| JuviaChan a întrebat:

Acum cateva luni mi-am comandat o peruca rosie lunga ca sa fac un cosplay erza scarlet (fairy tail) dar la un moment dat mi s-a parut ca e foarte greu si am renuntat la idee. inca am peruca si se apropie otaku si trebuie sa imi fac repede un cosplay (in care sa folosesc peruca) si nu gasesc nici un anime care sa imi placa si care sa aiba un personaj cu parul lung si rosu. M-am uitat la highschool DxD si ma gandeam la rias dar nu am timps sa fac tot costumul ( este destul de greu de facut) Asa ca va roooog spuneti-mi un anime( preferabil mai popular) in care sa existe un personaj tipa cu parul lung si rosu.

4 răspunsuri:
| Frankun a răspuns:

După ce ți-am citit problema, m-am tot gândit la Gaara din Naruto. Știu că este băiat, dar ai putea să faci un cosplay Gaara, dar să fie fată de data asta laughing. Este o idee proastă, dar nu m-am putut abține să nu ți-o spun laughing. Ca fete poți s-o faci pe Kushina ( mama lu' Naruto ). Cred că o știu toți care au vizionat anime-ul ( sunt destui). ( ^ω^ )

| tudord95 a răspuns:

Lisara din dakara boku wa
Emilia din hataraku maou-sama
sana din mashiro iro symphony
Misuzu din 11 eyes
Sana din Shaguna no shana
Elf lied- nu imi mai amintesc cum o cheama
Black rabit din Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu eu?
Cam astea le stiu happy fundita?

| Aye a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa continui ideea de a face cosplay lui Erza. E cam cea mai tare tipa cu parul rosu din anime-urile pe care le-am vazut happy

| JuviaChan explică (pentru Aye):

Ai dreptate chiar inainte sa citesc raspunsurile m.am razgandit si am inceput sa fac fustawinking