| Gamerita a întrebat:

Auziti, stiu ca pare ciudat laughing))) Da eu dc nu imi vad poza de la profil(avatar)?rolling on the floor Am pus 100 pana acum si acum am una alb-neagra laughing)) la voi se vede? laughing)) sau daca nu ce are?rolling on the floor multumesc :*

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Se vede aici la intrebare! Poza de la profil nu apare instant pe site. Asteapta pana se face reactualizarea paginii tale de pe TPU si va fi vizibila si la profil. Asta poate sa insemne 24 de ore. Maine dimineata cel mai probabil este vizibila si la profilul tau.
Bafta!

| Gamerita explică (pentru neluL):

Multumesc mult! :* big grin

12 răspunsuri:
| CriminalăÎnSerie a răspuns:

Ha ha ha laughing) Foarte amuzant laughinglaughinglaughing
(not straight face)

| Gamerita explică (pentru CriminalăÎnSerie):

Ce ma?! straight face serios vb. mie nu imi arata poza(mea)! straight face ce razi?!laughing straight face

| CriminalăÎnSerie a răspuns (pentru Gamerita):

Paii..Sa-ti atrag atentia ca daca pui o gramada de : "laughing" nu esti amuzanta.

A pai, sa. ti spun si eu tie, ca sa te lamuresc straight face la inceput am crez ca am eu cv stricat si de aia am pus o gramada de,,laughing)" si,,rolling on the floor"... ca daca era DOAR la mine si nu la altii sa nu par chiar asa.straight face da daca u nu ai simntu umorului nu-i vn mea laughing ceau!

| CriminalăÎnSerie a răspuns (pentru Gamerita):

1.crezut*
2.Bine draga nu am simtul umorului, eu cand am vazut intrebarea mi s-a parut chiar penibila.
3.Ca sa te lamuresc si eu poza apare in circa o zi.

Oke oke hai ca nu am chef sa ma cert big grin incheem subiectu happy eu nu am stiut dc nu imi apare poza si un pic m.am c.am speriat........si de aia ..1.si da stiu ca e,, crezut" da eu asa mai vb, prescurtat happy crez -->crezut happy. 2.treaba ta big grin fiecare cu,, simnturile lui" ca sa zic asa si 3. multumesc! happy

| Gamerita explică:

Mersi nelul big grin!

| ÐÿÅ a răspuns (pentru Gamerita):

Acum cand i-ai multumit nu mai s-a vazut!

| Gamerita explică (pentru ÐÿÅ):

A da...ms de,, sfat" (ca sa zic asa) laughing) :*:*

| neluL a răspuns (pentru Gamerita):

Cu placere! bye, bye wave

| AnNaa67 a răspuns:

La mine este o sapca.....Cu placere