| anonimathebest a întrebat:

am 70 de ani(da, stiu, sunt prea tanara) si cred ca ar trebui sa incep sa dansez in cluburi. daca vreti va dau un filmulet sa vedeti cum dansezhttp://www.youtube.com/watch?v=dzjsYRQ2C64 credeti ca sunt buna?

9 răspunsuri:
| littleblackgirl a răspuns:

Tanti, la 70 de ani ce-ti trebuie cont pe TPU? raised eyebrows Si nici macar nu esti tu, mai anonimaTHEBEST. Aia esti tu, cand strabunica mea o sa faca streetdance. big grin

| Ỷηηєs a răspuns:

Baiii ma lasi ca aia nu esti tu!rolling on the floor
Clipu ala e de cand era stra-stra-bunicamea virginarolling on the floorlaughingSi cine te`ar angaja pe tine in cluburi la 70 de ani cand sunt atatea fete frumoase in romaniaalaughingrolling on the floorCam penibila intrebarea ta...mai bine stai acasa sau mananca seminte pe sant!laughing

| Anneh a răspuns:

Baii.ce naiba? Nu esti tu aia!rolling on the floorDansa-ti super-binelaughing! Doamne.asta este super comic sa moara Gipialan!laughingClipul acela este de cand a inventat idioti focul laughing. Foarte tare, fratele meu!

| toxik a răspuns:

Nu stie mama sa aprinda calculatoru si ai tu cont pe TPU.straight face sa fim seriosi straight face.

| faranume_3531 a răspuns:

Pfuuaaaai esti profesionista!

| TheStreetBoy a răspuns:

...buna de dansat cu mopu' in toaleta unui club xD

| Karashi a răspuns:

Sti ce? Eu una nu cred ca ai 70 de ani din momentul in care am vazut clipul!
Stiu clipul de mult timp, si da, da e super comiiiiiiiic laughing rolling on the floor))))))

| byby54 a răspuns:

Nu cred... la cum dansati, scuze dar trebuie sa ti spun adevarul

| facetoface0123 a răspuns:

Sigur nu ai 71 de ani thinking