| Dalyan a întrebat:

am ramas in pana de anime-uri.Imi puteti recomanda ceva? Preferabil si o scurta descriere.Nu conteaza genul.

Răspuns Câştigător
| ryuu a răspuns:

Hey!

- Bakuman (3 sez)
"Akito Takagi, un student foarte bun, descoperă că Moritaka Mashiro desenează uimitor. Akito Takagi încearcă să-l convingă pe Moritaka să lucreze împreună la manga, unul având creierul şi celălalt talentul. După mai multe încercări, Takagi îl convinge pe Mashiro să i se alăture. Takagi, cu isteţimea lui, speră să devină un mangaka de mare succes, iar Mashiro, cu talentul său înnăscut, speră să se căsătorească cu o fată foarte frumoasă, pe nume Azuki Miho."
http://royalgoofansub.net/series/5

Vizionare placuta!

Aici ai lista mea, http://myanimelist.net/animelist/ryuu_ro
Poate gasesti si altceva.;)

5 răspunsuri:
| Aberdeen a răspuns:

Ano Natsu de Matteru

Actiunea vizeaza un grup de prieteni care decid sa faca un film pe durata vacantei de vara.
Serialul urmareste in special povestea de dragoste dintre un pamantean, si un extraterestru, dar nu te gandi la ceva deplasat laughing

Incearca-l, daca nu l-ai vazut, merita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Blue gender-trateaza tema Sf, calatorii in spatiu, razboi, invadarea pamantui de catre mutanti, dragoste 2.Death note-un student gaseste un carnet unde poate scrie numele unei persoane iar aceasta sa moara 3.Vampire Knif-vampiri.

| neca a răspuns:

Magi: The Labyrinth of Magic

e vorba despre Ali Baba si Aladdin. cred ca am zis destul

| BlackRaven45 a răspuns:

1. Kamigami no Asobi (12 episoade)
E vorba despre o fată care este teleportată într-o altă dimensiune de către Zeus. Ca să se poată întoarce acasă ea trebuie să-i înveţe pe nişte tineri zei rebeli despre oameni şi obiceiurile lor.
E demenţial anime-ul! Eu la sfârşitul episodului 12 am început sa plâng.

2. Brothers Conflict (12 episoade)
E vorba despre o fată a cărui tată s-a recăsătorit. Soţia tatălui ei are 13 fii. Fata este nevoită să se mute cu ei şi între timp ajung toţi să se îndrăgostească de ea.
În orice caz este foarte tare şi anime-ul ăsta!

3. 11eyes (12 episoade)
Este vorba de nişte tineri care au abilităţi speciale (superputeri). Ei sunt timişi de cel puţin o dată pe zi într-o altă dimensiune pe care au numito ''Noaptea roşie''. Ei sunt forţăţi să se lupte cu monştri, cavaleri negri şi...o vrăjitoare. În fine. Vei vedea tu ce se întâmplă mai departe dacă te uiţi.
Sper că ţi-am fost de folos!

| Annll a răspuns:

Shion no Ou - Părinții lui Shion au fost omorâți cu brutalitate în fața ei când avea 5 ani. Criminalul a provocat-o la un joc de Shougi, spunându-i că dacă dorește să rămână în viață trebuie să uite cum să vorbească ș ice s-a întâmplat în acea noapte.

Scuze, doar sa ti le insirui pot, deoarece nu imi prea mai amintesc exact povestea la toate big grin
True Tears
Dog Days
Suzuka
Blood+
Blood-c
D.N angel
Bokura Ga Ita
Magi
K-on
Shin Sekai Yori
Zetsuen No tempest
Date A live