| Dalyan a întrebat:

aveti un personaj pozitiv si unul negativ care sa va placa? Nu trebuie sa fie din acelasi anime si o scurta descriere(care sa contina de ce va place) ar fi de ajutor.Dau fundita.

Răspuns Câştigător
| TempestUV a răspuns:

Personaje pozitive am cam in fiecare anime dar cel mai mult imi place de Natsu din Fairy Tale pentru ca nu stie niciodata sa renunte asemeni lui Naruto si Kurokami Medaka din Medaka Box.In fata ei, toti oamenii sunt egali.
Personajele negative ma calca pe nervi rau de tot dar am si din-trastea.Valgav din Slayers Try e unul din aceste personaje.A avut o viata grea si a vrut sa ii distruga pe toti care l-au ranit.Alt personaj negativ care m-a uns pe suflet a fost Deidara.Mi-a placut de el la faza cand s-a aruncat in aer dar ultima lui replica a fost cea mai tare"explozia este o arta"laughing. Sunt multe personaje dar imi i-a prea mult ca sa mi le amintesc pe toate.

8 răspunsuri:
| AndreeaIII a răspuns:

Mie mi se pare un erou naruto, adica a avut o viata grea si a ajuns foarte sus e un idol pentru mine am invatat multe din acest anime mai ales de el, cat despre un personaj negativ care sa imi placa nu am.Eu urasc personajele negative uneori si unele pozitivelaughing)) Sper ca te-am ajutat:-)

| Gtxman a răspuns:

Hmmm...
Personaj pozitiv: Naruto de ce? Simplu pentru ca are aceea putere de a schimba lumea.
Personaj negativ: Nu stiu chiar daca e negativ, e vorba de Light din DeathNote de ce? E acel geniu nebun care vrea sa salveze lumea de nemernici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Personaj pozitiv:

Vash -din animeul Trigun
https://www.google.ro/......ps?/search

Povestea:
Trigun urmăreste viața lui "Vash the Stampede" și a doi angajați ai Bernardelli Insurance Company care îl urmăresc pentru a micșora dezastrele ce rămân în urma sa. Majoritatea dezastrelor atribuite lui Vash sunt cauzate de vânători de recompense care îl urmăresc pentru recompensa de "60, 000,000, 000$$" (șaizeci miliarde de "dubli dolari") pusă pe capul lui Vash pentru distrugerea orașului July. Totuși, el nu are amintiri despre incident datorită amneziei. De-a lungul călătoriilor sale, Vash încearcă să salveze vieți prin metode non-letale. Ocazional acestuia i se alătură, Nicholas D. Wolfwood, care, ca și Vash, este un pistolar de elită. Odată cu deșfășurarea acțiunii, aflăm că Wolfwood a fost trimis de fratele lui Vash, Knives, pentru a-l "păzi și proteja" pe Vash. Mai târziu, Wolfwood devine și el ținta unui grup de asasini, Gung-Ho Guns, deoarece nu urmează noile "ordine" (de a-l elimina pe Vash).

Pe masură ce seria progresează, ne sunt dezvăluite mai multe despre trecutul misterios al lui Vash și istoria civilizației umane de pe planeta Gunsmoke. Seria se folosește adesea de situații comice și are un ton ușor sentimental, dar tonul devine din ce în ce mai întunecat și dramatic în a doua jumătate. Serialul atrage atenția asupra conflictelor morale, în special asupra moralității în a ucide o ființă vie, chiar și atunci când ești justificat (ex. auto-apărare/protecția altora).

http://www.youtube.com/watch?v=R2YqQ8YPk4I

Un alt personaj este Kaname-din animeul Full Methal Panic!

L si Near-din Death note

Povestea:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Death_Note

si...nu in ultimul rand Narumi Ayumu-din animeul Spiral

Personaj negativ:

Light Yagami(Kira)-din animeul Death note

Light Yagami este un tânăr inteligent care este nemulțumit de crimele și corupția din lume. Viața lui se schimbă drastic când descoperă un carnet misterios, cunoscut ca "Death Note". Instrucțiunile din acesta spun că numele omului scris în carnet va muri. Light este la început șceptic de autenticitatea acestuia, dar după o vreme, realizează că Death Note este real. După ce se întâlnește cu vechiul proprietar al caietului, un shinigami numit Ryuk, Light încearcă să devină "Dumnezeul noii lumi" omorându-i pe toți cei care îi credea răi și pe toți cei care îi stăteau în cale.

După scurtă vreme, numărul mare de morți inexplicabile ale criminalilor atrage atenția Interpol-ului și a unui detectiv misterios cunoscut ca "L", care află repede că criminalul în serie poreclit de public,, Kira" (derivat din pronunția cuvîntului killer - criminal) este localizat în Japonia, concluzionînd de asemenea că poate ucide fără a fi în vecinătatea victimelor sale. Light realizează că L îi va fi cel mai mare obstacol și astfel începe un "joc de-a șoarecele și pisica" între cei doi.

Light Yagami (夜神 月, Yagami Raito) /Kira

Light este protagonistul seriei Death Note și un tânăr foarte inteligent, dar plictisit și îngrețoșat de natura oamenilor, care găsește din pură șansă caietul lăsat de Ryuk să cadă în lumea oamenilor, cu care descoperă că poate omorî orice om al cărui nume îl scrie în acesta. Este cunoscut de asemenea de fanii care preferă pronunția literală a numelui său ca Raito.

Odată aflat în posesia carnetului, decide a curăța lumea de sufletele impure și care ar duce la auto-distrugerea ei, sau cel puțin păstrarea stării actuale de putrefacție. Astfel, atrage atenția lui L, un detectiv renumit, și încearcă să profite de asta, apropiindu-se de el și pretinzând că va ajuta investigația, în ciuda bănuielilor deja conturate de L în privința lui.

| Stella17 a răspuns:

Personaj pozitiv: Naruto Uzumaki...e un personaj care mi-a schimbat intr-un fel viata, adica mereu isi apara prietenii stie sa vorbeasca si are incredere in sine dar mai presus de toate are puterea de a schimba lumea.
Personaj negativ Uchiha Sasuke e un personaj retras nu vb multe si uraste aproape tot si mereu se cre smecher...

| andreea9948987 a răspuns:

Personajul pozitiv pe care il admir si ma determina intotdeauna sa merg mai departe este, bineinteles, Naruto. Il ador, deoarece are acea putere de a schimba gandirea oamenilor si mai ales faptul ca isi apara mereu prietenii si lupta pentru ei in orice situatie. Imi place la el ca are un vis pe care il urmeaza pana se va transforma in realitate.
Personajul negativ preferat este Aizen din Bleach. Din prima m-a impresionat gandirea acestuia si m-a surprins in fiecare episod mai ales in lupta finala cu Ichigo. Chiar nu ma asteptam sa fie de fapt "malefic" laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Printre personajele mele preferate se numara Shiro (Deadman Wonderland) si Alucard (Hellsing). Mi-au captat atentia inca de la inceput, pur si simplu mi-au intrat la inima laughing
Si pe cine cu suport...Claude din Kuroshitsuji. L-a omorat pe Alois...:"(

| suit?r a răspuns:

Ehm păi pozitiv ar fi Armin din Attack on Titan.Mi-a mâncat zilele, efectiv laughing
Și negativ Kira din Death Note.E genul ăla de personaj care vrea să facă bine prin mijloace inumane, nu știu cum să zic.
Amândoi au in comun inteligența.

| ??c??? a răspuns:

Nu stiu daca e pozitiv sau negativ dar eu cred ca-i pozitiv laughing Uchiha Itachi din Naruto.A sacrificat mult prea multe ca sa isi ajute satul si cred ca Sasuke nu merita sa aiba un frate ca el.Inca nu m-am impacat cu ideea ca a murit dar asta e, m-am bucurat ca a mai aparut in cateva episoade si sper sa mai apara asa printr-o minune si in manga.Cat despre cel negativ nu pot sa spun ca nu imi place.Il urasc din tot sufletul pe Sugou din SAO pentru ce i-a facut Asunei. Sper sa moara electrocutat ^_^