Hei eu animeul l-am vazut si da nu se face sezonul trei din pacate pana acolo l-am vazut ca yuuki pleaca cu kaname de la cross academy si dupa nu mai stiu ce se i tapla dar am citit povest faine despre animeu pe nem ar trebui sa in cercsi si tu sale citesti
Kaname o sa incerce sa se sinucida, scotandu-si si aruncandu-si inima in foc, dar o sa fie bagat intr-un cristal pana cand Aidou o sa isi dea seama cum sa il salveze. Atunci Yuki isi va da seama ca este insarcinata cu copilul lui Kaname, mai precis o fetita. Sarcina va dura 3 ani. Ea si Zero vor deveni un cuplu si Yuki dupa va ramane din nou gravida cu copilul lui Zero, care va fi un baiat. Prietena ei cea mai buna se va marita cu Aidou si va muri pe la 100 de ani pentru ca nu a acceptat sa devina vampir. Zero va muri dupa 1000 de ani dupa ce a devenit vampir si dupa va muri si Yuki ca sa il aduca inapoi la viata pe Kaname. Kaname va reinvia, dar va fi doar un om. Nu isi va mai aduce aminte de nimic, iar copiii lui Yuki vor sta cu el sau ceva de genul.
No întreabă: