| Nyya a întrebat:

Anime reverse harem pe care le-ati vazut voi. Daca sunt unele care chiar v-au placut puneti descriere.Arigatou!

5 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Reverse harem spui? Hmmm, cred ca Watashi ga Motete Dousunda este asa. In mare parte este despre o fata fujoshi care, ei bine, este fujoshi, deci stii si tu cum sunt fetele de genul, indragostite de yaoi, si isi face 4 prieteni, toti baieti si ei se indragostesc toti de ea, dar ea nu se indragosteste de ei, ci vrea sa ii vada pe ei ca isi arata afectiunea unul fata de celalalt (iar ei cand fac asta, ea innebuneste, se crede il al 9-lea cer), si mai tarziu, un alt personaj isi face aparitia, o fata, care de asemenea este fujoshi, si se imprieteneste cu cealalta fata si cu cei 4 baieti. Nu stiu ce sa mai spun in afara de faprtul ca este un anime care merita vazut, si are foarte multa comedie, eu am ras o gramada. Iti las un link, ca sa iti faci o parere cam despre ce este :

https://www.youtube.com/watch?v=ltKtRDkUxyo

E super funny, sper sa iti placa, si sper ca te-am ajutat :)

| Nyya explică (pentru Mayhem666):

Il stiu, dar, multumesc XD

| Mayhem666 a răspuns (pentru Nyya):

Poti sa te uiti la Kamigami no Asobi, ca tot cu reverse harem este, descriere nu stiu sa iti spun, pentru ca nu l-am vazut, dar il stiu, pentru ca s-a uitat sora mea la el.

| Vandal a răspuns:

Nu prea le am eu cu astea, insa stiu cateva.
Hanayaka Nari, Waga Ichizoku: Kinetograph - Este o serie formata din 2 OVA-uri, deci daca vrei ceva mai scurt, il poti incerca.
Banuiesc ca ai vazut faimoasele anime-uri reverse harem, Amnesia si Diabolik Lovers.
Bonjour Koiaji Patisserie din cate imi amintesc este tot ce cauti tu.
Dance with Devils ai putea iar sa-l incerci, sper ca macar unul din astea sa nu-l fi vazut totusi.
Doar primul este format din OVA-uri, restul sunt normale, sa spun asa. laughing
Daca mai vrei altele, doar spune-mi aici sau in privat.

| Nyya explică (pentru Vandal):

Nu l-am vazut pe ala cu 2 OVA laughing)Vad ca are 50 de min un OVA :O oricum incerc acumhappyPe restul le-am vz