| BlueBroom a întrebat:

Am ajuns la episodul din Naruto Shippuden in care Sai este introdus ca inlocuitorul lui Sasuke.Momentan am aflat,dupa cum s-a aratat, ca face parte din Root ANBU si ca urmareste de fapt realizarea misiunii acordate de ei si nu de Tsunade. Vreau sa stiu DECAT daca in spatele misiunii date se afla niste intentii bune sau rele pentru Naruto si/sau Konoha.

6 răspunsuri:
| Lynna a răspuns:

Misiunea lui Sai este sa il ucida pe Sasuke. Este o misiune data de Danzo. Insa Sai nu o indeplineste, vei vedea de ce.

| irbis a răspuns:

Urmareste in continuare si o sa afli.

| товарищ a răspuns:

Sai e bun. a fost in anbu, da, e inlocuitorul lui sasuke-fugarul.

| MyShadow a răspuns:

Pai... Sai este pus sa-l omoare pe Sasuke, dar nu reuseste pentru ca acesta ii bate pe toti.

| Heyyy a răspuns:

Stiu ca Sai avea ca misiune sa intre in echipa cu Naruto Si Sakura pentru al elimina pe Sasuke deoarece era un fugar, dar pana la uram nu il elimina pentru ca isi da seama ca el este foarte important atat pentru Naruto cat si pentru Sakura. Danzo moare oricum in lupta cu Sasuke laughing iar sigiliul lui Sai dispare.

| ConnieMeowღ a răspuns:

Pff, nu-mi mai amintesc exact acel episod insa stiu ca la inceput nu a fost prea acceptat de Sakura si Naruto insa cu timpul ei devin prieteni foarte buni si au incredere unul in celalalt. Din cate imi amintesc Danzou (care va ajunge Hokage mai tarziu insa pentru foarte putin timp) incerca sa faca o marsavie, din cauza lui Sai avea un sigiliu pe limba.