Am o manga romantica. dar imi este frica ca nu cumva sa arunci monitorul pe geam :)
http://miauti.blogspot.ro/2012/12/ciguatera.html
Este singurul blog care ofera informatii in romana despre cele mai interesante manga-uri. De acolo imi pot selecta manga-urile.
Eu nu citesc romane cu animeuri, eu citesc romane de dragoste cu un baiat si o fata care la inceput se urasc si la sfarsit ajung sa se casatoreasca... Daca vrei sa iti zic de la ce editura le am lasa-mi un mesaj.P.S. Nu stiu daca se gasesc in bibleoteci.
Un manga foarte bun cu o poveste originala e Dengeki Daisy. http://www.mangareader.net/123/dengeki-daisy.html. E vorba de o fata, Teru, careia i-au murit parinti si ulterior si fratele. Fratele ei i-a lasat inainte sa moara un telefon cu care putea sa il contacteze pe "Daisy", un tip care o va ajuta oricand are nevoie. Dupa un incident la scoala a ajuns sa lucreze ca servitoare a lui Kurosaki ( cel mai frumos si amuzant tip:)) e prea smecher omu:)) ) si dupa un timp a ajuns chiar sa locuiasca cu el. Dupa un timp Teru incepe sa il suspecteze pe Kurosaki ca fiind Daisy si de aici.:D nu mai spun nimic:D Povestea, personajele, stilul de desen. totul e genial:x E ti-l recomand. Singura problema e ca este in engleza. Nu stiu daca este tradus, dar daca le ai ceva ceva cu engleza e floare la ureche. Sper sa iti placa!
Pai nu este chiar de citit mai mult de vizionat pe youtube si se numeste ''Playful Kiss - Playful Kiss Episode....Si de la ''...'' pui tu ce episod vrei sa vezi.Si mai este ceva.Nu este un anime este un serial coreean/chinez/japonez.Dar are subtitrare un romana si poti citi ce spun actorii.Spe sa-ti placa la fel de mult cum mi-a placut mie.Sa primesti cat mai multe raspunsuri care sa-ti placa si sa le citesti cu placere chiar daca sunt seriale sau carti, chiar daca sunt cu actori/cu animeuri.Mult noroc si sper sa ne raspundem unul altuia/una alteia. Poate ne vom vedea in persoana si devenim prietene. Oricum! mult noroc la gasirea unor raspunsuri pe placul tau!
Pai mie mi-a placut Strobe Edge (serie completa), Lovely Complex, Special A si Kaichou wa Maid sama( serie on going)...ar mai fi inca cateva dar nu mi le pot aminti pe moment...
Shadow82838 întreabă: