Pai sa ma sharingan cel cu amaterasu si
chidori dar sa il am doar pe un ochi asa ar arata mai misto)
Eu as vrea sa fiu din Suna, din clanul Uchiha, stil cristal (shoton ca si Guren) dar si stilul lemn imi place, chakra de vant ca si preferata mea sau de fulger
Interesant raspuns
De ce?
Ai combinat toate stilurile puternice.
Huh, cred ca mi-as dori sa fiu din satul ploii [ca si pain] sa posed sharinganul (nu din clanul lor, sa fiu gen kakashi si sa pot folosi doar viteza de deplasare mai mare) iar ca jutsu as vrea sa posed stilul explozibil al lui deidara combinat cu suiton[nu vreau ciorile alea, hmm niste dragoni de apa cu explozibil in ei ar fi nemaipomenit ) ]
Imi place ca aveti imaginatie
Eu as vrea sa fiu din Konoha stilul lemnului vant si fulger si sa il am pe noua cozi.
NU ma pot decide. As vrea sa am sharingan sa am si stilul lemn si stilul apei...si sa fiu din clanul Senjou. Asta e o combinatie dintre Hashirama si Tobimara Senjou si Madara Uchiha.
Pai daca ai stilul Lemn ai si stilul apa automat deoarece lemnul e combinatia dintre pamant si apa.
Asi vrea sa fiu din konoha, sa fiu din clanul Uzumaki, sa posed rinnegan si sa am chakra de vant.Cam la fel ca, si Nagato!
Nagato are toate tipurile de chakra.
As vrea sa posed rinnenganul, toate stilurile(vant, apa, foc, pamant si fulger)
Si...sa fiu jinjurikiul lui 10 cozi.
Sua in mai putine cuvinte...as vrea sa fiu eremitul celor 6 căi.
Eu as vrea sa fiu din konoha, clanul hioga (dar sa fiu ceva de genu tobi cu biakugan si sharingan), stil vant ( sa pot face rasen-shuriken) si mi-as dori sa deschid mangekio sharingan si sa il am pe susanoo(nu as vrea sa fiu un uchiha caci aia isi scot ochi pentru etern mangekhio sharingan, dupa cum stiu eu)si amateratsu ii un jutsu bun si mi-as dori sa am o masca gen a lui tobi dupa ce are sharingan si rinnegan si mias mai dori o arma ca a lui tobi (aceea cu semnul uchiha pe ea ca si in razboaiele dintre uchiha si clanul senjou. cam atat
Moama T_T, ce raspunsuri complicate . La mine simplu : vreau sa fiu o uzumaki :d, si cu chakra de vant ca naruto si gata
. Ma rog si-un surplus de chakra, pe acolo, ceva puf-puf, n-ar strica. daca sunt ceva cu chestii speciale, m-ar cauta si vana toti
, si nu mi-ar place, mai bine simplu dar daca te antrenezi
.
, dar daca sunt o uzumaki, hmm, tot ma vaneaza, eh. fir-ar ei de invidiosi
, ce raspuns simplu si frumos
Eu as vrea sa fiu din Konoha fara sa fiu dintr-un clan anume.Mi-ar placea sa posed o cantitate mare de chakra (fara sa controlez vreo bestie) care sa-mi permita sa ma misc/sa lovesc extrem de repede.Rinenganul e binevenit chakra de aer si apa ca sa pot utiliza stilul ghetii
mamaaa, cam multe vreau
As vrea sa fiu din Konoha sa am toate cele 5 tipuri de chakra...rinengan sharingan, sa am in posesia mea Uneltele Ninja, si sa fiu Jinchuriki-ul bestiei cu 10 cozi )) cred ca as fi destul de bun
Hai sa-ti zic eu cum ar suna mai bine: Vreau sa am rinengan, Mangekyo Etern Sharingan, sa am Mokuton, sa am toate tipurile de chakra, sa fiu jinchurikiul lui zece cozi, sa am cele 5 unelte ninja supreme, sa stiu toate jutsu-rile din lume. As fi cu siguranta mai bun ca tine)))))))
Eh..macar rikoudou sau cum se scrie
As vrea sa fiu din Satul Nisip, fara vreun clan anume, chackra de apa, aer si foc. Cam atat... cred ca sunt cea mai modesta, desi nu cred ca e posibil sa am si apa si foc...
Ba e posibil sa ai si apa si foc, apa si foc formeaza o limita de sange: vapori
Ah, mersi. Tare atunci.
Eu as vrea sa fac parte dintr-un grup de fugari (ca akatsuki), dar cu alt scop, sa distrug cele 5 sate : ceata, nor, frunza, nisip si piatra, sa am stilul ciment si foc. ca kekkei, gengai sa am un ochi sharinganul, care ma ajuta sa ma teleportez, si celalalt ochi un byakugan. si cand atacam un sat, sa ma reinviu prin edo tensei
As vrea sa fiu din Konoha, sa am sharingan ochiul drept si sa pot face amaterashu cu el si sa mi se poata face si ochi normal, ochiul drept sa am rinnegan ai evident sa l ascund precum Kakashi, nu precum Sasuke si sa pot face si byakugan, sa am stilul foc si sa am chakra de fulger. Bine, asta daca n as putea sa am toate stilurile si toate tipurile se chakra. :d
DauCuTineLateral întreabă: