| Carolinne001 a întrebat:

am 18 ani si acum 2 ani am cunoscut un barbat..acum el are 31. El este casatorit. Stam in orase diferite.Acum 6 luni mi-a scris si mi-a zis ca ajunge prin oras la mine si daca vreau sa ies la un suc.Ok am fost de acord si asa am iesit la un suc toate bune si frumoase am ras, am vorbit, nimic ciudat.Acum 2 saptamani m-a sunat sotia lui si m-a intrebat ce treaba am cu el, am incercat sa ii explic ca nu am nici o treaba ca sunt doar o amica dar nu am reusit sa ma inteleg cu ea, asa ca m-am speriat (daca pot zice asa) si i-am inchis.Ma mai sunat de cateva ori dar nu am raspuns nu stiam ce puteam sa ii mai zic.Acum 2 zile am vorbit iar cu el si l-am intrebat ce s-a intamplat cu ea si a zis ca sunt in divort ca a vazut ca mi-a scris acum 6 luni sa iesim la un suc si a inceput cu geloziile(ea e o persoana foarte geloasa din cate am inteles).Mi-a zis ca nu am eu nici o vina ca ea exagereaza mereu si nu vrea sa inteleaga niciodata, dar tot ma simt vinovata.Tin sa reamintesc ca nu am facut nimic cu el nici flirtat nici nimic.Deci ce as putea face sa il ajut? Am observat ca e destul de deprimat.Si ce as putea face eu? Ma simt vinovata..Multumesc pentru timpul acordat, si sper ca ati inteles ce am tot vrut sa zic.

1 răspuns:
| Carolinne001 explică:

Am gresit categoria scuze lume.