| єχcєєℓ a întrebat:

Best/Worst Anime 2014?

La mine ar fi cam asa:

Din categoria celor mai bune ar fi No Game No Life; Zankyou no Terror și Gekkan Shoujo Nozaki-kun.

De alea proaste inca nu am dat dar ca un super maniac cititor de manga ma enerveaza Tokyo Ghoul in special si Akame ga Kill ca au schimbat ultimele episoade.

8 răspunsuri:
| Deleb a răspuns:

Best : Yami Shibai 2, Akatsuki no yona, Gugure Kokkuri-san (Poate ar fi fost mai multe daca aveam cand sa incep si altele)
Worst : Glasslip (ar fi putut face mai mult cu designul ala si cu povestea, dar...asta e)

| suităr a răspuns:

Nu m-am uitat la nici unul apărut acum ahahah...haa
Am văzut gifuri din Shigatsu wa kimi no uso
pare bunicel

| MaliciousDeath a răspuns:

Printre ce mi-a placut,clar Zankyou no Terror,Parasyte,Barakamon, Haikyuu, chiar si TG(au comprimat mult informatia, dar animatia a fost buna, lasand cenzura inutila la o parte).Si Gekkan Shoujo Nozaki-kun a fost fain.
Ce m-a enervat a fost Soul Eater not.In rest, n-am urmarit prea multe anul asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubesc Tokyo ghoul, dar nu am citit Manga... Chiar asa de rău e?

| єχcєєℓ explică (pentru anonim_4396):

Rau nu e daca nu ai citit manga dar daca o citesti o sa fi dezamagit de cum a fost animeul big grin

| Bia001 a răspuns:

Numaiceterminatul- Ookami Shouji to Kuro Ouji. Care a fost printre cele mai bune anime de dragoste pe care le-am vazut. Si No game No life (care a avut niste personaje super kawaii >.

| Bia001 a răspuns (pentru Bia001):

*Momentul minunat cand ti se posteaza jumatate din raspuns ^.^*, Zankyou no Terror, Parasyte, Psycho-Pass 2, Tokyo Ghoul.
Yami Shibai 2- pe langa animatia foarte proasta ( cu care ma obisnuisem), este muult mai scazut fata de sezonul intai. Pot spune ca primul sezon a fost mult mai de groaza fata de asta.

| Rex2mykey a răspuns:

Si School Days e naspa. La inceput e tare dar spre final si dracu s-a speriat de ei. DRACUL FIIND EU. No game No life e super tare. Daca vreai o lista cu animeuri si alte lucruri de la mine, scriemi pe steam. sunt leudemunte
daca nu ai steam poate ma mai uit pe TPU