| SeeDifference a întrebat:

Am observat ca sunt multi fani Naruto pe aici printre care si eu. Imi puteti spune ce credeti despre acest serial? Si daca doriti despre un personaj care va este simpatik.

5 răspunsuri:
| Lynna a răspuns:

Pentru mine, Naruto este cel mai bun anime. Cat despre personaje, bineinteles ca imi place de Naruto, imi mai place de Kakashi, Gaara si Neji, Sakura, Temari, Tsunade...

| товарищ a răspuns:

Naruto, logic!

| Uratu140 a răspuns:

Da naruto e evident ca toti sunt u naruto chiar si eu,pentru ca naruto este personajul principal,in fine imi place naruto fiindca nu e ca cele lalte anime este mai cu haz, nu e sec, are schieme de arte martiale care se pot folosi in realitate, are drama(asa ceeva este importan pentru un anime), si are si creaturi mistice.dar mai sunt multe alte caracteristici pe care tu cred ca le sti deja si care nu e nevoie sati mai spun eu.succes,sper ca te-am ajutathappy

| mirelutza21 a răspuns:

Uite o intrebare la care-ti face placere sa raspunzi!love struck Paithinking pot sa spun ca am mai multe personaje preferate(si evident ca si Naruto), dar personajul meu preferat e Shikamarulaughing Imi place foarte mult felul lui de-a fithinking, e mereu lenes, nepasator si se plange de absolut fiecare lucru la care trebuie sa depuna putin efortlaughing, dar in acelasi timp e si un geniu si un bun strateg, care actioneaza cu calm in orice situatie.Acum nu siu daca sunt singura care crede asta, dar in ciuda faptului ca mereu spune ca fetele sunt "problematice", stie sa se comporte cu ele cel mai bine dintre toti cei din Naruto.Plus e si dragut si cateodata am impresia ca e cam subapreciat, desi merita aceeasi atentie la fel ca si popularul Sasuke si Naruto.

| Littleman11 a răspuns:

Salut.Umm pai sincer mie imi place de Naruto si Sasuke povestiile lor sunt impresionante au trecut prin multe.Cat de spre serial este foarte frumos n-am ce comenta are tot ce-i trebuie happy.