| alexandru_1741 a întrebat:

Am 12 ani si nu am rabdare vreau sa vad si eu cum e viata sexuala imi puteti zice macar?

7 răspunsuri:
| steaua95 a răspuns:

Incearca si u altfel nu poti afla raspunsuldevil

| destroyedWoRlD a răspuns:

Du-te la o curva ia-o undeva si incearca singur.Probabil ca e placut.

| TMI85 a răspuns:

Deodata ce ai bagat inrebarea ta la categoria asta, nu pot sa ma abtin sa nu rad.imi place ca ai simtul umorului f dezvoltat.eu zic ca pana nu incerci nu ai de unde sa stii cum e,ca fiecare simte in felul lui placerea si senzatiile,dar eu unu zic sa mai astepti putin,nu cred ca asta e o prioritate pentru tine la varsta ta! o sa ai tot timpul din lume mai tarziu sa experimentezi, nu de alta, dar sa nu iti strice cresterealaughing

| Annd a răspuns:

Daca esti baiat si ai 12 ani...cam greu. Oricum eu iti spun sa mai asteptiwinking

| Antonnia a răspuns:

Helloooo ai 12 ani straight face... la varsta asta nu te gandesti la sex tongue
Organele tale sexuale nici nu cred ca sunt dezvoltate...oh go on in fine du-te in boscheti cu primul boschetar care il vezi si o sa afliwinking

| BeeFree_4482 a răspuns:

Mai bine astepti si vezi cum e tu singur o sa fie mult mai bine asa, dar nu te astepta la ceva enorm de placut intr-adevar e foarte palcut dar nu exagerat laughing

| fluturash_4893 a răspuns:

Esti cam mik da na dc u vrei sa afili uitate macar pe net la cevabatting eyelashesdar parerea mea e sa mai astepti macar 2 3 ani si ca sa iti rasp la intrebare fiecare traieste acel moment dupa bunul placwinking