| alasca444 a întrebat:

Avatar Korra va mai avea un sezon 5 sau o alta serie cu un alt Avatar? Daca stiti daca se vor mai face proiecte. Sau Avatar the last airbrender a avut un sfarsit caruia ar fi trebuit o continuare exista 1 va rog sa imi trimiteti linkuri sunt mare fan Avatar! Scuze pentru greselile de scriere ma grabescc. Multumesc mult cine imi da un raspuns bun ii voi da funda!

Răspuns Câştigător
| BlackRaven45 a răspuns:

Am auzit un zvon că va fi un serial nou cu un nou Avatar. Nu îi mai ştiu numele dar ştiu că era un earthbender şi era băiat. Dar mă tem că e doar un zvon...

31 răspunsuri:
| neca a răspuns:

Da va avea. si se va numi aventurile homoerotice ale lui korra si asami

| alasca444 explică (pentru neca):

laughing

| alasca444 explică (pentru BlackRaven45):

Da va fi un earthbender deoarece asta e ciclul avatarului big grin

Poti sa imi zici de unde ai aflat acel zvon?

| BlackRaven45 a răspuns (pentru alasca444):

Ştiuwinking

Poooooi....eu şi nişte prietene ne uitam într-o zi împreună pe youtube şi am dat de nişte videoclipuri interesante cum că va fi un nou serial cu un nou Avatar *şi ele erau fane*. Şi ne-am uitat destul de mult la videoclipurile alea laughing Din păcate nu pot să-ţi dau link-uri că mi-am curăţat istoricul. În fine...fă nişte căutări aiurea pe youtube şi vezi ce găseşti. Nu garantez că chiar va fi un nou serial. Posibil să fie doar zvonuri.

Am citit ceva zilele trecute despre michael di martino unul dintre directorii Legend of Korra si au zis ca vor face o calatorie pentru a descoperii noi povesti sau ceva de genul asta dar au zis ca vor mai face serii animate si vor fi legate de Avatar bineinteles dar deocamdata astia 2 directori si-au luat o vacanta big grin deoarece acum 1 luna au terminat Sezonul 4 din Korra big grin

| alasca444 explică (pentru alasca444):

Sper sa continue prin creeare acestor desene sau anime nu am gasit nimic asemanator. Ai skype? Acolo poate vorbim mai amanuntit big grin daca ai chef

Cei drept au muncit mult şi au nevoie şi eu de o vacanţă. Mersi că m-ai informat şi pe mine cu aceste noutăţi. big grin Deci sunt şanse să apară un nou serial cu Avatar.

Mie nu imi place ca nu au continuat the last airbrender cu 1 sezon sau ceva sfarsitul acela parca era ceva de gentul. To be continued

| laramistigan27 a răspuns:

Da

Am citit tot si DA se vor mai face SIGUR serii cu AVATAR!

Mda...decât să bage la LOK un sezon în plus mai bine punea un S4 la ATLA şi continua cu povestea adică să-i arate mari. Pe Aang adult-adult şi cum au întemeiat oraşul. O fost cazuri înteresante pe care Aang le-o rezolvat în oraş deci nu e ca şi cum nu aveau ce povesti...

Da de exemplu cazul lui Yakone.

Apropo ai skype sau ceva putem vorbii mai amanuntit daca vrei.

Phh...am skype dar nu pre aintru decât foarte rar. Mess ai?

Da am si mess dar eu asta nu il folosesc happy

Daca vrei poti sa mi-l dai

Ţi-l dau prin MP

Cum accesez PM?

Numai conteaza am gasit happy

Nu mă lasă să-ţi trimit MP. Vezi la setări şi modifică.

Ti-am trimis MP

| XxTerrorxX2 a răspuns:

A apărut si sezonul 5, da lenesii astia nu au putut subtitra sau pune pe net desi a ieșit in august

| alasca444 explică (pentru XxTerrorxX2):

De unde stii? Îmi poti da 1 link?

| Koyzu a răspuns:

Daca a aparut trebuie sa ma uit.Sunt sigur ca va fi baiat si va fi un undulator al pamantului, pentru ca acesta este ciclul avatar

| alasca444 explică (pentru Koyzu):

Daca gasesti sa imi dai si mie link big grin

Răspuns utilizator avertizat