| AnotherBookworm a întrebat:

Azi am terminat anime-ul Amnesia.Mi-a placut mult.A fost emotionant ultimu episod,in special,insa pe acesta nu l-am inteles atat de bine.thinking Deci,pentru a putea sa o vada pe Heroine,Ukyo s-a tot "plimbat" ca sa zic asa,dintr-o lume intr-alta,insa ca sa poata el supravietui,trebuia sa moara ea. Si a mai fost vorba ca acel Neil a facut parte din Ukyo,si in prima lume ( unde a cazut in acea prapastie ) el a trimis-o in alta lume,pentru a o salva,insa apoi si-a pierdut controlul. Ei bine... asta e ceva din ce am inteles,pe langa alte amanunte,dar as dori,daca puteti, sa-mi explicati voi putin mai bine. Si ar mai fi ceva. big grin Pe cine credeti ca a ales Heroine, la sfarsit? Mnu ni s-a spus clar.

Răspuns Câştigător
| DaYannaDG a răspuns:

Pai a fost totul derutant straight face
Am auzit ca va aparea un sezon nou, poate atunci vom afla pe cine a ales Heroine (mie imi place de Toma, dar il va alege pe Shin posibil)
Nu prea am ce sa-ti explic atata timp cat, cum ai zis si tu, Ukyo se plimba dintr-o lume in alta pentru a vedea-o pe Heroine, si pentru a o salva de cealalta personalitate a lui (ca sa zic asa), Neil, Ukyo a trebuit sa moara pentru a o salva.

Nu stiu daca am fost asa de explicita dar sunt putin cam grabita happy
P.S: Paste Fericit! Si sper sa intelegi cat de cat big grin

1 răspuns:
| iiStrawberry a răspuns:

Ai inteles bine...el schimba lumile pentru a gasi una in care si el si ea supravietuiesc..si ..prima oara imi placea de Shin