mai bun raspuns.
TPU! Stiu ca Naruto manga s- a terminat insa am cateva intrebari, as vrea sa- mi raspundeti la ele daca puteti :D 1) Anime- ul va fi in continuare, nu? Pana ajunge din urma manga? 2) Am auzit...? (mai mult)
Ce desen e? https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1091480014294668&id=275155342593810&set=a.355063757936301.1073741826.275155342593810&source=46
OVA-urile din Kamisama Hajimemashita - Imi dati site, va rog? ( cu toate)
Am vazut OVA Kamisama Hajimemashita si pare ca o sa mai apara un sezon 2. Dar a trecut ceva timp de atunci, in cat timp apare un sezon?
imi puteti da niste anime- uri cu muuulta comedie? preferabil sa nu fie si romance sau daca e sa nu fie deloc drama(ceea ce probabil e imposibil).Si niste anime- uri care sa te faca sa te pierzi...? (mai mult)
Stiti ca era mai demult un serial(Desen) Cu 5 baieti care devin cavaleri sau ceva de genu si se bat cu Morticon parca. Mai stiti cum se numeau.Nu prea imi amintesc nimic dar stiu ca era ala rau pe care...? (mai mult)
Puteti sa faceti un top 15 filme, seriale & animeuri. Plz... Ma plictisesc rau...
Hei fani anime! In ce episod Inuyasha o raneste si o arunca de pe stanca pe Kagome?
Stiti daca a aparut sau cand va aparea sezonul 2 din Kampfer? Dau funda+vot
Saluit TPU, imi puteti da niste animuri pentru un intro ceva nu stiu un link ceva calumea sa fie! DAU FUNDA!
Heei fani anime! In ce episod afla Inuyasha ca Kagome il iubeste? Dar Kagome ca Inuyasha o iubeste? Dau funda:*
De ce nu sunt fete cu parul cret si lung in anime? Si eu vreau parul lung, dar sunt creata. Ar sta urat?
Heii! Tocmai am terminat de vizionat 07-ghost.Va fi o continuare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Mindfulness întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Civilizatii disparute
Au fost cele mai mari civilizatii ale planetei. Hai sa vedem daca stii ceva despre inaintasii nostri.