| DedeDedycz a întrebat:

As vrea si eu niste bancuri bune rau din astea care sa te tavalesti de ras atunci cand le citesti

3 răspunsuri:
| bibi4v a răspuns:

Profesoara il intreaba pe bula
-de ce nu scrii?
-eu nu are creion.
-nu e corect asa. se spune: eu nu am creion, tu nu ai creion, el nu are creion, noi nu avem creioane...
-dar unde dracu sunt toate creioanele?

| Allyces a răspuns:

Salut! sincer,nu stiu prea multe bancuri,insa atunci cand ai timp, te plictisesti si vrei o portie buna de ras, eu zic sa accesezi www.mioritice.com. gasesti multe multe bancuri acolo, e imposibil sa nu iti placa nici unul;)

| Arrr a răspuns:

Doi vinatori erau undeva, intr-o padure. La un moment dat, unul dintre ei se prabuseste la pamint, fara suflare, cu ochii dati peste cap.
Celalalt scoate repede celularul si suna la Salvare.
- Prietenul meu a murit. Ce sa fac?, striga el in receptor.

La care operatorul raspunde:
- Va rog calmati-va si eu o sa va ajut. Mai intai asigurati-va ca e intr-adevar mort.
Se lasa tacerea, dupa care se aude zgomotul unei impuscaturi.
Dupa care, tipul pune mina pe telefon si zice:
- OK, si acum ce sa fac?

Un tip intra intr-o farmacie. Multa lume, inghesuiala.
- Nu va suparati, va rog sa ma lasati sa intru in fata ca am pe cineva la pat.
Oamenii, cumsecade, ii fac loc sa ajunga la ghiseu. Tipul se apleaca spre farmacist si ii spune:
- Vreau si eu 3 prezervative.

Inmormantarea unui cardiolog. Toate erau in forma de inima: florile, coroanele, jerbele, groapa, sicriul. Cand sa bage mortul in groapa, un tip din multime incepe sa rada in hohote. Preotul se opreste din cantat si il intreaba:
- Bine domnule, acum te-a gasit sa razi?
- Nu va suparati, dar ma gandeam la propria mea inmormantare... Eu sunt ginecolog!