Am vrut sa fac sex cu o tipa.Totul bine si frumos pana cand dandu-i sutienul jos observ ca era push-up.Saraca nu avea mameloane.Si da-i si fugi pe scari de nebun si aia cu facaletu` in spatele meu; ies afara din bloc,sar cainii pe mine,ma musca, mi se rup blugii se fac ferferita, raman deci in boxeri(la 11 seara) si alerg pe strada doar in ei(ca imi uitasem si tricoiu in camera fetei) printre masini.Vizavi pe cealalta strada politia.Si m-au vazut.Vin aia la mine, eu o tulesc-ei dupa mine.Intre timp ma lovesc(ca eram si descult) la piciorul drept intr-o bordura.Intru intr-un club,tipe/tipi acolo care sorbeau tacticos sucu prin pai, eu printre ei, tipele cu ochii pe mine; in fine.Intru in baia clubului.Acolo era un tip.I-am spus ca sunt un dement fugarit de politie si daca nu-mi da hainele lui il musc de beregata.Ma imbrac cu hainele lui(o camasa roz si niste blugi d-aia albi si mulati) si ies din club.Dar ce sa vezi, nebuna il chemase pe prietenu ei sa ma bata(reveeenge!); si ce sa te bati cu ditai animalu...in schimb profit ca era politia in preajma si-i spun ca a incercat sa-mi violeze prietena in club.Intra aia acolo, in schimb eu fug acasa. Ajuns acasa...ma calca masina cand sa intru.Era chiar politia.Adica un politai beat.Si uite asa iti scriu eu acum stand intr-0 "celula" de spital cu calculiciu in brate si picioarele rupte.
Pai! Cand eram mai mica, ma ducea bunicul meu la scoala cu masina. Si intr-o dimineata m-am grabit, si am plecat cu slapi. Am ajuns in fata scolii, si cand sa ma dau jos din masina, slapii in picioare! Apoi m-am intors acasa si i-am luat.
Si alta: M-am trezit dimineata tarziu, si trebuia sa ajung repede la scoala. Mi-am sculat am facut ghiozdanul (m-am culcat tarziu, si nu am apucat sa il fac seara) si imi iau o pereche de blugi pe mine, geaca si o tulesc la scoala. Cand ajung la scoala, imi dau geaca jos si ma vad in bluza de pijama. Era tarziu sa-mi iau geaca pe mine, deoarece m-a vazut toata clasa. Atunci eram rusinata, dar acum rad!
Pai eu vroiam sa ies din scoala, si la usa era unu din a8aB si in spatele lui altu' care se tot lua de mine eu vrand sa trec neobservata ala de la usa m-a prins si era sa il pup (pe gura:-o) pe cel din spatele lui si e comic deoarece ei sunt in a5a...
Un coleg de 8 martie a impartit flori la toate fetele dar a uitat una, si i-a dat-o celui mai bun prieten al sau eu stand in spatele lui i-am zis "mai dar nu ai uitat pe cineva?" am ras cu totii si altu' zice "mai de ce nu l-ai cerut in casatorie" pana si el a ras care era rosu ca un mar copt!
Aveam niste botine noi (care alunecau nu gluma)si eu in pauza de la scoala vroiam sa ma duc in fata sa vorbesc cu cineva si in monentu ala an tras o tranta de nu mai puteam(plus ca eram in fata tuturor)
Eram la joaca si acolo s-a facut un ghetus (ca un patinoar) si eu dandu-ma mare ca pot sa alunec uaau super bine pe acolo m-am dus pe ghetus si am alunecat bine la inceput dar apoi am cvazut in fund!
La ore trebuia nu stiu ce sa fac si m-am dus la tabla si trebuia sa scriu cuvantul "liniste" nu mai stiu pentru ce dar din greseala am scris "lininiste".
Sper ca te-am facut sa razi...
Buna;*
Pai am fost la mare si am intrat in apa sa inot.in timp ce inotam eu mi s a desfacut sutienul iar cand am iesit din apa eram fara sutien am pus parul sa nu se vada nimic si am intrat sa imi caut sutienu'
m a trimis mama ieri la piata sa ii cumpar niste fructe (banane, chivi si mere) am luat chivi, mere si mergeam sa caut si bananele iar un amic mi a zis "salut" eu nu l am auzit si a venit la mine si mi a zis din nou "salut" iar eu "scuze nu te am auzit eram cu ochii dupa banane"
Desfaceam o sticla de Pepsi si cand am deschis capacu' a sarit tot sucu' pe mine. Si atunci, enervata, am zis baga-mi-as p***! Si cand m-am intors, in spatele meu erau domnu tata si dirigu care venise in vizita! Se uitau la mine ca la felu' 4. Normal ca dupa asta am fost pedepsita vreo saptamana dar acum ca imi amintesc, mor de ras.
)
te pup;*
Pai una din intamplarii este aceea ca ieri cand fratemiu ma poreclea "Patrocleasa" l-am fugarit prin curte si in loc sa il prind am cazut de parca as fi fost la patinoar.plangeam si radeam in acelasi timp strigand la mama sa vina ca ma durea foarte tare piciorul.iar a doua zi la scoala la ora de sport am cazut din nou pe aceeasi parte si mi-am facut rana si la mana.acum am si la mana si la picior rani
Era o iarna frumoasa si am iesit cu prietenii sa ne dam cu sania.
Cel mai bun prieten al meu nu prea are ''talent'' si totusi s-a dat primul... dupa vreo 20 m nu l-am mai vazut. Cauza: ERA INTRAT INTR-UN SANT DIN APROPRIERE. Alta faza era cu profa de bio care a intrebat unde are acu albina si din toata linistea din clasa se aude : IN C*R
La gradinita mancam hartie igienik din wc La 5 ani am plans dupa o pereke de papuci Corectorul la romana m-a pacalit sa ma sarut cu el (nu mai stiu cum) si m-a vazut diriga M-am blocat in bucatarie si de frica am facut kk in suportu' de oua
Shadow82838 întreabă: