| corbeaioanagabriela a întrebat:

A aparut vampire kinght destiny? Am vazut un trailer pe net si cred ca e adevarat daca a aparut imi dati un link unde il pot vedea? http://www.youtube.com/watch?v=3di5HDd0Q4Y
Ps:si nu cred ca e fanmade

Răspuns Câştigător
| aestheticfunction a răspuns:

Este fanmade nu a aparut nimic inca deci nici macar nu se stie daca se face. Sper ca te-am putut ajuta.

9 răspunsuri:
| aestheticfunction a răspuns:

Acestea sunt scene din sezonul 1 si 2...Bafta!

| corbeaioanagabriela explică (pentru aestheticfunction):

Unii zic ca a aparut luna asta pe 5 dar nu cred ca, nu gasesc nici unde deci ramane de vazut.Autorul ar trebui sa mai faca unului.Din cate am auzit iar se lucreaza la el.

| aestheticfunction a răspuns (pentru corbeaioanagabriela):

Poti citi manga daca vrei care continua(sau s-a terminat nu stiu exact)

| corbeaioanagabriela explică:

Am cautat manga dar nu am gasit-o in lb romana as vrea episodul 71 ca cica contine in ea, continuare vampire kinhgt destiny... nu o gasesc

| positivity a răspuns:

Al treilea sezonul din anime-ul "Vampire Knight", nu a apărut încă şi nici nu ştim dacă va mai apărea vreodată.
Tot ce ai văzut (imagini, videoclipuri, etc) sunt doar creații ale fanilor.

| irbis a răspuns:

Nu exista asa ceva si nici nu va exista vreodata. Destiny este inventat de fani.

| Miauti a răspuns:

Fake! exista un manhua ''vampire kinght'' avand actiunea in viitor.

| Mineツ a răspuns:

Ce ai vazut tu nu este trailer-ul din Vampire Knight Destiny, ci sunt secvente din Vampire Knight si Vampire Knight Guilty. Daca ai fi urmarit Anime-ul cu putina vointa ti-ai fi dat seama ca este un FanMade din prima [eu m-am uitat la tot ca sa fiu sigura si iti zic ca e FanMade si secvente din Sezoanele existente]

| Irinami a răspuns:

Am gasit mai demult episoadele 1 si 2 din vampire knight 3 posibil ca in 2014 serialul sa fie postat bafta.