Parintii tai poate au vazut in copilarie Tom si Jerry. Sunt sigur ca le-au placut. Sau astea: http://bit.ly/2Gx0oUW
Uitați-vă împreună la unul din acestea. O să fie impresionată!
Nu sunt cu violență, din contră, te învață să devii un om mai bun, mai responsabil, mai iubitor cu cei din jur etc. Deci, sunt foarte drăguțe...
• Kari-gurashi no Arietti/ The Secret World of Arrietty (2010)
• Hotaru no haka /Grave of the Fireflies, 1988)
• Omoide no Mânî / Marnie, 2014)
• Kiki's Delivery Service
• Gake no ue no Ponyo (2008)
• Ballerina (2016)
• My Neighbor Totoro
Cati ani ai? Fata / baiat? In fine.
Amaama to Inazuma
One Week Friends
Usagi Drop.
AnoHana
Si s-au mai zis dar poti sa-i cauti filmele lui Miyazaki, sa cititi impreuna o mica descriere si vezi ce v-ar placea.
Acum nu stiu cati ani ai si care-s preferintele mamei tale dar cele de mai sus sunt chiar ok.
Man, nu stiu cate animeuri sunt atat de vanilla incat sa para chestii educative pentru copii.
Momentan imi vin astea si dupa cum vei afla toate sunt cam Romance - o sa te creada saraca femeie indragostit in shcimb sunt foarte bune si probabil o sa-i placa. Ar mai fi categoriile cu music si sport, dar la alea nu m-am uitat deci nu pot sa fac recomandari.
Kimi no Na wa
Koe no Katachi
Paradise kiss
Spune-i mamei tale ca viata insasi este o influenta proasta.Sa nu isi mai focuseze atentia pe un amarat de desen animat ca nu acolo-i problema.Nu exista anime scos pe aceasta planeta care sa nu includa violenta sau tenta sexuala. Daca nu o are pe una, cu siguranta o are pe cealalta.Asta este cultura japoneza.Sange si sex.Nu te mai uita la anime-uri daca ai probleme din cauza lor.Sau te uiti cand nu esti pe langa parinti, pe telefon cu castile in urechi.Problem solved!
Natsume Yuujincho
Koe no Katachi (film, contine putina violenta, fiind vorba despre abuzul in scoala, bullying)
Sakasama no Patema (este si film si OVA's, o sa intelegi mai bine daca te uiti la ambele)
8.0 Magnitude (nu mai stiu 100% daca avea scene sangeroase, dar din ce imi amintesc este sigur de vazut si este inspirat din realitate)
Hotarubi no Mori e (este in film; romance)
Incearca-l pe asta, e despre volei asa ca nu contine violenta.
https://myanimelist.net/anime/20583/Haikyuu?q=haiky
Depinde de ce varsta ai. Unul chiar adecvat adecvat nu iti pot spune doar decat Kuroko's Basketball.
Dar daca vreai unul care sa o atraga pe ea, care lea placut si prietenilor mei care cand auzeau de anime ma trimiteau in toate cele 4 paarti este Death Note. Ei au avut 18 ani si le-au placut goarte tare. E gen detective si triler. Dar daca tu ai sub acolo 14 15 mai bine nu ii arata.
Dar cred ca ii va place dupa al 2 episod 100%