A fi "fan" inseamna ca vei muri "fan". Sincer sa fiu m am plitisit de majoritatea animeurilor din cauza ca au aceeasi poceste ca animeurile vechi de 10 ani. Dar sant "fan" al unui anime indiferent ca are 26 de episoade.
Oricum pana la Naruto... nu are rost sa discut, deoarece nu imi place sau numai imi place.
Am o intrebare pentru tine.
Ce este "Naruto Akippuden"? (a fost o intrebare retorica)
Din cate stiu eu, nu este nimic oficial cum ca va fi o a treia serie sau daca va fi s-ar numi "Naruto Akippuden".
Nici macar nu se stie cand se va termina "Shippuden". Poate anime-ul "Naruto" o sa aiba doar doua serii.
Mie mi-se pare irelevant subiectul "a treia serie" sau "numele Akippuden"
Daca naruto akkipuden nu o sa apara cand ajung la pensie poate o sa ma uit.
ce inseamna akipuden(sau cum se scrie)? ca shippuden inseamna cronicile vantului
Naruto Akkipuden e doar un zvon Ce-i drept e ca Masashi Kishimoto a mentionat intr-unul dintre interviurile sale aceasa denumire, dar in cel mai recent interviu al sau a declarat ca Naruto Shippuden va fi ultima serie din NARUTO, iar sfarsitul acetui anime este deja decis de catre el, adica il are deja in minte si asa va ramane).Si ca sa-ti raspund la intrebare si eu m-am plictisit de multe ori si am zis gata, nu ma mai uit, iar tocmai din acest motiv am inceput sa citesc manga care ar fi cu aprox 60-70 de ep in fata anime-ului.Eu cred ca daca ar fi o serie naruto akippuden m-as uita numai daca SASUKE ar deveni bun si s-ar intoarce in sat
Sper ca te-am lamurit!
Pai asa am zis si eu odata prin 2011, dar la un moment dat ma plictiseam si am zis sa ma apuc iar poate e intersant, si chiar asa a fost