| Alextrick a întrebat:

Bhaai deci am cazut de pe scaun de ras cred ca de 20 de ori.
Saraca fata, deci se chinuie sa cante si nu poate!
LA PROPRIU:))
http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Si se mai si enerveaza=))

A si app. Aceasta "Cenusareasa" ne mai incanta si ea cu o .......Melodie=))Daca se poate numi asa=))http://www.youtube.com/watch?v=xViasprs9EM&feature=relmf u

10 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

And i will always f*ck youuuuu.

| ÐÿÅ a răspuns:

1. rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor Ar lua un rol intr-un film numit " prostii tipa ", dar cred ca ar fi prea mult pentru ea.
2. Dar ce limba este asta cu care " o canta " laughing laughing Pe bune si cainele meu s-a speriat cand a inceput cu "La la la " laughing zici ca are o pruna in gura laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai ma ca totusi la urma aproape i-a iesit fetei! Dar "Cenusareasa" e iremediabila, ce mai!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci prima are o problema cu nervi ca aproape i-a iesitrolling on the floor dar "Cenusareasa'' are multe problme unele muzicale dar sa stii ca am avut naroc nu stateam pe scaun ca alfel cadam si eu dar nu de ras de spaima la cum tipa primalaughinglaughinglaughing

| Clauvdgg a răspuns:

Ce penibil rolling on the floor

| asdfghjhghkjj a răspuns:

Vaaaaaaaaaaii! era sa ma lasi fara timpane. si mai si aveam volumul la maxim laughing)) cenusareasa aia a inventat o noua limba. ca engleza sigur nu este laughing iar prima...remediabil, hai ca mai mergea... daca eram surda laughing

| AliceHamingway a răspuns:

1 parca era omorata
2.la ce mutra avea presupun ca seamana su vocea ei

| R0b3rT24 a răspuns:

rolling on the floor))))rolling on the floor)))rolling on the floor)))))rolling on the floor))))))))rolling on the floor))))))rolling on the floor))rolling on the floor))))rolling on the floor)))rolling on the floor)))rolling on the floor))rolling on the floor))))rolling on the floor))rolling on the floor))rolling on the floor))))=0)))))rolling on the floor)))rolling on the floor)))=00))))rolling on the floor))rolling on the floor)))rolling on the floor))))rolling on the floor)))=00))))rolling on the floor)rolling on the floor)))rolling on the floor))))rolling on the floor)))))))rolling on the floor)))rolling on the floor)))))rolling on the floor)))))rolling on the floor)))))))))))))))))))