Am auzit un zvon că va fi un serial nou cu un nou Avatar. Nu îi mai ştiu numele dar ştiu că era un earthbender şi era băiat. Dar mă tem că e doar un zvon...
Da va fi un earthbender deoarece asta e ciclul avatarului
Poooooi....eu şi nişte prietene ne uitam într-o zi împreună pe youtube şi am dat de nişte videoclipuri interesante cum că va fi un nou serial cu un nou Avatar *şi ele erau fane*. Şi ne-am uitat destul de mult la videoclipurile alea Din păcate nu pot să-ţi dau link-uri că mi-am curăţat istoricul. În fine...fă nişte căutări aiurea pe youtube şi vezi ce găseşti. Nu garantez că chiar va fi un nou serial. Posibil să fie doar zvonuri.
Am citit ceva zilele trecute despre michael di martino unul dintre directorii Legend of Korra si au zis ca vor face o calatorie pentru a descoperii noi povesti sau ceva de genul asta dar au zis ca vor mai face serii animate si vor fi legate de Avatar bineinteles dar deocamdata astia 2 directori si-au luat o vacanta deoarece acum 1 luna au terminat Sezonul 4 din Korra
Cei drept au muncit mult şi au nevoie şi eu de o vacanţă. Mersi că m-ai informat şi pe mine cu aceste noutăţi. Deci sunt şanse să apară un nou serial cu Avatar.
Mie nu imi place ca nu au continuat the last airbrender cu 1 sezon sau ceva sfarsitul acela parca era ceva de gentul. To be continued
Mda...decât să bage la LOK un sezon în plus mai bine punea un S4 la ATLA şi continua cu povestea adică să-i arate mari. Pe Aang adult-adult şi cum au întemeiat oraşul. O fost cazuri înteresante pe care Aang le-o rezolvat în oraş deci nu e ca şi cum nu aveau ce povesti...
Https://38.media.tumblr.com/......o1_500.jpg uite-te aici
Apropo ai skype sau ceva putem vorbii mai amanuntit daca vrei.
Phh...am skype dar nu pre aintru decât foarte rar. Mess ai?
Nu mă lasă să-ţi trimit MP. Vezi la setări şi modifică.
A apărut si sezonul 5, da lenesii astia nu au putut subtitra sau pune pe net desi a ieșit in august
Daca a aparut trebuie sa ma uit.Sunt sigur ca va fi baiat si va fi un undulator al pamantului, pentru ca acesta este ciclul avatar
shhhs întreabă: