Doamne Dumnezeule MARE!
Asta a fost reactia mea, am citit articolul la vremea lui si am incremenit.Nu pot sa inteleg cum poti face astfel de afirmatii nefondate daca il vad pe Sasuke ca sare de pe o casa nu inseamna ca sunt atat de cretina incat sa fac si eu asta. Nu anime-urile sunt problema. Problema tarii sunt oamenii dobitoci care cred tot ce citesc. Dar aici intram in alt subiect. Parerea mea este ca astfel de articole nu ar trebui vreodata scrise. Exact cum ai zis si tu cu o parte pot fi in oarecare masura de acord dar nu consider asta o tema la care poti generaliza.
Exista violenta in toate formele de divertisment si e clar ca copiii o sa fie expusi la ea dar ma indoiesc ca o sa omoare pe cineva din cauza aceasta.
pedo bear nu e o mascota a pedofiliei,
e un meme folosit pentru a parodia pedofilia
cine a scris articolul asta e un incuiat si majoritatea posturilor lui sunt prost informate
Violenta? Da, exista si in anume-uri\ manga-uri.
Poate infuenta copiii? Da. Dar atunci ce mai spunem despre filme, jocuri, desene animate. Sau ce mai spunem despre Stirile de la ora 5, numai crime, violuri, batai, accidente auto mortale (datorita vitezei, alcoolului, drogurilor, etc.).
Sa fim seriosi, violenta exista peste tot si in toate formele (verbala, fizica, emotionala, sexuala).
Iar acel senator (sau fost-senator) care a urmarit cu fi-su un anime pe Animax, se pare ca nu a tinut cont de avertizarea de varsta. (si mai aducea in discutie CNA-ul)
Nu am ramas chiar asa perplex, dupa ce am citit blogul, deoarece am mai intalnit asemenea personaje (nu numai pe tema anime-urilor). Dar, nu prot sa cred cat de prost informat sau minte deliberat.
Nu stiu ce credeti voi, dar eu am impresia ca autorul are idei comuniste.
Parerea mea este sa nu dai prea mare importanta acestor persoane.
Doamneeee! Cum sa spui asa ceva, adica da, afirmatiile lui nu sunt chiar 100% nefondate din cauza ca dupa parerea mea hentai nu ar avea ce cauta pe internet sau oriunde in alta parte, dar totusi sa nu exageraam. Exista mult mai multe animeuri dinc care poti invata ceva bun decat doar idiotenii si da exista si violenta, dar moderata si numai tu alegi la ce te uiti. Oamenii sunt liberi sa creeze si daca unora asta le place nu cred ca-i putem oprii, dar noi putem sa-i ascultam pe cei care dau fiinta unor idei si concepte demne de urmat. Pedo bear e folosit peste tot cu scopul de a-i lua in ras pe pedofili, nu e ca si cum noi l-am preaslavi sau urca pe un altar. Si eu am citit articolele pana la sfarsit si am ramas socata de ce pot spune unii cica in interesul parintilor. Dup[a parerea mea, el, un "anti-otaku" asa cum se proclama a facut mai mult research probabil de cat un otaku adevarat, si daca esti otaku nu inseamna neaparat ca nu ai viata sociala sau ca incerci sa ecadezi din lumea reala, eu am avut multi prieteni inainte sa ma apuc de anime si acum am si mai multi, dar pana acum nu am vazut/intalnit otaku mai mari de 18 ani desi stiu ca ei probabil exista nu am avut niciun fel de contact cu ei. Si ca o incheiere spun ca ce fac oamenii in timpul lor liber ii preocupa doar pe ei dar in opinia mea multe ativitati sunt in regula atata timp cat le faci cu moderatie. ~MisaChan~
Sincer,articolul asta nu e cu nimic mai diferit decat restul, poate doar ca omu' a preferat sa relateze in 7 pagini aceeasi idee nefondata ca sa "atraga" cititorul.
Daca vine oricine, neavand habar in ce constau anime-urile de fapt si ar citi intai un articol de genul asta, nu stiu cat la suta din ei ar mai prefera sa si incerce.
Cat despre povestea in care urmareste impreuna cu fiul sau un anime, si ramane "perplex"(ca sa il citez) de cele vazute, deja l-ar pune pe el intr-o lumina proasta in fata celor care stiu despre ce e vorba.De ce spun ca l-ar pune intr-o lumina proasta:pentru simplul fapt ca neinformat fiind a mai si scris ca anime-urile au o influenta proasta asupra COPIILOR(deci celor sub 13 ani). Este specificat la fiecare anime de obicei si minimul de varsta, cel mai mic fiind intodeauna deschis unui public de +13 ani.
Apoi, mai vine si partea cu violenta..."Bai, omule.Sunt peste 100 de anime-uri, crezi ca toate se rezuma la acelasi lucru? Nici pe departe!"
Sunt ferm convinsa ca aparitia unor astfel de articole vor continua, dar sunt foarte curioasa sa vad care din ei are curajul se expuna si lucrurile bune, nu doar cele negative din asta.
NUMAI BINE, pana atunci!
Nu am citit tot deoarece mi se pare o porcarie sa-mi pierd vremea cu asa ceva. Oricum, cei care sunt impotriva anime/manga/otaku/japonia nu isi vor schimba prea repede parerea. Cum ai spus si tu, vad numai partea rea, dar oare acesti parinti atat de draguti si protectivi cu dragii lor copii nu se uita ce limbaj de **** au? Sau ce porcarii fac la scoala? Sau pe ce site-uri umbla pe net? Iar la tv, programe de desene, este si acolo destula violenta *sa nu mai vorbim de Tom si Jerry, Tweety and Silvester si alte desene pe care le adoram si au violenta* Apai scuza-ma, da-i faci toate poftele lu copilu-tu, ii cumperi iphone si ii dai bani de mic, devine un golan care nu stie sa vorbeasca si te iei de anime-uri.
Astfel de persoane mai bine isi vad de viata lor. Macar la anime-uri citesti subtritarea aia si inveti sa citesti mai repede. Bine ca se iau de astia care stau in banca lor si nu le spun nimic celor care se imbata si scuipa prin scarile de bloc. Traiasca societatea! Traiasca poporul!
Nu stiu ce sa mai zic. Oamenii acestia nu se gandesc si la stirile lor in care vezi numai oameni care se omoara unul pe altul si care se sinucid.Ei vad desenele care se difuzeaza pe animax sau online ca fiind rele dar din toate aceste desene ei le vad decat pe cele negative nu se uita si la cele psihologice care chiar ne ajuta sau pe cele de dragoste care nu au absolut nimic vulgar in ele ....Si ei nu se uita la faptul ca la acele desene au un termen de varsta? In plus noi avem doar un post de anime la care sa ne uitam (sau mai sunt dar nu stiu eu)Si ei la fiecare post de televiziune ne baga pe gat stirile in care oamenii isi taie venele isi omoara rudele si mai stiu eu ce..Ar fi bine sa mai scoata si lucrurile bune din asta nu doar pe cele negative...Si sa se gandeasca mai bine inainte sa posteze ceva.