In primul rand Naruto NU este un desen ci un ANIME.
Sakura si cu Gaara nu prea au mmulte legaturi... Cred ca Sakura cu Sasuke au mai multe sanse.
Scuze ca e prea tarziu cu raspunsul dar pe bune...Te doare capul?=')))
Nu au nimic in comun. Nu a fost niciun episod cu Sakura si Gaara(in afara de partea din primele episoade in care Sakura incerca sa il salveze). Aa si fara suparare dar Naruto nu e desen, e anime. Si stiam si noi ca Sakura e ''fata cu parul roz":'))
Eu am citit pe net va Naruto va fi cu Hinata ( ochi albi ) iar Sasuke cu Sakura.
Bine inteles eu speram ca cuplul Narusasu sa devina realitate, dar, din pacate, ceva imi zice ca Kishimoto nu are viziuni gay.
Doamne Fereste! ) Sakura si Gaara? Nici-o sansa, avand in vedere ca Gaara si Sakura nu prea au legaturi si nici nu se cunosc atat de bine(ma refer la personalitate)pentru ca nu prea au avut ei doi de a face unul cu celalalt.In plus Sakura este indragostita de Sasuke, iar Gaara nu prea este interesat de fete
) Doar fetele de el
))))) Glumesc, deci nu.Din punctul meu de vedere nu au nici-o legatura
Pe asta de unde ai mai scos-o?adica macar de aveau vreo legatura ceva...eu nu cred ca o sa fie nimeni cu nimeni.kishimoto a zis intr-un interviu ca nu o sa fie cupluri sau ceva de genul
De unde? Din jobenul magic. Nu a mai avut iepuri si porumbei, asa ca a scos inca un cuplu Sakura cu Gaara.
Asta chiar a pus capac la toate fanteziile fanilor care tot se intreaba: "Sakura va fi cu Sasuke sau cu Naruto?" sau mai stiu eu ce perle "x va fi cu y?"... Dar, sunt putin nedumerit. De ce nimeni nu intreaba, in final Naruto va fi cu Sasuke? Dat fiind faptul ca in prima serie s-au sarutat.
Acum serios. M-am saturat de asemenea intrebari. Am raspuns de "n" ori, anime-ul nu are in vedere genul romance. Bineinteles si ceea ce ai spus, despre interviul lui Kishimoto, este corect
ce vrei sa fac, daca m-am saturat sa vad asemenea intrebari. Iar acele persoane nu vor sa inteleaga, "Naruto" nu este un anime din genul romance. Asa ca n-are nicio importanta cine cu cine va fi. Kishimoto a avut o alta idee cand a facut "Naruto", genul romance a fost adus de o parte din fanii seriei. incepand sa puna intrebari "x va fi cu y?"
Nu cred ca se va intampla asa ceva vreodata :)). http://goo.gl/oDpT1
keira_3382 întreabă: