Ce fail de reclamă a propriului site, mai subtil nu puteai să fii măcar?
Ah da şi site-ul are rage comics traduse în română şi...doar atât.Nimic original, unele sunt traduse chiar prost.
Îmi pare cu regret, dar sugi mâzgă.
David gustave nu te mai da atat de... ca nu cred ca esti atat de perfect sunt care nu stiu engleza ca sunt romani nu englezi daca nu stie nu conteaza, dar retardat esti tu ai inteles? daca nu sa te chis in freza
Ştii măcar definiţia cuvântului retardat,de te inflamezi ca micul pe grătar?
Să te luminez:
RETARDÁT, -Ă adj. (și s.m.f.) (Franțuzism) Rămas în urmă; nedezvoltat din punctul de vedere al intelectului; întârziat mintal; înapoiat; retardatar. [< retarda].
Nu i-a injurat de mamele lor,taţi sau Ştefan cel Mare,sari degeaba ca o curcă proastă cu ieftineli de insulte.Şi dacă eşti român nu trebuie să ştii şi alte limbi, n-am înţeles? Dacă tu nu ştii decât româna şi te holbezi la etichetele de la produse unde nu scrie în română şi scrie doar în engleză/alte limbi ca la **** de ţestoasă asta nu înseamnă că aşa trebuie.Şi mai freacă manualul de română, dacă de ăla de engleză te fereşti.
Bună! Este destul de amuzant.Dar prima nu este amuzantă decât adevărată! Restul sunt chiar draguțe și foarte amuzante! Amuzați-vă pe cinste! O seară bună și amuzantă!
iPhone32523523 întreabă: