anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea manga asemanatoare cu "Hapi Mari". Dau fundahappy

Răspuns Câştigător
| airaad a răspuns:

Boku no hatsukoi kimi ni sasagu-are o poveste foarte interesanta, e foarte cunoscut insa sfarsitu te lasa ceva gen masca dar chiar merita
Koi wo Hajimemasu-Cel mai "minunabil" manga:)) nu am nici o idee de ce mi-a placut asa de mult... dar e genial mi s-a parut cel mai reusit manga romantic... are si 2OVA poti sa te uiti la OVA iar daca te "atrage" sa citesti si manga :) (inca nu s-a terminat. e foarte lung)
Kare first love-multi zic sa seamana cu Koi wo Hajimemasu
Honei x honey drops- e pur si simplu genial:))
L-DK
Ren-ai Shijou Shugi-inca nu l-am terminat de citit. mai am un pic dar tot ce pot sa spun:e genial
Dupa cum ai vazut cele mai multe manga-uri sunt scrise de Minami Kanan, scrie genial. Daca mai vrei manga scrise de ea sau de un scriitor anume intra aici:
http://mangafox.me/......search.php
Sper ca am ajutat

| XAnonimaXAnonima a răspuns (pentru airaad):

Koi wo Hajimemasu si Honey X Honei mi s-au parut si mie geniale. De asemenea am vazut Ren-ai Shijou, dar si L-dk care de asemenea mi-au placut foarte mult. O sa le incerc si pe celelalte de care mi-ai zis. Multumesc happy

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

- Hadashi de Bara wo Fume (e cu o fata extrem de saraca care se casatoreste, mai mult cu forta, cu un tip bogat si nesuferit)
- Ai Hime Ai to Himegoto
- Midnight Secretary

| XAnonimaXAnonima a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe ultimele doua le-am vazuthappy