Si ce intrebari ai pus?
Daca am vazut Naruto sau Bleach sau Dragon Ball?
Majoritatea fanilor anime/manga nu pun aceleasi intrebari.
iti pun eu acum o intrebare ai vazut animeurile Detroit Metal City, 009 Re:Cyborg,. hack//Roots, Akira, Alexander Senki, [C] The Money of Soul and Possibility Control... majoritatea nici nu au auzit de ele.
Mai stai putin ca o sa vezi intrebari cu Dragon Ball (se difuzeaza pe AXN) deoarece majoritatea se uita la TV si ce da acolo asta stiu si ei sa se dea mare.
Nu e bine deoarece e sectiunea de benzi desenate. Pt animatii ar tr sa se posteze in sectiunea "filme/seriale"
Si daca observi lumea posteaza unde exista mai multa popularitate. Daca la categoria "Dragoste si Sex" majoritatea au postat acolo pentru a se plange ca nu-i merge nu stiu ce jo sa nu stiu ce problema au cu telefonul...
Uita-te la in aceasta sectiune unde userul "poilkjmnb" intreaba de x jocuri sau "Raluuuuuuu" care intreaba cum isi prinde parul...
Oricum ai inteles ideea.
Nu pun aceleasi intrebari? Nu cred, in fiecare zi stau si vad ca ei vorbesc numai despre animeuri(mi s-a acrit de numele asta). Sincer sa fiu am vaz Akira si mi-a placut enorm. Iti sugerez sa te uiti, mmda la filme/seriale, mie mi se pare ca e doar pentru filme deoarece sunt filme, filme normale si filme seriale cu mai multe episoade...
Anime-ul e considerat film sau serial. aici poate intra documentare animati, tutoriale... tot ce e legat de filme.
L am vazut si am citit manga.
Si da! sant unul dintre cei care citeste manga-uri. Din cauza ca noile animati au aceeasi poveste ca animeurile vechi (autocopiere).
exemple:
. hack//Roots
Accel World
Sword Art Online
Da asa e. Intr-un timp se zicea ca este cel mai bun anime (din cauza graficii), ma bucur ca esti unul dintre cei care citesc manga .
Sunt de aceeasi parere cu tine. Pe mine ca''nou venita'' m'a dezamagit categoria asta. Credeam ca e dedicata manga si anime dar in afara de cateva intrebari se vorbeste doar despre desene animate, jocuri video, cupluri gen NaruxHina si alte chestii de genul asta. Ar trebui facut ceva in privinta asta, pentru cei care chiar sunt fani manga si anime.
Da, ar fi chiar ca lumea. Pai mi-am facut acum cont pe TPU, vad rubrica "Benzi desenate", ce gandesc eu: "Ba, sa vezi ca poate gasesc persoane care citesc Homestuck sau se uita la anime-uri, ce marfaaa coaneee, poate au si cont pe Tumblr, sailing our ships, OTPs, and stuff", dar in schimb, peste ce dau: "Cum as putea sa slabesc la fata?" "Mi-am uitat parola de la mess" "De ce cand trimit mesaje imi da eroare"... DAFUQ TPU, dovada ca traim intr-o tara plina de tampiti. "Ahaha nimeni nu citeste benzi desenate ce-ar fi sa umplem categoria asta cu porcarii".
Ar fii bine sa puna un fel de categorie de asta. Sau o pagina unde se pot scrie ficuri.Sau fanii animeurilor sa poata sa faca video cu personaje stiti voi sa inventeze un fel de film (personaje care se misca)cu personaje din animeuri.Cred ca nu ma prea intelegeti. Ma refer de ex. avem animeul Naruto, multi iubesc cuplul sasusaku sa fie o categorie unde sa scrii ficuri +unde sa faci video-uri despre ei (nu numai o muzica si o poveste despre ei si niste poze cu ei) ci sa se miste ca aici in linkul asta (nu se intampla asta in anime dar un fan cred ca a facut asta) http://www.youtube.com/watch?v=UU6gnrRC2EQ. Vedti personajele se misca deci sa facem un fel de anime cu astia doi. Desigur asta e doar un ex. Sa spunem sa mai dezvolte site-ul.Chiar daca asta nu se va intampla, TPU tot va ramane un site tare.E chair foarte fain ca exista TPU.Ii printre cele mai tari site-uri. Sper ca mi-ati inteles ideea. Va rog nu ma criticati
Deci tu vrei ca ei sa faca o animatie... tu stii ce greu poate fi? Uita-te pe youtube sa vezi cate combinatii de chestii trebuie sa faci. Numai vorbii daca nu stii...
Da...si eu sunt nou venita
SI eram bucuroasa cand am vazut o categorie numita ''benzi desenate''. MA gandeam:
''Waw! O categorie pentru iubitorii de benzi desenate? Poate e si cineva iubitor de manga pe acolo!''. Nah, ma gandeam si eu
Si cand intru: stupoare.
Intrebari ridicole de genul:
TPU stiti un anime cu o fata care s a indragostit de un baiat dar baiatul ala iubea alt baiat dau funda''.
Sau:
'' TPU stiti unde gasesc sa vad episodul 53 de la naruto va rog''
Si tot asa...
Intrebarile cat de cat normale sunt destul de rare.
Trist...
Lasa ca voi incerca eu sa fac manga. O sa mai pun inca o intrebare daca cineva ar vrea sa mi se alature, va fi ceva interesant...
Multa bafta ^u^!