Uite, daca vrei sa fii un comediant bun, nu iti trebuie bancuri, trebuie sa fi bun la facut misto. De exemplu cineva iti spune ca vrea sa iti spuna un banc si tu spui bancurile sunt pentru cei cu cerebel, tu esti exceptia (poti spune el e xceptia aratand catre altcineva). Daca nu poti produce replici uite Id-ul meu si vorbim [ geo_rock4ever ](fara "[" si "]").
Cum de au reusit spartanii sa fie atat de duri? Au fost antrenati de Chuck Norris
Parerea mea e ca mai ai de facut antrenamente, dar nu ai de ce sa-ti faci griji ca am impresia ca oricum esti mic deci ai timp sa evoluezi.
E dragut bancul tau dar nu e nimic iesit din comun. Trebuie sa exagerezi mai mult cu bancul, sa dai mai multe detalii sau sa fie lucruri cu subinteles.
Buna, in primul rand se spune comediant...si ca sa faci glume nu trebuie sa fie neaparat amuzante trebuie sa stii sa le spui. De exemplu eu seman cu tatal si cu unchiul meu. De la tatal meu am mostenit felul in care spun glumele(convingerea), iar de la unchiul meu felul in care ma iau de oameni. Ca sa spui glume trebuie sa le ai in sange. Nu stiu cum sa iti spun trebuie sa faca parte din viata ta. Cand vine tatal meu din Italia ''impuscam'' niste bancuri ''de cad sub masa''.
Bancul tau il inteleg dar nu ma amuza...in fine eu rad f.greu...gandeste si tu la ceva mare ca de exemplu un banc de familie pe care l-am publicat pe mai multe site-uri: ''Era odata Stefan cel Mare intr-un razboi. Dupa tot macelul din tabara, a ramas singurul supravietuitor asa ca a plecat prin tabarele in care se aflau turcii. Desigur nu mai erau vii. Pe jos a vazut niste biscuiti cu simbolul de pe steagul turciei, atunci el a spus -BISCUITI OSTASII MEI!
La care biscuitii raspund:
-BISCUIM MARIA TA!''
Poate bancul asta nu are haz asa citit dar spus de mine mori de ras. De multe ori mi s-a intamplat sa rad de una singura la bancul meu (adica bancul nu era bun) dar familia radea de rasul meu...
Deci in concluzie trebuie sa ai hazul in sange, sa stii sa le spui si in final sa fii tu omul in sine amuzant( adica sa faci lucruri amuzant) Eu sunt asa mai carcotasa si rad de una singura daca ma impiedic pe strada... IN FINE SA FII CAT AMI AMUZANT! SUCCES!
DustyMan întreabă:
Marijuana187 întreabă: