anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am mare ura pe popi si culmea e ca sunt prieten, chiar frate, cu unul dintre ei, mereu cind merg pe la el i-o coc acum un an am fost invitat de sfinti-sa sa fac sarbatorile pascale impreuna dar m-a atentionat, da dracii in tine fiule daca mai faci vreo nefacuta, zis si facut! cum nu-mi place sa pup mina la popi a venit rindul meu sa iau sfinta impartasanie si sa sarut icoana, crucea si mina ghebosului, cind am ajuns la pupatul mainii i-am zis, pe un ton de bariton ca sa auda toata suflarea din biserica, parinte, mai inainte ai iesit afara la wc-eu, te-ai spalat pe maini? atita i-a fost sa auda parascovenia dracu, mi-a dat o cruce-n cap si fugi dupa mine prin biserica rolling on the floor 'rai tu al dracu, ti-am zis sa fi cuminte? mama si grijania si toate injuraturile de pe pamint la gura popii, chiraiau babele de ziceai ca a intrat dracii in ele, piei satana din parinte! cind am iesit din biserica i-am zis, ba estii diliu? te vede toata lumea, s-a uitat la mine cu niste ochi de drac si mi-a zis sa-l astept acasa, sa nu cumva sa dorm ca ma gaseste toti dracii, am stat 7 zile sa-l aduc pe calea cea dreapta, 3 zile am baut non-stop iar 4 zile s-a autopedepsit cu funia uda, cica asa fac ei ca sa-i ierte Domnul, eu i-am tot zis, ba prietene, hai ma sa-ti dau o lopata-n moalele capului ca asa nu mai stii de tine 3-4 zile, dar el incapatinat s-a batut cu funia pina i-a dat singele si nu alta, voi avetii asa amintirii? si mai am multe, mai ales cu popa meu

2 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Popa tau s-a uitat la prea multe filme sado-maso...Si cati or mai fi de cand si-au pus calculatoare si internet in Biserica...

| selenaroyalprincess a răspuns:

Eu imi amintesc ca o data cand eram mai mica si am mers la un botez popa a dat bebelusul cu capul de vasul acela in care se baga copii in apa,si pe deasupra ia mai si pocit numele, in loc de Sabina Maria, a zis Sabrina Marieta...
oricum ce ai povestit tu e de dat pe yiutube!
as fi curioasa ce amintiri mai ai cu "popa tau"