Nu are romance din acela de care stii tu dar are un romance ceva mai light.
Pandora Hearts este psihologic/drama/actiune dar are si romance, ce e drept extrem de putin.
In manga are mult mai mult romance.
O sa vezi pe parcurs la ce ma refer, nu imi place sa dau spoil.
Deci... pe scurt "La ce romance te astepti de la niste protagonisti de 15 ani?"
Mrs mult
ce anime mai stii asa tari cv gen actiune, demoni
si altfel
actiune, fantastic, romance
ma ppoti ajuta te rog
as vrea sa ma mai uit la cv dar chiar nu mai stiu la ce
si daca nu te supar o mica descriere
mersi mul
Iti dau eu ceva de actiune fantastic, romance :
sword art online (probabil ca l-ai vazut, dar in orice caz e vorba despre o poveste de dragoste intre 2 tipi care s-au cunoscut intr-un joc din care nu te poti deconecta)
Absolute Duo (si pe asta cred ca l-ai vazut, e vorba de o academie de batai si chestii si fiecare are o arma speciala care arata ca sufletu lui, cv de genu)
Baka to test to shoukanjuu (e vorba de o scoala magica in care cu cat mai bine inveti cu atat mai puternic este "jucaria" ta, si fiecare are o "jucarie" care arata exact ca ei. ma rog, nu stiu exact cum sa explic, ideea e ca mi se pare unul dintre cele mai amuzante anime-uri pe care le-am vazut pana acum )
highschool dxd (si pe asta cred ca l-ai vazut... un tip moare, dar este renascut ca un demon - anime ff pervers)
kampfer
kore wa zombie desu ca?
rosario + vampire
date a live (un tip este ales pentru a face unele fete extraterestre sa zic asa, sa se indragosteasca de el ca sa nu mai fie un pericol pentru omenire, e destul de interesant)
Inou-Battle wa Nichijou-kei no Naka de (din nu se stie ce motiv, niste tipi au capatat puteri magice, chestii, si se intampla lucruri interesante in fiecare zi)
DanMachi (actiunea se intampla intr-un fel de joc, ceva gen sao, dar e lumea reala, nu joc. e ceva gen sao, dar mai bun, cu mai multa actiune si ecchi, si mai putin romance )
Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi (e vorba de un tip care s-a indragostit de o fata, iar aceasta fata face parte dintr-un club care se presupune sa rezolve problemele altora. de exemplu, daca se ia cineva de tine si te ameninta sau ceva si nu vrei sa chemi politia, te poti duce la ei si il rezolva ei)
Dakara Boku wa, H ga decinai (ceva gen highschool dxd)
Shinmai maou no testament (copia perfecta a lu highschool dxd)
highschool of the dead (pot descrie anime-u asta in 3 cuvinte: apocalipsa, zombii, si boobs )
Am uitat sa dau descrie la kampfer, kore wa zombie desu ca, si rosario + vampire... deci:
in kampfer e vorba de un baiat care se trezeste fiind fata, e destul de pervers anime-u si are si cv girl x girl action)
in kore wa zombie desu ca e vorba de un tip care devine zombi => nu poate muri si are putere mult mai mare
in rosario + vampire, un tip greseste drumul in prima lui zi de scoala, si fara sa stie, ajunge la o scoala de monstrii, unde el e singurul om normal
Majoritatea le-am vzut mi-au placut foarte mult
nu cred ca mai sunt snse pentru unu nou sezon la danmachi
Eu cred ca da este destul de popular anime-u, a aparut de curand, si practic nu este niciun fact care sa sustina faptul ca nu va mai fi niciun alt sezon.
in plus, nu s-a terminat inca povestea, ar mai avea ce sa mai bage ca sa mai faca un sezon
Yupiii ar fi tare sa ma aibe un sezon ador acest anime ^_^
Si eu
Sezon 2 la Danmachi? Nu crezi? Lel...
A aparut in 2015 anime-ul, a avut succes si manga este destul de mare cat sa se mai faca un sezon. Parerea mea este ca se poate face un sezon 2.
Ai rabdare... trebuie sa treaca cel putin un an de la sezonul 1
Da asa-i ai dreptate ca intotdeauna ^_^
Merci Btw, si eu vreau continuare de la Danmachi *sunt al 3-lea*
RoryM întreabă:
Shadow82838 întreabă: