Intra pe mess si acolo sus ai "Messenger", click pe el si te duci pana la "Preferences".In stanga ai ID cu ignor.Dai click pe ce ID vrei si dai "Remove", dai "Apply si dupa aia in bagi ID din nou in lista. Sper ca te-am ajutat.
Funda plss
Dai sus la Messenger-Preferences-Ignore list apoi dai pe persoana respectiva si dai remove
Buna! Deci dai acolo sus unde scrie MESSENGER. Dupa aceea dai la PREFERENCES. Dupa aceea in stanga o sa iti apara ca o bara.pe care scrie mai multe chestii...(general, alerts&suonds etc) tu apesi click pe IGNORE LIST. Apoi alegi persoana pe care o vrei (o sa-ti apara acolo spre dreapta un chenar cu toti cei carora leai dat ignore si apesi click pe persoana care vrei sa o adaugi, Apoi apesi pe :REMOVE. daca nu iti merge asa...incearca sa dai pe ADD dar aia eu cred ca inseamna sa adaugi in lista de igg! sper ca te-am ajutat. funda?
Sus la messenger intri la Preferances apoi Ignore List dupa care selectezi id-ul dai remove dupa care dai Ok si introduci id-ul la Add contacts... Sper ca te-am ajutat.:d
Daca l`ai sterg din lista, il adaugi din nou. Insa daca i`ai dat ignor urmeaza pasii : Messenger ->Preferences->Ignore List[selectezi id`ul persoanei respective] ->REMOVE
Sper ca ti-am fost de folos
O seara buna!:*
radu85 întreabă:
EmacuVictor întreabă: