| SasuHinaNaruSaku a întrebat:

Asa-i ca hinata e mostenitoarea puterii(conducerii)in clanul hiuga? tot ce credeti despre ea sa scriti dau funda celui mai rapid!

Răspuns Câştigător
| XxXLoL1xXx a răspuns:

Reformulez*(nu stiu de ce s-a postat decat un rand din tot ce am scris...)Pai nu prea stiu, este o mare posibilitate. Oricum eu una o ador, este personajul meu preferat din Naruto

3 răspunsuri:
| erzabadgirl08 a răspuns:

Da,asa-i.Cred ca este foarte inutila ca si ninja, e prea timida si nu are incredere in ea dacat cand e ceva legat de Naruto.Nu ca imi displace ca personaj, dar nu e nici printre favorite.
Neji ar trebui dupa mine sa fie mostenitorul clanului pentru ca e puternic si ambitios.Hinata ar trebui sa-i spuna lui Naruto ca il place, chiar ar trebui.

| XxXLoL1xXx a răspuns:

Pai nu prea stiu, este o mare posibilitate. Oricum eu una o ador

| SasuHinaNaruSaku explică:

Eu o ador asa cum este uneori e puternica si ca neji, imi place cum arata si cum se comporta i-a zis lui naruto ca il iubeste atunci cand s-a batut cu pain si in road to ninja o sa iti lipseasca timida si delicata hinata.neji e frumusel, dar e din ramura inferioara si e gelos pe hinata(crezi ca o place?)zi-mi ica o data parerea ta si poate iti dau fundita

Întrebări similare