| Yuuki1 a întrebat:

As vrea si eu niste anime frumoase! specificati si cate episoade are va rog

Răspuns Câştigător
| lSarcastiquel a răspuns:

1. Fairy Tail ( Multa comedie, personaje frumoase si o poveste interesanta ) - Are pana acum 227 de episoade.
2. One Piece ( Personajele interesante si o poveste captivanta, plus comedie ) - Are 686 de episoade.
3. Kaichou wa maid-sama ( Toate personajele sunt superbe, mai ales Usui. E o comedie romantica, iar daca nu ai vazut-o deja, eu iti spun sa te uiti, fiindca nu vei regreta.) - 25 de episoade
4. Akatsuki No Yona ( Tot cu personaje foarte frumoase, povestea e destul de cliseica, cu un triunghi amoros, antagonistul care tradeaza personajul principal si tot asa. Insa pe parcus vei fi fermecata de caracterele personajelor, de tot ce se intampla acolo, plus ca Hak e absolut minunat) - 24 de episoade, sezonul 1, iar sezonul 2 am inteles ca incepe in octombrie.
5. Special A ( Seamana cu Maid-sama. Foarte interesant si frumos anime-ul. ) - 24 sau 25 de episoade.
6. Lovely Complex ( E absolut fantastic. Despre o fata inalta si un baiat scund, plus comedie la greu. Eu ti-l recomand.) - Tot 24 sau 25 de episoade.
7. Toradora ( Il vei adora. Taiga e pur si simplu adorabila, iar povestea celor doi se desfasoara treptat.) - 25 de episoade.
Te poti uita si la : Itazura na Kiss, Inu x Boku SS, Tonari no Kaibutsu-kun, Inuyasha ( Are peste 175 de episoade), Ookami to kuro ouji, Sukitte ii na eu. In general toate acestea, cu mici exceptii au in jur de 12-25 de episoade. Toate pe care ti le-am enumerat merita vazute.
Iar la final, iti dau si o manga, tot comedie romantica, e tradusa in romana si mie mi-a placut mult. Se numeste LD-K.
Daca mai ai nevoie, nu ezita sa ma intrebi.

5 răspunsuri:
| Octavian_Andrei_1990 a răspuns:

Siteul anime4fun.ro/anime-popularitate

| paint9 a răspuns:

Uite denumirea, ma rog e in rusa dar ai so gasesti oricum, e ceea ce cauti
твоя апрельская ложь 22 serii
si daca inca nai privit
CLANNAD 2 sesoane cate 24 serii

| AnonimaXDD a răspuns:

1-Full Metal Alchemist 53 ep (cred)
2-Akuma no Ridlle 13 ep
3-Sword art online 20 si ceva parca