| SoraXD a întrebat:

Am inceput sa scriu o poveste (prima poveste pe care o scriu). Astept pareri ^^

Cap.1

Sa o luam de la inceput. Povestea incepe acum 2 ani cand echipa de volley feminin castiga cel de-al 325-lea meci consecutiv.Echipa era formata din Hikari,Mio, Sora si Rin.Toata lumea spunea despre ele ca sunt de neinvins...si asa si era.Cel putin pana intr-o zi.Pana in acea zi...

-Acum-
Prima zi de clasa a 11-a pentru eroinele noastre.Hikari era in aceeasi clasa cu Mio, iar Sora si Rin erau in clase diferite.Chiar daca invatau in clase alaturate ele nici macar nu se priveau,vroiau doar sa stearga urmele trecutului...

-Peste o luna-

Clubul de volley feminin al liceului cauta noi membre. Poate ca ati ghicit,sau poate nu, dar cele 4 foste campioane s-au dus sa-si incerce norocul.
-La sala de sport a liceului-
Fetele stateau in colturi diferite si se studiau reciproc dein cap pana-n picioare.Toti cei prezenti le stiau povestea si le cunosteau realizarile,dar nimeni nu stiau de ce nu mai jucau impreuna.
-In regula,se auzi voce antrenoarei, va voi imparti in echipe de cate 4 si veti juca cu campioanele de anul trecut. Cele mai bune vor fi selectate.
Primele 3 echipe se descurcra groaznic.Nimeni nu fusese selectat.
A venit randul echipei a 4a,formata din,ati ghicit,Hikari,Sora,Mio si Rin.
Dupa prima repriza scorul era egal.
-Este prima data cand scoatem doar egal dupa prima repriza sad, spune Sora rupand tacerea din vestiar.
-Sice propui? Vrei sa renunti din nou? o intreaba Rin pe un ton rece.
-Dece despre asa este vorba? striga Sora.
-...
-Ce e cu voi? se rastese Hikari.Chiar vreti sa pierdem pentru prima oara in ultimii 5 ani? Si sa ne mai facem si de ras in fata celor care chiar aveau incredere in noi...
-Hikari-chan are dreptate, intervine Mio.Chiar nu putem lasa trecutul in urma macar pentru 30 de minute? Eu chiar vreau sa intru in echipa.
Tacerea se asterne din nou in vestiar.Deodata fetele auzira un zgomot cunoscut.Era fluierul care anunta inceputul celei de-a doua reprize.

Sfarsit Cap.1

Deeci ^^?

5 răspunsuri:
| SooJin a răspuns:

Interesant,dar sunt de acord cu ceilalti:mai lucreaza la detalii.Nu te critic mult ca eu sunt praf la compus si de-astea laughing dar mi-a placut happy

| Dalyan a răspuns:

Nu este rau dar parerea mea e ca ar trebui sa pui mai mult accent pe detalii, si fa capitolele mai lungiblushing Oricum e interesant, si cu toate ca e asa scurt ma captivat, astept si urmatoarele capitole xD. Spor la scris daca nu ai terminato deja.

| tudord95 a răspuns:

Intre Cap1;-Acum-; Peste o luna... Incearca sa mai bagi niste idei ca sa spui mai mult la cititor, foloseste fraze mai ample si cat mia detaliat.
In rest merge, m-ai facut curios sa vad ce s-a intamplat in trecut, si ce va fi happy
Bagama la prieteni, si daca ai scrii trimite-mi povestea ca mesaj ca sa vad continuarea. Fundita?

| JuviaChan a răspuns:

Mi se pare foarte tare dar iti sugerez sa nu mai postezi pentru ca sunt o gramada care cauta idei de povesti si s-ar putea sa te fure

| SoraXD explică (pentru JuviaChan):

Da,si eu m-am gandit la asta, dar oricum am postat doar prima parte ca sa vad daca merita sa continui povestea sau nu ^^