Dap, unul din anime-urile mele favorite. Am si HetaOni, desi inca mai caut cum sa introduc un cod~ Este amuzant si interesant.
Hetalia: Axis Powers (? Axis Powers ヘタリア Akushisu Pawāzu Hetaria) este un japonez PRIETENI, ulterior adaptat ca manga și o serie anime, prin Hidekaz Himaruya (日 丸 屋 秀 和 Himaruya Hidekazu?). Prezentarea serie "principal este ca o alegorie des over-the-top de evenimente politice și istorice, precum și comparații culturale mai generale. Caracterele sunt personificări de țări, regiuni, cum ar fi Hong Kong, și micronations cum ar fi Sealand, cu puține referiri la alte personificări naționale precum Unchiul Sam sau Bull Ioan. Stereotipurilor pozitive și negative culturale fac parte din personalitatea fiecărui personaj, deoarece se bazează în seria vederi japoneze culturale ale lumii.
Lotul Caracterul este mare și departe de a fi completă, dar ar putea fi exprimate principal declarat a fi în țările care au făcut până puterile Axei și aliați de al doilea război mondial - și anume Italia (nordul Italiei, în special), Germania, Japonia, Statele Unite ale Americii, Anglia, Franța, Rusia, Canada, și China. Hetalia (ヘタリア?) Este o valiză combinarea hetare (へ たれ, japonez pentru "inutil" sau "patetic", într-un mod drăguț sau duios?) Și cuvântul italian pentru Italia [1].
Evenimentele povestea principală a apărea în timpul al doilea război mondial, dar marea majoritate a benzi desenate avea loc în timpul altor evenimente istorice, vacanțe moderne, sau la nici un moment anume fel. Seria folosește adesea satiră și cu inima ușoară comedia de a reinterpreta bine-cunoscute evenimente, precum și trivia mai puțin frecvente istorice și culturale. Interacțiune istorică, politică, economică, militară și între țări este, în general, reprezentat în Hetalia ca interacțiunile sociale și romantică și neînțelegeri între caractere.
Himaruya creat inițial ca un Hetalia PRIETENI on-line, și până în prezent cinci tankōbon au fost publicate de Benzi desenate Gentosha, primul pe 28 martie 2008, al doilea la 10 decembrie 2008, a treia pe 20 mai 2010, a patra pe 30 iunie, 2011, și a cincea pe 31 iulie, 2012. Traduceri în limba engleză a primelor două volume au fost publicate de către Tokyopop, în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie și Canada. Ambele volume tipărite publicate până în prezent au depasit New York Times, lista manga cel mai bun vanzator. [2] [3] În mai 2012, versiunea în limba engleză a seriei manga a fost publicat de Stuf dreapta. [4] Seria a fost mai târziu adaptate în dramă CD-uri, și o serie anime de Studio Deen create, de asemenea, a început de streaming on-line. Ca din 8 ianuarie 2010, distribuția internațională seria anime "este tratată de către Funimation Entertainment. Un al cincilea sezon al anime a fost anunțat pe coperta Comic Birz. Octombrie 2012 problema a numit-o lume frumoasă și a lansat primul său episod cu noi modele de Studio Deen pe 25 ianuarie 2013.
Imi place tare mult.a aparut si sezonul 5 in care apare si Romania si stilul lui Himaruya (nu stiu daca am zis bine >.