| RoryM a întrebat:

As vrea si eu cateva anime care sa merita sa fie vizionate si o mica descriere
MERSI
DAU FUNDITA

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Hey!

Tin minte ca am vorbit deja despre Hyouka, Sao, Black Bullet, Tokyo Ghoul deci banuiesc ca le-ai vazut deja... Death Note la fel cred.

In fine.

1.Sakurasou No Pet
Este un romance slice of life. Foarte frumos, cel putin mie mi-a placut, mai ales inceputul cu fata care nu se putea descurca singura. Fata aceea e un artist genial. Este cunoscuta in toata lumea dar numai persoanele apropiate stiu ca ea nu este buna de nimic singura. Nici macar sa-si aleaga hainele nu poate. Ea stie doar arta, arta... Atunci cand se muta in Japonia pentru a invata sa deseneze manga nu mai are cine s-o ajute. Ea este nepoata unei femei ce detinea un internat mai special la care erau tinuti elevii care nu puteau respecta anumite reguli. Shiina *fata aceasta* nu poate sa se ingrijeasca singura.Sarcina asta ii revine celui mai mic de la "internat", un coleg de-o varsta cu ea care vrea sa devina creator de jocuri. E super ultra kawaii ^w^ Nu este extrem de mult romance dar totusi, sunt baiat si consider ca merita vizionat. Are un 9, 8 de la mine.

http://i.imgur.com/uuLgoXi.jpg

2. Noucome.
Initial nu am crezut ca este ceva special. Evident, am gresit! Nu am ras in viata mea atat de tare la un anime.
Este despre un baiat care vrea sa se acomodeze cu viata de liceu dar pur si simplu nu poate. Zi de zi ii vin in cap zeci de posibile alegeri bizare pe care trebuie sa le faca sau moare *din cauza unei dureri de cap*
Intr-o zi primeste un telefon de la un zeu. Limbajul zeului este de nedescris... iar provocarile date de acesta *pentru a-l scapa pe baiat de blestemul alegerilor* sunt "WOW"
Nu este cine stie ce dar cred ca merita un 9, 6. Nu am ras in viata mea atat de tare la un anime.

3. Psycho Pass 1+2

Sf-actiune. Intr-un viitor stralucit omenirea a redus drastic rata criminalitatii datorita unui sistem care masura "psycho-pass-ul" fiecarui individ.
Acesta indica persoanele care erau predispuse sa devina ucigasi, hoti...
Astfel aceste persoane erau inlaturate iar lumea devenea un loc mai bun.
Totusi, cineva trebuie sa se ocupe de aceasta curatenie, nu?
De asta se ocupa o echipa speciala formata din niste detectivi *un fel de* si din asa-zisii "enforcers", niste fosti agenti care datorita meseriei facusera un "psycho pass" ridicat.

10/10 Nu am ce sa comentez.

Succes!

| RoryM explică (pentru RainmakerX):

Mersi mult

| RainmakerX a răspuns (pentru RoryM):

Cu placere! Vizionare placuta! ^w^

| anonim_4396 a răspuns (pentru RainmakerX):

big grin big grin big grin big grin i-ai propus Noucome big grin big grin big grin big grin

yeeey

| RainmakerX a răspuns (pentru anonim_4396):

Normal ^w^
Pacat ca a avut doar 11 episoade *1 ova* sad
Zeul ala a fost genial! Am dat replay de vreo 5 ori la faza aia cu telefonul "Hey dude, it's God!" rolling on the floor

| anonim_4396 a răspuns (pentru RainmakerX):

rolling on the floor da, au fost niste faze super funny laughing)

| RoryM explică (pentru RainmakerX):

PLEASEEE
Ma ajuti si pe mine
unde pot vedea acest anime ro sub
Naucome

ajutorr

| RainmakerX a răspuns (pentru RoryM):

Scuze, nu stiu sad... eu l-am vazut in engleza.

8 răspunsuri:
| Emma2Laura1 a răspuns:

Buna!
1.Nana -un anime comico-romantic, bazat pe povestea unei fete care a venit in Tokio pentru a isi gasi un loc de munca si un apartament insa pe drumul sau cu trenul apare o eroare asa ca trenui va ajunge in 5 ore la destinatie si se pare ca pentru Nana acest lucru este bun deoarece acolo se va intampla o schimbare radicala in viata ei iar aceea este... uitate si vei descoperii
2.Rokka no yuusha - la inceputul episodului este si descrierea lui adica ii spune povestea pe scurt
3. Beelzebub - un adolescent il gaseste pe fiul marelui Lord Demon trimis pe Pamant pentru a distruge omenirea iar copilul se "lipeste" de personajul principal iar de acolo incepe viata lor adventuroasa
4. DanMachi- descrierea la inceputul episodului