| Nyya a întrebat:

As dori si eu cateva anime-uri gen Kaichou wa maid sama adica personajul principal sa fie mai puternic.Am vazut deja Toradora,MedakaBox, sword art online etc.Va rog REPEDE

5 răspunsuri:
| KittyErza a răspuns:

Dacă vrei poți încerca One Punch Man, este un anime comic in care personajul principal, Saitama poate dobori orice si pe oricine dintr-un singur pumn

| Nyya explică (pentru KittyErza):

Hey multumesc ca mi-ai raspuns dar stii ceva anime gen ce-am scris mai sus dar sa aiba si o poveste de iubire?!

| KittyErza a răspuns (pentru Nyya):

Hmm... in cazul asta poți încerca Mirai Nikki. Nu este gen cu săbii sau magie, este vorba despre Yuno, o fata nebuna după Yukki, care o vede o ciudata dar mai târziu se îndrăgostește si el de ea. Yuno face orice pentru Yukki. Cei doi au niște jurnale ale viitorului scrise pe telefon, in care pot afla ce se va întâmpla peste o perioada destul de lunga de timp, dar jurnalul se poate schimba oricând. In total sunt 12 deținători de astfel de jurnale, iar ei trebuie sa se elimine reciproc, iar învingătorul va deveni zeu. Yuno fiind nebuna este o luptătoare foarte buna si il protejează pe Yukki.

| KawaiiPanda135 a răspuns:

Charlotte, Kamisama Hajimemashita, gosick, tokyo raven

| doyobi a răspuns:

Ao Haru Ride, Orange, Tonari no Kaibutsu-kun, Ookami Shoujo to Kuro Ouji.